צפייה בגרסה מלאה : מחפש המלצה לפחח טוב באזור כפר סבא הוד"ש פ"ת.
כמו בכותרת.
לא חאפר.
מישהו שיודע לעבוד עם אלומיניום.
שהפועלים שלו עדינים בפירוק פלסטיקה אם צריך (ולעניין זה עדיפות למי שלא מחזיק פועלים אלא עובד בעצמו).
ואם כבר הכנסנו את הרכב לתיקון, אז מיגור וטיפול בניצני חלודה בעקבות תיקון לא מוצלח אי שם אצל הבעלים הקודמים.
(מה לעשות, הגאונים באנגליה החליטו שרק חצי רכב מאלומיניום זה מספיק, ודווקא הגג והדלתות חייבים להיות מברזל :-(...)
תודה.
לאור ההיענות הרבה אני מרחיב את אזור החיפושים שלי גם לרמת השרון, בני ברק/ר"ג ואם אין ברירה אז תל אביב.
מישהו?
תודה.
נסה לבדוק עם הדר אור, הוא כבר לקח פרוייקט או שניים של פחחות.
יונימוג אדום
06-11-15, 07:22
בפתח תקוה - המוסך נקרא אוטו פח , לבחור קוראים רועי - 052-3984483 .
בעל מקצוע מהליגה העליונה .
אילן
SharonEden
13-11-15, 07:44
בגיל עמל בהוד השרון יש מוסך בשם טופ-קאר. יש שם פחח בשם דוד שהתרשמתי שהוא מקצוען יסודי.
הא תיקן לי תאונה קטנה והראה לי את ההבדל בין התיקון שלו לבין תיקון אחר שעשיתי במוסך "נחשב".
בנוסף לכך כשהוצאתי את האוטו השמאי הסתלבט עליו שבמקום לחבר חלק לפגוש עם קדיחת בורג ישירות, הוא משקיע ומחבר בורג, אום ולשונית מתכת להגנה. הוא צחק עליו כי זה מקום שאף אחד לא רואה. אהבתי.
גילוי נאות: בזמן האחרון זה הפך למוסך הקבוע שלי.
אחרי ניסיון מר לא הייתי מכניס אופניים למוסך טופ קאר.
שתי אימפרזות gt של חברים ... ואלפא... היו אצל רועי ויצאו עם פאדיחות רציניות. עד כדי מכות חדשות.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
SharonEden
15-11-15, 21:12
אחרי ניסיון מר לא הייתי מכניס אופניים למוסך טופ קאר.
אני מטפל שם כשנה וחצי ומאוד מרוצה. אני מניח שלכל מוסך אפשר למצוא חלק שלא מרוצים.
אני מטפל שם כשנה וחצי ומאוד מרוצה. אני מניח שלכל מוסך אפשר למצוא חלק שלא מרוצים.
יש להיות לא מרוצה ויש מוסך שמשחרר אותך אחרי תקלה חוזרת ברכיב בטיחותי שנכשל למזלי בשטח בנסיעה איטית ובאותה מידה יכל להישכח בכביש ב-120 ולהרוג אותי ואת בת זוגתי.
אם תרצה שטני ארחיב נעבור לפרטי.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.