צפייה בגרסה מלאה : מחפש מקום לניקוי דיטיילינג
GodsFather
31-10-15, 22:36
הרכב של האישה מלא גיפה, פירורים של מזון וכל טוב ועל הדרך יש חשד גם לנמלים...
אני רוצה לנקות אותו כמו שצריך ולא רק במכונה חיצונית פלוס ניגוב של בן מיעוטים כזה או אחר בלחץ של ערב החג.
המלצות?
ראיתי כמה המלצות חמות על שלומי אדרת. ראה למשל את ההודעה הזו בקארספורום - http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?582516-%D7%A4%D7%A8%D7%95%D7%99%D7%99%D7%A7%D7% 98-%D7%93%D7%99%D7%98%D7%99%D7%99%D7%9C%D7% 99%D7%A0%D7%92-%D7%95%D7%A6%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%99-%D7%A0%D7%A0%D7%95-%D7%9C%D7%A1%D7%99%D7%98%D7%A8%D7%95%D7% 90%D7%9F-C4-%D7%9E%D7%99%D7%95%D7%97%D7%93%D7%AA-%D7%91%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%94
יש בלוד, די יסודיים בטח אם עומדים להם על הראש. סביבות ה50-60 שח רחיצה ידנית, לא מכונה.
http://pdrplus.co.il
רמה אחרת מעל כולם, גם במחיר.
הם מחדשים את כל פנים הרכב למצב חדש.
יש לך דוגמא למחירים?
http://pdrplus.co.il
רמה אחרת מעל כולם, גם במחיר.
הם מחדשים את כל פנים הרכב למצב חדש.
GodsFather
01-11-15, 09:17
יש בלוד, די יסודיים בטח אם עומדים להם על הראש. סביבות ה50-60 שח רחיצה ידנית, לא מכונה.
מיכה... אתה מודע לזה שדיטיילינג עולה באיזור ה600-800 שח...
ב60 שקל להוציא תוצאה זהה, זה לעמוד להם על הראש עם מגפי פלדיום
GodsFather
01-11-15, 09:52
לא ידעתי. עכשיו אני יודע
אם כך, הרווחתי את לחמי להיום :)
אורי, אני נוטה לקבל את ההמלצה שלך. אדבר איתם ונראה מה יצא משם.
תודה לכולם.
א.
GodsFather
02-11-15, 11:35
הצעת מחיר לניקוי פנים בלבד - 1000 שח פלוס מעמ....
יום עבודה שלם...
קצת הסחפות לגולף עם פירורי מזון ילדים
בסכום הזה אפשר לקנות מכונה לניקוי ריפוד..
http://m.ebay.com/itm/380819491937
האמת שכבר הרבה זמן אני חושב על לקנות אחת כזו מחול אחרי שלא מצאתי משהו דומה בארץ.
GodsFather
02-11-15, 12:36
זה לא מסתכם בזה... אתה יודע.
אחפש עוד אלטרנטיבה. היחס בטלפון גם לא עשה חשק...
1,000 שקל?.... תקדיש לזה שישי-שבת ותנקה בעצמך.
פרק את המושבים מהאוטו (ברוב המכוניות אלה ברגי טורקס), תשקה אותם במים, שפוך עליהם אבקת כביסה ותן לה לעבוד חצי שעה. אח"כ שטוף טוב במים ושים בשמש לייבוש (זה יכול לקחת כמה שעות או אפילו יום-יום וחצי, אז תתחיל מזה). כל הכתמים נעלמים והריפוד יוצא כמו חדש. באחריות. מומלץ להעמיד את המושבים בצורה שתאפשר לכל המים להתנקז כלפי מטה. אפשר לזרז את הייבוש עם פן.
בזמן שהמושבים מתייבשים בחוץ, תעבור עם שואב אבק בעל כוח יניקה רציני (דייסון או דומיו, אם יש לך) על כל השטיחים, כולל בבגאז'. תנקה את כל חלקי הפלסטיק עם מגבונים ואח"כ תן עליהם קצת ספריי-דשבורדים שיבריק אותם.
שטיפה חיצונית - ביד. עם דלי וספוג ושמפו טוב. ניגוב סבלני בג'ילדה נקייה, כמו פעם. אל תתעצל, נקה טוב טוב גם את הג'נטים/טאסות עם סבון חזק שיסיר את אבקת הבלמים השחורה. קצ תספריי לצמיגים שיבריקו (צמיג מבריק זה אולי שטויות, אבל בהחלט נראה טוב).
אם הצבע במצב טוב - סבבה. אם יש צורך לעשות ווקס, תעשה.
זה מתיש, אני יודע. אבל האוטו יהיה נקי והאשה תאהב שהשקעת בו קצת זמן במקום להתעסק במאהבת שלך (הויטארה, למי שלא הבין).
GodsFather
02-11-15, 15:16
לא מתכוון לשים אלפיה ואו לעשות את זה בעצמי. אני צריך משהו אחר.. אחפש מקום זול יותר. 600 עוד היה סביר.
אני מניח שכל בעל עסק שעובד בפוליש וניקיון יסכים לעשות לך את העבודה.
הרי הוא מתמחה בניקיון, אז יש לו את הכלים והרצון, אתה צריך לספק לו דגשים שחשובים לך.
אני מכיר בעל עסק כזה שניקה ג'יפ אחרי טיול בוץ פנים וחוץ, ועוד עשה לו הדברה ברכב (הזוי?!)
אם תרצה טלפון, שלח לי הודעה בפרטי.
GodsFather
02-11-15, 15:31
אני רוצה את הטלפון. ויש מצב אגב שאני צריך הדברה
כשקניתי את הטידה מבחור מעשן הרכב היה דוחה. כתמים על הפלסטיקה (בז'?! כמאמר הבדיחה, מי עושה פלסטיקה בצבע בז'??)
כתמים על ידית ההילוכים וסביבתה, הגה שחור, כתמים על הריפודים, (גם כן בז').
חבר נהג מונית שלך אותי ליפו לאיזה בחור, לקח 500 ש"ח והבריק את הרכב.
לקח לו שעתיים וחצי, וגם לא מעט זמן להתייבש אבל האוטו יצא חדש!
GodsFather
03-11-15, 09:17
אחלה... איפה ביפו ?
עישון לא עושה כתמים. הוא משאיר ריח. ואת הריח הזה קשה מאוד להעלים.
אם מישהו זוכר את הפרק של טופ גיר שבו בדקו את ה"היגיינה" של מכוניות משומשות במעבדה ומה מצאו בסביבת הנהג....
1,000 שקל?.... תקדיש לזה שישי-שבת ותנקה בעצמך.
דרור,
כמה שווה לך שישי-שבת?
התהליך שתארת לוקח לא מעט זמן ומשאבים, אני לא בטוח ש 1000 ש"ח זה מחיר מוגזם עבור זה (יש לשלם לעובדים, שכירות, מיסים וכו')
(שלא יובן לא נכון, בברלינגו שקניתי לא מזמן ניקיתי בעצמי בצורה כזו, אבל אני בהחלט מבין על מה מבקשים סכום כזה)
אחלה... איפה ביפו ?
אין לי כתובת מדוייקת, באזור הרצל-בלומפילד.
זה ברחוב התחיה, מצד ימין, (אם אתה מגיע מהרצל) אחרי כמה מוסכים יש 2 שטיפות רכב אחת גדולה ואחת קטנה, אתה צריך את הגדולה יותר.
yossi biton
07-11-15, 09:32
לפי מה שידוע לי באשקלון המחיר עומד בין 350 ל500
GodsFather
11-11-15, 15:22
עדכון -
בחרתי בסוף בקאר-ספא במודיעין אחרי שקראתי כמה המלצות ובדקתי כמה מכונים, כולל משא ומתן על המחיר.
זו הייתה טעות...
מחיר - 300 שח לניקוי פנימי (נקרא שמפו פנים...)
זמן עבודה - אמרו שעתיים, יצא 4 וחצי ועדיין הריפודים רטובים בחלקם...
הייתי צריך לבדוק אותם שוב ושוב ולגרום להם להקפיד בנקיון בפינות ונקודות שהן טריוויאליות לחלוטין וגלויות לעין...
תחושה לא נעימה בכלל להיות הלקוח הנאג'ס...
יאמר לזכותם שהם חייכו ולא התלוננו אלא ניסו לתת תחושה טובה ושירות טוב, אבל יצאתי משם מאוכזב.
הרכב נקי אבל לא מספיק ובטח לא מצדיק את המחיר והחוויה.
GodsFather
11-11-15, 15:23
כמובן שאם מסתכלים באתר שלהם אז רואים חבילה הרבה יותר מפנקת שכוללת הרבה יותר עבודה/שירות...
זה לא קרוב למציאות...
1000 שקל לניקוי רכב?? 600?? 300?! לא שמעתי אף פעם על כזה דבר, אני כנראה ממש מחוץ ללופ. על מה מדובר?
Sent from my GT-I9301I using Tapatalk
GodsFather
11-11-15, 21:12
הסרת כתמים, שימוש בחומרים כאלה ואחרים... סוג של שחזור המראה המקורי ועוד...
כמה שעות עבודה ולא 20 דקות.
וכמובן הכל תלוי באיכות העובדים.
אתה רחוק מחוץ ללופ.
פעם היינו לוקחים שואב אבק, מוציאים את הכל מהאוטו החוצה, ושואבים עד שנקי. אבל באמת עד שנקי. כולל בגאז'.
אחר כך היינו לוקחים צינור ודלי עם חתיכת ספוג וקצת שמפו לרכב, ומשפשפים עד שנקי. אבל באמת נקי.
שוטפים עם הצינור, מנגבים בג'ילדה. וזהו. הרציניים עשו גם את החלונות עם וינדולין ועיתון עד שהם שקופים לגמרי.
אם באמת רצינו להשקיע? גם ספריי לדשבורד ולחלקי הפלסטיק בפנים, עץ ריח חדש וספריי קצף לצמיגים. שייראו מבריקים.
אבל היום אנשים לא אוהבים להזיע בעצמם וגם עושים חישובי זמן. כמה שווה לך שעה?... כמה שווה לך שישי?... כמה שווה לך שבת?... אשתך תסכים? (כאילו, זה האוטו שלה שאתה מצחצח.... אבל מבחינתה, במקום שתשב לצידה בבית על ארבע, ערוך ומוכן לפקודותיה, "אתה בטח מבלה עם החברים שלך בחוף, על בירה וסיגריה, מסתכלים על כוסיות ומספרים בדיחות גסות"):rolleyes:
תאמין לי, שישי-שבת שלי שווה לי המון ולא רק בכסף אלא לנשמה (בד"כ עובד בשישי עד אחה"צ ויש לי שני מחזורים של ילדים על הראש). אבל דיטיילינג באלפיה נשמע לי מגוחך. 1000 שקל זה המון כסף. זה דלק לטיול של יומיים וחצי בדרום ועוד נשאר עודף, זה אחלה לילה זוגי בצימר רומנטי. האשה שלכם יודעת שאתם מתכוונים לפוצץ אלפיה על דיטיילינג לאוטו?.... ברור לכם שאם היא תדע, אז כמו שאומרים בפולנית "חכו חכו מה יהיה לכם בבית אחר כך".
ברור לי שלקארווש יש הוצאות - הוא צריך לשלם למסתננים שעובדים אצלו, שכירות מהגהינום, תחזוקה של ציוד וכו', ארנונת נשך, מיסי גזל למדינת הגנבים. מצד אחד אתם לא עושים דיטיילינג לאוטו כל יום, מצד שני כל התיאור שלי + כולל פירוק המושבים מהפוקוס לקח לי בזמנו(הקיץ לפני האחרון) שלוש שעות גג. היה חום אימים אז המושבים התייבשו כל הלילה, למחרת כבר הרכבתי אותם - עוד חצי שעה, והאוטו היה מבריק כמו חדש ומוכן להתלכלך שוב ללא מקלחת בחצי שנה הקרובה.
ויש גם כאלה ש-1000 שקל קטן עליהם ובמעמדם לא נאה להם לנקות בעצמם. עברו את השלב הזה בחיים. יודע מה? אני מפרגן להם, באמת.
אם יש כאן מי שמשלם לעובדים שלו 1000 שקל תמורת שלוש - ארבע שעות, אני רוצה לעבוד אצלו. אפילו בשטיפת מכוניות עם מסתננים.
ויודעים מה? תביאו 1000 שקל ואני אבוא לעשות לכם נקיון יסודי של האוטו. בעצמי. בידיים. אצלכם בחנייה. לא תכירו אותו אחר כך.
GodsFather
11-11-15, 21:29
1000 של זה המון ומיועד לאנשים ורכבים מזן אחר.
300 שח נחשב סביר לעבודה של שעתיים פלוס לפנים הרכב. שני פועלים ויהודי שמפקח עליהם לא כולל הלקוח.
דרור, נדבר עוד שנה ונראה אם תסכים.
שני פועלים ויהודי שמפקח עליהם לא כולל הלקוח.
.
כאן קבור הכלב.
בישראל, יהודים כבר לא מנקים מכוניות. יהודים רק מנהלים/משגיחים.
אז חוץ מפועל אחד או שניים שיעבדו (סודנים או ערבים) צריך גם יהודי שישגיח.
GodsFather
11-11-15, 21:50
בגלל זה הם קיבלו טיפ למרות שעשו עבודה צולעת.
הוא לעומת זאת יקבל תלונה
תלונה למי? נראה לך שזה אכפת להם?
GodsFather
11-11-15, 23:25
זו רשת... לא מקום בודד. אחרת דברים היו נראים כך...
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.