התחברות

צפייה בגרסה מלאה : מכון טסטים רמאי? מחפש המלצה לאחד הגון

ItayWitzer
08-10-15, 15:10
במכון טסטים גדול ומוכר באזור התעשיה נתניה הכשילו אותי אתמול על:
1.מגב אחורי - שמתי לב שלהרבה מאוד רכבים אין כלל מגב אחורי ואצלי החלון האחורי בכלל אטום תמידית (חוקי).
2.מטף כיבוי קטן מדי - המטף שהצגתי מכיל 0.5 ק"ג, הנמכר במחלקות כלי הרכב בסנטרים למיניהם.
נאמר לי במכון שעלי להחזיק לפחות 2 ק"ג (זה לא מסוכן להחזיק מיכל פלדה במשקל 2 ק"ג בתוך הרכב?).

כמובן שהפנו אותי לפתור את הבעיות אצלהם בסדנה.
בשנה שעברה אותו המכון הכשיל אותי על:
1. לוחית רישוי לא תקינה - לאחר החלפה, לא ניתן היה להבחין בהבדל בין החדשה לישנה
2. פנס אחד שמאיר בצורה חלשה מהרצוי - האם נורות גוססות לאיטן עם הזמן?
3. אורות בלם שאינם מאירים - כמובן שלאחר תיקון הליקויים הקודמים, אורות הבלם חזרו לפעול בצורה קסומה

מיד לאחר ששילמתי ועברתי טסט חוזר, חזיתי בהעברת שטרות בין לקוח לבין בוחן בכיר במכון כאשר רכבו נכנס למבחן.
בקיצור נמאס לי.
האם למישהו יש המלצה למכון הגון באזור נתניה?

תודה.

yoni_0000
08-10-15, 15:24
ככה הם עושים את הכסף שלהם... לכל מכון יש אינטרס שתעשה אצלו את המיני החלפות האלו. מה גם שזה חוקי- הם יכולים יכולים להשחיל אותך בקטנות ואין לך כלכך מה לעשות בנושא. רוב האנשים יעדיפו לסיים עם זה במכון באותו רגע במקום ללכת למקום אחר ולעשות "דווקא" למכון. אני בדרך כלל אומר למכון באזור שלי באופן יזום להחליף לוחית רישוי ב50 שקל, וככה הם עוזבים אותך לנפשך...
תאמין לי שתיקון הליקויים והטסט החוזר עלה לך פחות מ"העברת שטרות".

אל תצפה שבכל מכון טסטים אחר יהיה לך טוב יותר, אתה במדינת ישראל אחריי הכל.
יש לך שנה/חצי שנה שקט.. יצאת בזול, אל תתבאס מדברים כאלו, סע לשלום ותהנה.

GodsFather
08-10-15, 15:46
כמאמר המשפט - אל תהיה צודק, תהיה חכם.

tom1105
08-10-15, 16:27
ככה הם עושים את הכסף שלהם... לכל מכון יש אינטרס שתעשה אצלו את המיני החלפות האלו. מה גם שזה חוקי- הם יכולים יכולים להשחיל אותך בקטנות ואין לך כלכך מה לעשות בנושא. רוב האנשים יעדיפו לסיים עם זה במכון באותו רגע במקום ללכת למקום אחר ולעשות "דווקא" למכון. אני בדרך כלל אומר למכון באזור שלי באופן יזום להחליף לוחית רישוי ב50 שקל, וככה הם עוזבים אותך לנפשך...
תאמין לי שתיקון הליקויים והטסט החוזר עלה לך פחות מ"העברת שטרות".

אל תצפה שבכל מכון טסטים אחר יהיה לך טוב יותר, אתה במדינת ישראל אחריי הכל.
יש לך שנה/חצי שנה שקט.. יצאת בזול, אל תתבאס מדברים כאלו, סע לשלום ותהנה.
אם אתה מתקן את הליקויים אצלם בדרך כלל אתה לא עושה טסט חוזר אלא ישר "עובר"... תראה את זה בתור סוג של כופר...

sent from my WJ

opl
08-10-15, 16:44
זה אמנם רחוק ממך אבל אולי מישהו מחפש מכון בראשון... לא כל המכונים רמאים וגנבים.כבר קרוב לעשור שאני מבצע מבחן טסט בקומפיוטסט באיזור התעשייה הישן. זה לא שאני לא נכשל אלא שאני נכשל על ליקויים אמיתיים. בפעם האחרונה גם הורידו אותי לבור על מנת להראות לי נזילת סולר, כדאי שאדע בדיוק את מה לתקן. כל החלקים שעליהם נכשלתי אכן היו תקולים, כמו תפוח הגה שהגומייה שלו קרועה (משהו שגם המכונאי שלי ואני לא שמנו לב). פעמיים שלחו אותי לחשמלייה, באחת על חור בפנס שעליו פשוט שמו פילם בלי תשלום או הכשלה ובשניה על מנורת ברקס שלא ישבה טוב במקום וגם אז ללא תשלום.

יקיר גרין
08-10-15, 18:16
אני הייתי מאוד מרוצה במשך שנים באמיתי על כביש החוף בין נתניה צפון לדרום.
הטנדר עבר שם טסט תמיד, כשהיו ליקויים, הם היו אמיתיים.

six 4 life
08-10-15, 18:24
1.מגב אחורי - שמתי לב שלהרבה מאוד רכבים אין כלל מגב אחורי ואצלי החלון האחורי בכלל אטום תמידית (חוקי).
2.מטף כיבוי קטן מדי - המטף שהצגתי מכיל 0.5 ק"ג, הנמכר במחלקות כלי הרכב בסנטרים למיניהם.
נאמר לי במכון שעלי להחזיק לפחות 2 ק"ג (זה לא מסוכן להחזיק מיכל פלדה במשקל 2 ק"ג בתוך הרכב?).

3. אורות בלם שאינם מאירים - כמובן שלאחר תיקון הליקויים הקודמים, אורות הבלם חזרו לפעול בצורה קסומה

מיד לאחר ששילמתי ועברתי טסט חוזר, חזיתי בהעברת שטרות בין לקוח לבין בוחן בכיר במכון כאשר רכבו נכנס למבחן.
בקיצור נמאס לי.

תודה.

ניגשת עם סמוראי לטסט ואלה הליקויים היחידים שקיבלת...? :confused:
פרסם פה פרטים של המכון אל תתביש, אני בטוח שיהיו הרבה ג'יפאים שישמחו לגשת שם לטסט.

kipibenkipod
11-10-15, 14:49

בקיצור נמאס לי.

תודה.
גם אני נתקלתי בבעיות כאלה בעבר ברמת גן ופתח תקוה. כבר כמה שנים אני עושה טסט מול היכל נוקיה ביד אליהו והם בסדר. יש ליקויים, אבל לא השטויות שהכשילו אותך עליהם.

ukiuki
11-10-15, 14:58
לי לא ברור דבר אחר
אם גיפ משנה סיווג ל M1 הרי הוא מוגדר כפרטי.
מדוע ממשיכים לחייב במטף או במדבקות משקלים כמו ברכב מסחרי?

אומי5
11-10-15, 14:58
מול היכל נוקיה הכשילו אותי על צבע לא נכון, לבן קרם במקום לבן פנינה (רכב לבן בן 35 עם צבע מקורי....) כשגילו שאין להם לבן קרם במחשב הכשילו אותי על חלודה במרכב שלא הפריעה עד לאותו רגע.

כבר לא מעט זמן שאני נותן למוסך לעשות לי טסט, בדרך כלל לא מכשילים אותם על שטויות, ועל דברים אמיתיים אני רוצה להיכשל.

zerez
11-10-15, 16:26
הפעם האחרונה שהייתי במכון מול היכל נוקיה הייתה לפני שנתיים.
היו שם בוחנים מתנשאים שמרגישים שאלוהים הוא הסגן שלהם.
הכשילו אותי בצדק על ליקוי אמיתי.

רק בגלל היחס הם לא יראו אותי.

tomergir
11-10-15, 16:52
בד"כ אם נותנים למוסך להעביר טסט, אין בעיות וכל מה שבעייתי המוסך מתקן (כמובן בתנאי שהמוסכניק שלכם אדם ישר)

-->