התחברות

צפייה בגרסה מלאה : הצילו,דליפת שמן בלמים!די יותר מידי הוצאות $$$...

Samu
10-10-05, 00:46
ושוב שלום לכל חבריי הפורום המהולל...
בזמן האחרון אבל רק בזמן האחרון,נדלקת לי נורת האזהרה (!) אחרי שכבר יש לי את הסמוראי כבר למעלה משנה,ונסעתי בו כמעט לכל אורך הארץ.....
הפעם זאת הפעם ה-3 כבר שמילאתי אותה,אם אני לא טועה אז הדליפה מגיעה מכיוון המנוע.איך אני יכול לבדוק מאיפה הדליפה?ואם מישהו יודע גם איך אני יכול לתקן את הבעיה בלי לשלם יותר מידי???[/u]

***ה' אחת, י' אחת, שלוש נקודות. באמת שלא צריך יותר מזה בכותרת.***

חנן-ג'יפולוג
10-10-05, 00:57
אתה מחפש למות?

כבר בפעם הראשונה שראית שהמיכל מתרוקן במהירות היית צריך להשבית את הרכב מיידית ולחפש את הנזילה. עבור לאורך כל מערכת הבלימה, ממיכל הנוזלים ועד הבוכנות בגלגלים וחפש את הנזילה. אתה תמצא אותה, ללא ספק. אם צריך, פרק גלגלים ותופים אחוריים.

Samu
10-10-05, 01:48
אין לי מושג איפה לחפש את הנזילה...אני לא מהמבינים בנשוא הזה...אם אתה יכול לעזור לי??
בבקשה?

Samu
10-10-05, 01:58
.... ?

חנן-ג'יפולוג
10-10-05, 02:02
אתה לא צריך להבין בכלום בשביל למצוא נזילה. תעקוב אחרי הצינורות שיוצאים ממיכל הנוזל לאורך כל הדרך שלהם עד לבוכנות בגלגלים ואתה תראה את הנזילה. אם צריך אז תפרק את הגלגלים האחוריים והקדמיים. בגלגלים האחוריים גם תצטרך לפתוח את ארבעת הברגים שמחזיקים את התופים ולהסיר את התופים כדי לראות את הבוכנות. גם ללא הסרת התופים, כשהנזילה רצינית אז היא נוזלת החוצה מהתוף ורואים אותה ללא פירוק מכלולים.

חנן-ג'יפולוג
10-10-05, 02:08
תעקוב אחרי הצינורות של הבלמים , תראה לאן הם נכנסים באיזור הגלגל, ואז תדע איך נראות הבוכנות של הבלמים.

בכל מקרה, לאחר שתזהה את הנזילה, אל תעשה כלום בלי להתייעץ כאן בפורום, ובלי שיש לידך את ספר הטיפולים של הסמוראי.

סוזי המשתוללת
10-10-05, 09:19
בד"כ זו לא תהיה ההמלצה שתשמע ממני אבל :
מכיוון שאין לך מושג קלוש חפש חבר שכן מבין (לא אחד שאומר שהוא מבין אלא באמת מבין)ועשה זאת איתו ביחד
אם ברקסים לא משחקים

Samu
10-10-05, 09:51
בדקתי את הצינורות ואזור התוף ולא ראיתי משהו שיוצא דופן....
אני מאמין שהנזילה היא מאזור המנוע....אולי זאת הסיבה:בקצה העליון של המנועה,באזור שממלאים בו את השמן יש צינור שאמור להחבר לאנשהו,הצינור היה מנותק, אולי זאת הסיבה?
אני לא בטוח אבל יש גלגל אחד שכנראה באזור התוף יש נזילה(פשוט שבוע שעבר עבדתי על הגלגל הזה ושמתי בו שמן....)מה לעשות אז?

Samu
10-10-05, 10:09
קבלו ביטול על הנזילה בגלגל....

חנן-ג'יפולוג
10-10-05, 10:11
כתבת את זה:

בדקתי את הצינורות ואזור התוף ולא ראיתי משהו שיוצא דופן....
ואח"כ את זה:

אני לא בטוח אבל יש גלגל אחד שכנראה באזור התוף יש נזילה(פשוט שבוע שעבר עבדתי על הגלגל הזה ושמתי בו שמן....)מה לעשות אז?

שני משפטים שסותרים לגמרי אחד את השני, אחד אומר שאין נזילה באיזור התוף ןשני שכנראה יש. אתה גם כותב בצורה מבולבלת באופן כללי.

איך שמת שמן בגלגל? ממתי שמים שמן בגלגל? ומה הקשר?

Samu
10-10-05, 10:48
ולאחר מכן כתבתי:קבלו ביטול על הנזילה בגלגל....

ערן המסוקס
10-10-05, 18:48
אתה חייב, אבל חייב ללכת למישהו שמבין במכונאות לסמוראי ולבדוק איתו את הרכב בזמן שהוא מסביר לך במה מדובר.

אם לא תמצא מישהו כזה, לך למוסך עם המלצות.

-->