צפייה בגרסה מלאה : מנוע 3.1 במקום 3.0, עכשיו חוקי?
שלום לכולם, נניח שאני מעוניין להחליף מנוע לרכב ( טרופר קצר דיזל 3.0 אוטו').
האם אני יכול להחליף למנוע 3.1 הישנים מבחינה חוקית?
האם דרושים שינויים או התאמות כלשהם (אווזינג, סעפות, תושבות, כל דבר)..??
תשובה מושכלת תתקבל בברכה, עדיף ממי שבעל ניסיון בנושא הנ"ל .
תודה לכולם!!
מנוע 3.0 ליטר נותן 159 כ"ס.
מנוע 3.1 ליטר נותן 117 כ"ס.
רוב האנשים רוצים יותר הספק. ככה אתה מוכן לוותר על 40 כ"ס ?
לדעתי אתה לא בכיוון הנכון.
תקן את המנוע שלך או תחליף למנוע תקין ואז תדאג לשמור עליו במצב תקין.
עם תחזוקה מונעת נכונה ניתן לחיות עם מנועי איסוזו 3.0 לאורך זמן.
בברכה,טושי
חוקית = לא (לא מאמין ש UMI יעזרו לך בנושא )
אפשרי = כן ! באוסטרליה הסבו לא מעט טרופרים.
אם בכול זאת אתה מעוניין לדעת במה זה כרוך,
אתה צריך לחפש בפורומים אוסטרליים תחת הערך
החלפת מנוע 4JX1 במנוע 4JG2 שם הטרופר נקרא Jackaroo
https://www.google.co.il/search?hl=iw&as_q=replace+4jx1+by+4jg2&as_epq=&as_oq=&as_eq=&as_nlo=&as_nhi=&lr=&cr=&as_qdr=all&as_sitesearch=&as_occt=any&safe=images&as_filetype=&as_rights=
בהצלחה
רענן
אוקיי, מה העלויות של אוברול למנוע 3.0 (הערכה, במצב הכי גרוע)?
ועלויות של מנוע חדש ?
המנוע הישן אמנם חלש יותר אבל עם הגיר הידני הוא מאוד מוצלח וגמיש וממש מתאים לנסיעת שטח בכל המתארים. לכן אם מוסיפים עלויות אחזקה נמוכות יותר, לאורך שנים, יש בהסבה יתרון מסויים.
מציע שתתקשר ליבואן ותשאל. אולי יגידו כן אולי יגידו לא, אבל לשאול תמיד כדאי.
אסף.
לא חוקי וגם לא יתנו לך ב UMI לבצע, אין טעם לנסות בכלל..
השאלה היא למה אתה מגיע למצב שאתה צריך אוברול?
המחלה של המנועים האלה היא גומיות של המזרקים והכוסיות, המזרקים הישנים שגרמו להרס מנועים אמורים להיות מוחלפים כבר בכל הרכבים, אלא אם הבאת מנוע מייבוא ואין לך מושג איזה מזרקים יש בתוכו..
אם טיפלת בזה, אתה לא אמור לחוות תקלות קריטיות שתצטרך להחליף/לשפץ מנוע בגללן.
כמובן שצריך לפחות פעם בשבוע לבדוק שמן/מים כמו בכל אוטו ישן אחר ולשים לב לריחות/ממצאים חשודים.
אני מחפש עוד כח למנוע, בטח שלא הייתי מחליף במנוע חלש יותר..
בהצלחה.
המנוע גמר בוודאות, מבקש לדעת עלויות ואם יש למישהו כיוון למנוע..
עלות מנוע מייבוא בין 7500 ל 9500, זה תלוי אם מגיע עם הטורבו ואינטרקולר ועוד שאר חלקים שבדרך כלל מפרקים כדי להוריד משקל בקונטיינר.
קח בשבון שלא כל אחד יודע מה צריך לעשות לפני שמרכיבים מנוע כזה, וזה אומר פתיחת מכסה שסתומים ובדיקת מספרי המזרקים, החלפת אטמי מזרקים ושרוולים, טיימיניג, פתיחת אגן שמן מנוע ובדיקת שלמות המסננים וניקיון, החלפת מחזירי שמן, כל מיני צינורות מים קטנים שעדיף להחליף כשהמנוע בחוץ.
כולל הכל אמור להגיע בין 12 ל 14 אלף תלוי במוסך.
עלות מנוע מייבוא בין 7500 ל 9500, זה תלוי אם מגיע עם הטורבו ואינטרקולר ועוד שאר חלקים שבדרך כלל מפרקים כדי להוריד משקל בקונטיינר.
קח בשבון שלא כל אחד יודע מה צריך לעשות לפני שמרכיבים מנוע כזה, וזה אומר פתיחת מכסה שסתומים ובדיקת מספרי המזרקים, החלפת אטמי מזרקים ושרוולים, טיימיניג, פתיחת אגן שמן מנוע ובדיקת שלמות המסננים וניקיון, החלפת מחזירי שמן, כל מיני צינורות מים קטנים שעדיף להחליף כשהמנוע בחוץ.
כולל הכל אמור להגיע בין 12 ל 14 אלף תלוי במוסך.
תודה לאל תשובה לעניין, לא ביקשתי יותר מזה.
תודה חבר.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.