PDA

צפייה בגרסה מלאה : תמונות מהדיונה בקטאר

מאיר אלוני
04-11-15, 11:48
https://www.facebook.com/hamad.alsuwaidi.733/videos/897598630322527/

tamir128
04-11-15, 12:23
בשניה 42 יש ד"ש קטן מהמופתי.

בנוסף, הבחור הקטרי חובב הצלילה וספורט מוטורי שפירסם, גם מפרסם סיפור נחמד, הנה התרגום האוטומאטי:

"סיפור החמור וואלי מא!!

לא תאמין שזה חמור היא מהות משתדלים העולמי האחרון?????
״§״*״×״§״± אנשים להבין מה באמת קרה על המשבר הפיננסית העולמית האחרונה!!
ובאמצעותם לבקשה מומחה פיננסי מתוחכם שאני מפשט לאנשים רגילים סיבות האסון שקרו, בשוק המניות. לספר להם סיפור ישן כסוחר יהודי:
נלך היהודי לכפר מרוחק, תסמין על. לקנות כל חמור להם עשר דולר. אני נשבע גדול מהם מורידה אותם, ואז להעלות את היהודי המחיר. 15 דולר בשביל מה. אני עוד רואה אותם, וניבל היהודי מחיר החמור ל-30 דולר, תן שאר הכפר מורידה אותם. עד שלא נשאר בכפר חמור אחד!! ..
ואז הוא אמר להם: היהודי
אני מוכן לקנות חמור אחד בחמישים דולר, ואז נלך לחדר המנוחה שלו כדי לבלות את חופשת סוף השבוע. אז הבקשה על חמורים יותר. מחפש אנשים על חמורים. שלהם וכפרים " הסמוך. ולא מצאו!!
בשעה הזאת.. שלח היהודי לעזור לכפר, והוא הציע לי. היא מדי מורידה אותם שקנה מהם ארבעים דולר בשביל מה זה. הם החליטו כולנו לקנות עד מגלמי למכור את החמורים יהודי יכול שהציע לקנות מהם בחמישים דולר עבור מה, הם שילמו כל שומר שלהם. כפקידת הלוואות, כולם מבנק הכפר עד שהבנק כל הגיבוי יש נזילות לו. כל זה הם עשו בתקווה. רווח מהיר!!
אבל למרבה הצער אחרי קנו מורידה אותם במחיר 40 דולר עבור מה לא ראו את הסוחר היהודי שהציע לקנות. חמישים דולר ולא עזרה שמכר להם. . בשבוע הבא. להיות? הכפר לא יכולים לשלם את חובותיהם הראויות לבנק שאני אגורה, ויש להם אחד מירה לא שווה אפילו חמש ערך חובות, הזמנת אותה הבנק תמורת חובותיהם הם חסרי ערך ליד הבנק, ואם השאיר להם מרושש לגמרי ולא סותמת שלו..
במילים אחרות הפך על הכפר חובות, חמורים לא ערך..
אבדה הכפר. אגורה הבנק, עכשיו אפילו עם חמורים, כסף הכפר, הבנק שלם בכיס הסוחר היהודי. והם לא אוכל.!!
ידידי היקר..
מחק מילה חמור לשים. איזו סחורה אחרת:
האדמה - דירה - מכונית - מניות..... וכו
תמצא.. . אלו חיינו האמת ילדים בעבודתך היום..
דוגמה: העבודה שלי
הנפט לכם 150 דולר התפרצה לשלם מחיר הכל: החשמל. ותחבורה ולחם ולא עולה שחוזרים על אנשים. עכשיו תתכופף הנפט. פחות מ-60 דולר, ולא צונח משהו מתמיד..
למה?? ... אני לא יודע!!!
התשובה אצל נכד הסוחר היהודי באמריקה...
אהבתי את הסיפור הזה. אני אוהב לחלוק בה..."

איל מ
04-11-15, 14:50
אי אפשר להבין כלום

savyon
04-11-15, 15:05
למי שאין פייסבוק,
הנה הסרטון

https://www.youtube.com/watch?v=uLOHbCJEi3w&feature=youtu.be

מלאי חלפים לטויוטה טמונים בחול

tamir128
04-11-15, 15:08
אפשר להבין ש:

א. בסרט יש רכב שעליו יש צלב קרס גדול. מאד גדול, שאפשר לראות בברור גם ממסוק.

ב. שבעל הפוסט מספר סיפורים אנטישמיים על היהודי שקנה את כל החמורים בכפר, ושזה רק משל למה שקורה בכלכלה העולמית היום בגלל היהודים.

הנה המקור שלו:
قصة الحمار واليهودي !!
لن تصدق ان هذا الحمار هو اساس الازمة المالية العالمية الاخيرة ؟؟؟؟؟
احتار الناس في فهم حقيقة ما جرى في الأزمة المالية العالمية الأخيرة !!
فتم الطلب من خبير مالي محنك أن يبسط للناس العاديين أسباب الكارثة التي حدثت في أسواق البورصة فحكى لهم قصة قديمة لتاجر يهودي:
ذهب اليهودي إلى قرية نائية، عارضا على سكانها شراء كل حمار لديهم بعشرة دولارات، فباع قسم كبير منهم حميرهم، بعدها رفع اليهودي السعر إلى 15 دولارا للحمار، فباع آخرون حميرهم، فرفع اليهودي سعر الحمار إلى 30 دولارا فباع باقي سكان القرية حميرهم حتى لم يبق في القرية حمارا واحدا !! ..
عندها قال اليهودي لهم :
أنا مستعد لشراء الحمار الواحد بخمسين دولارا، ثم ذهب إلى استراحته ليقضي أجازة نهاية الأسبوع. حينها زاد الطلب على الحمير وبحث الناس عن الحمير في قريتهم والقرى المجاورة فلم يجدوا !!
في هذا التوقيت .. أرسل اليهودي مساعده إلى القرية، وعرض على أهلها أن يبيعهم حميرهم التي اشتراها منهم بأربعين دولارا للحمار الواحد. فقرروا جميعا الشراء حتى يعيدوا بيع تلك الحمير لليهودي الذي عرض الشراء منهم بخمسين دولارا للحمار، لدرجة أنهم دفعوا كل مدخراتهم، بل واستدانوا جميعا من بنك القرية حتى أن البنك قد أخرج كل السيولة الاحتياطية لديه. كل هذا فعلوه على أمل أن يحققوا مكسبا سريعا !!
ولكن للأسف بعد أن اشتروا حميرهم بسعر 40 دولارا للحمار لم يروا التاجر اليهودي الذي عرض الشراء بخمسين دولارا ولا مساعده الذي باع لهم. وفي الأسبوع التالي أصبح أهل القرية عاجزين عن سداد ديونهم المستحقة للبنك الذي أفلس، وأصبح لديهم حميرا لا تساوي حتى خمس قيمة الديون، فلو حجز عليها البنك مقابل ديونهم فإنها لا قيمة لها عند البنك، وإن تركها لهم أفلس تماما ولن يسدده أحد ..
بمعنى آخر أصبح على القرية ديون وفيها حمير كثيرة لا قيمة لها ..
ضاعت القرية، وأفلس البنك، وانقلب الحال رغم وجود الحمير، وأصبح مال القرية والبنك بكامله في جيب التاجر اليهودي وأصبحوا لا يجدون قوت يومهم !!
صديقي العزيز ..
احذف كلمة حمار وضع مكانها أي سلعة أخرى:
أرض - شقة - سيارة - اسهم - ..... إلخ
ستجد بكل بساطة .. أن هذه هي حياتنا الحقيقة التي نحياها اليوم ..
مثال عملي:
البترول ارتفع إلى 150 دولارا فارتفع سعر كل شيء: الكهرباء والمواصلات والخبز ولم يرتفع العائد على الناس. والآن انخفض البترول إلى أقل من 60 دولارا، ولم ينخفض أي شيء مما سبق ..
لماذا؟؟ ...لا أدري !!!
الجواب عند حفيد التاجر اليهودي بامريكا...
أعجبتني هذه القصة فأحببت أن أشارككم فيها …
😄😄😄

ככה גוגל תרגם:
ואת סיפורו של התחת היהודי !!
אני לא מאמין שעומס זה הוא בסיסו של המשבר הפיננסי העולמי האחרון ?????
אנשים מבולבלים כדי להבין את האמת על מה שקרה במשבר הפיננסי העולמי האחרון !!
ביקוש ממומחה פיננסי מנוסה VTM שמפשט את האנשים הרגילים, את הסיבות לאסון שהתרחש בשוקי המניות מספרים להם סיפורו של סוחר יהודי ישן:
היהודי הלך לכפר נידח, המציע לתושביה לקנות את כל החמור יש עשרה דולרים, הוא מכר חלק גדול מהם את התחת שלהם, ואז להעלות ל 15 $ חמור היהודי המחיר, הוא מכר את התחת אחרים, העלה את התחת מחירו היהודי ל 30 $, הוא מכר את שאר תושבי הכפר את התחת שלהם עד לא נותר בכפר אחד חמור !! ..
יהודי אז אמר להם:
אני מוכן לקנות אחד בתחת של חמישים דולרים, ולאחר מכן הלך לAstraanh לבלות את סוף השבוע. אז הגדיל את הביקוש לחמורים ואתונות לחפש אנשים בכפרי הכפר ושכנותיהם לא מצאו !!
בשלב זה .. שלח עוזר היהודי בכפר, משפחתה והציע למכור להם את התחת שלהם קנה להם לארבעים דולרים לחמור. הם החליטו לרכוש את כל אחד מאיתנו אפילו מחדש למכור אותם החמורים יהודי שמציעים לרכוש אותם בחמישים דולרים לחמור, במידה שהם שילמו את כל חסכונותיהם ואפילו שאלו את כל בנק כפר, כך שהבנק ביים יש את כל המילואים הנזילות. אנחנו עשינו את כל זה בתקווה שהם עושים רווח במהירות !!
למרבה הצער, לאחר שקנה את התחת שלהם במחיר של 40 $ חמורים לא ראיתי את הסוחר היהודי שמציע לרכוש חמישים דולרים או את העוזר שלו שמכר אותם. השבוע הבא הכפר הפך מסוגל לפרוע את חובותיהם המגיעים לבנק שפשט את הרגל, ועכשיו יש לי חמור לא שווים אפילו חמישה ערך של החוב, אם הוזמנו על ידי הבנק בתמורה לחובותיהם, אין להם שום ערך בבנק, ושהשאיר אותם לפשיטת רגל מוחלטת ולא שולם על ידי ..
במילים אחרות, הוא הופך להיות חוב של הכפר ובו חמורים רבים חסרי ערך ..
איבד כפר, והבנק פשט את הרגל, והפך את המקרה למרות נוכחותם של חמורים, והפך לבירתו של הכפר והסוחר היהודי הבנק כולו בכיס והם לא מציאת חיים !!
ידידי היקרים ..
מחק את המילה חמור לשים במקומו כל סחורה אחרת:
ארץ - דירה - מכונית - מניות - ..... וכו '
אתה תמצא כי פשוט .. זוהי האמת שאנו חיים את חיינו היום ..
דוגמא מעשית:
נפט עלה ל 150 $ מחיר עולה של הכל: חשמל, תחבורה ולחם לא הניבו עליות באנשים. עכשיו הנפט שנפל פחות מ -60 $, ולא שחרר שום דבר מן האמור לעיל ..
למה ?? ... אני לא יודע !!!
התשובה היא כאשר נכדו של סוחר יהודי באמריקה ...
אהבתי את הסיפור ואני רוצה לחלוק איתכם את ...
😄
😄
😄

נמרוד
04-11-15, 15:11
שאלו יהיו אויבנו :rolleyes:

nirs
04-11-15, 16:37
ארגון של חיים 8? (סתם....)

עמי
04-11-15, 17:02
מילולית, ASS זה פשוט חמור.