PDA

צפייה בגרסה מלאה : צבע שרוף

דרור ברלי
31-10-15, 22:47
במהלך הנסיעה אני מרגיש ריח של משהו פלסטי/גומי חם עד מותך/שרוף.
בדיקה זריזה העלתה שריצפת הג'יפ לוהטת במקום שמעל לדוד האגזוז, ושטיח הפלסטיק מאחורי מושב קדמי ימין כמעט הותך.

דוד האגזוז קיבל לחיצונת מאיזה סלע בשטח וכל האגזוז עלה קצת למעלה. הדוד קרוב מאוד לצד התחתון של ריצפת הג'יפ, וכל ציפוי הבוסטיק והצבע שעל הפח נשרפו מהחום.

אז הרחקתי את האגזוז ס"מ אחד או שניים בחזרה למקומו.
עכשיו, מה עושים עם הריצפה? אני יודע שפח שעבר התחממות/שריפה הרבה יותר רגיש לחלודה - ולהזכירכם, עכשיו מתחיל החורף עם הרטיבות ומדובר בסופה (כלומר פח באיכות "מעולה"...) - אני לא רוצה להזניח את זה או לעשות משהו לא נכון, ולקבל תוך חודש-חודשיים חור בריצפה....

ניקוי הפח עם דיסק עד לקבלת מתכת נקייה וציפוי בתרסיס זפת יספיק?

amit1
31-10-15, 23:14
אין מחזיר קרינה בין הדוד לרצפה??

דרור ברלי
31-10-15, 23:31
לא. אין.

כנראה היתה אמורה להיות פחית מגינת חום כלשהי (למיטב זכרוני בסופה הקודמת היה) אבל עד כה לא היתה שום בעיה עם זה. בכל מקרה, אכין אחד בעצמי.

השאלה שלי נוגעת לצד התחתון של פח הריצפה. הוא חשוף, הבוסטיק והצבע נשרפו והתקלפו.

omri_t
31-10-15, 23:45
להסיר ולעשות מחדש צבע ובוסטיק.

סולי
01-11-15, 07:24
להסיר ולעשות מחדש צבע ובוסטיק.

+ לעלות ל33"... ולהפסיק להיות עקשן (:

asafk
01-11-15, 07:28
הפחית מגן חום מאוד חשובה. אפשר במקומה להדביק בידוד. אם לא - זה יחזור לא משנה כמה איכותי הצבע שתעשה.

אסף.

omri_t
01-11-15, 08:41
אם אני מבין נכון את התיאור, די קל לייצר פחית מגן ולחבר עם שני Uים.

אני אגב העברתי את היציאה של האגזוז לצד השני.

4x1om-Israel
01-11-15, 16:43
הי דרור
הייתה לי בעיה דומה שהאגזוז התקרב לגוף בגלל מעבר גבעת חול האגזוז נגע בגיר וחום יתר
אל תנסה לישר צריך לחתוך מקטע ולרתך מחדש יישור עלול ליצר סדקים במערכת הפלטה (של כל הבוכנות) הקרובה למנוע
לגבי חום- יש פחית אלומיניום של כ60 סמ על 20 סמ יושבת בקטע הישר במקביל לתחילת הגיר מתחילת הכיפוף 90 מעלות
(לאורך הרכב) עם שוליים מכופפים באלכסון כלפי הרצפה שיושבת בין האגזוז לתחתית הרכב
תפקידה לבודד את גוף הרכב מחום האגזוז אם חסרה כי משהו החליט שתעשיות רכב שמים חלקים מיותרים תייצר כזו ושים אותה
בחזרה באמצעות שני U שמהדקים אגזוז. שכב מתח לסופה שיש לה את זה וראה דוגמה.
ישראל

דרור ברלי
01-11-15, 18:01
יישרתי בעדינות ואין סדקים אצלי (סעפת גמישה)
אני מחפש בריצפה חורים להתקנת מגן חום ולא מוצא. יש מצב שזה צריך להיות מותקן על צינור האגזוז עצמו?

4x1om-Israel
02-11-15, 00:58
הי דרור
הבנת נכון - זה מותקן על צינור האגזוז
כתבתי " תפקידה לבודד את גוף הרכב מחום האגזוז אם חסרה כי משהו החליט שתעשיות רכב שמים חלקים מיותרים תייצר כזו ושים אותה
בחזרה באמצעות שני U שמהדקים אגזוז."

-->