PDA

צפייה בגרסה מלאה : צמיגים לדיסקברי ברשיון

א ל ו ן
13-10-05, 22:18
לדיסקברי ברשיון המקורי יש רק 2 מידות: 205/70/16 או 235/70/16.
יש אבל לא מעטים מאיתנו שהחליפו לגדלים אחרים מסיבות שונות (אסף ואחרים פירטו על כך לא פעם).
ישנה כיום בעיה לא פשוטה להכניס מידות אלו לרשיון. אחת השיטות היא להראות למכוני הרישוי רשיון מצולם של רכב זהה אשר בו ישנם מידות הצמיגים המבוקשים.
אני למשל מחפש צילום רשיון עם צמיגים במידה 31/10.5/15 ואשמח אם מישהו יוכל לשלוח לי כזה צילום.

יותר טוב, אני מציע שכל מי שיש לו רשיון רכב עם מידות לא סטנדרטיות יצלם אותו/יסרוק אותו ויכניס אותו לכאן. כך כל מי שרוצה יוכל להדפיס ולגשת עם הצילום למכון רישוי.

שנה טובה וטיולים בכיף,

אלון

barak4*4
13-10-05, 22:50
יותר טוב, אני מציע שכל מי שיש לו רשיון רכב עם מידות לא סטנדרטיות יצלם אותו/יסרוק אותו ויכניס אותו לכאן. כך כל מי שרוצה יוכל להדפיס ולגשת עם הצילום למכון רישוי.
אתה צוחק, נכון :roll: ?

barak4*4
13-10-05, 23:01
אתה יודע מה? חשבתי קצת.... יש לי רעיון יותר טוב....
כל מי שיש לו הגבהה / צמיגים גדולים / מנועים מורחבים או כל שינוי מבני אחר, נתאסף כולנו יחד, וניסע לכנס השנתי של בוחני התנועה.
שם נצפור להם בחוץ (עם צופרי אוויר כמובן) וכשהם יצאו נחשוף להם את הישבן
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

עכשיו ברצינות, אתה מופיע פה היום, בהודעה ראשונה שלך ומבקש שנעלה לרשת צילומי רשיון רכב?!
נושא שכזה (אם משהו בכלל יסכים לעשות זאת עם אדם זר שאינו מכיר) צריך להעשות בה"פ בלבד.
אולי אתה בכלל "כחול" ואנחנו מגישים לך את עצמינו על מגש של כסף? (ואולי אני סתם פרנואיד).
בזמן האחרון, עם כל תאונות הדרכים, יש "עליהום" שכזה על הנהגים, ומי הטרף החביב והקל ביותר? ג'יפים.
אז אם אף אחד לא יעזור לך בנושא זה, אל תעלב.

נמרוד
14-10-05, 00:06
החשדנות במקום

אלון - אם נעשה לך עוול, צור קשר בהודעה פרטית איתי (אחד ממנהלי הפורום), ונדאג לתקן את המצב ולהתנצל.

בינתיים הנושא נעול.

נמרוד
15-10-05, 22:09
א ל ו ן יצר איתי קשר בפרטי והניח את דעתי לגבי כוונותיו.

אני מתנצל בפניו, פותח את הדיון, ומבקש ממי שחושב שהוא יכול לעזור לאלון ליצור איתו קשר בפרטי. בכל מקרה ברק צודק, אין מקום להקים "מאגר של רשיונות" פתוח לעיני כל. בעניינים אפורים צריך להשלים את הקשר הפתוח לכל בפורום בקשר אישי דרך הודעות פרטיות, אימייל, טלפון, וכמובן טיולים משותפים...

גילברעם
31-01-07, 18:53
ברשותי מהשבוע דיסקברי 97
קניתי צמיגי good yeer 245/75/16
אשמח לקבל צילום רשיון והאם צריך לגשת רק עם הרשיון או שצריך להביא את הרכב?
באיזה משרד רישוי מחתימים רשיון?

[email protected]
0523338778
תודה מראש

גילברעם
31-01-07, 21:13
ובאמת מחפש דרך מידית לאישור הצמיגים יש לי טסט עוד חודשיים

-->