PDA

צפייה בגרסה מלאה : תמונה מsema 2015

GodsFather
06-11-15, 07:53
http://images.tapatalk-cdn.com/15/11/05/648225f45b1e2bdfd07b8bc3eea968a2.jpg

מקווה שרואים...

boaz avrahami
06-11-15, 08:26
103283
103284
103285

עידו לוריה
06-11-15, 15:46
בןעז תשקיע בנו ... מה אתה מצלם ג'יפים ?
צלם בנות בבקיני אולי ברקע איזה ג'יפ (לא חובה )[emoji12]
תמסור ד"ש ותהנו.

עידו

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

boaz avrahami
07-11-15, 09:18
103329
103330

כאלו?
השאר כמעט פורנו. ימקחו אותם

tzagi
07-11-15, 09:31
103329 ביליתי
103330

כאלו?
השאר כמעט פורנו. ימקחו אותם

לוריה, כמה שאתה קצר ראיה (חרוז)
שבוע שלם ביליתי בלהרחיק את הקולחוז מהציצי(כמעט חרוז)

תסיק מסקנות לבד, (אין חרוז)

talw
07-11-15, 09:41
ג'ו, שים עיין על יריב,הוא נראה לי נפוח יותר מדי, יש מצב שהוא בלע את הקטנה ליד הצהוב.

tzagi
07-11-15, 09:51
טל.
אתה רוצה להגיד ש קלר ברוך הגיע בשו שו?

חבל, הפסיד בגדול.
היה לנו כף........והמון בשרים על האש.

אמיר ב.א
07-11-15, 10:03
ג'ו - בלי תמונות כאילו לא אמרת שום דבר ,
זרוק איזה עצם למסכנים כאן בארץ הקודש ...

talw
07-11-15, 10:12
טל.
אתה רוצה להגיד ש קלר ברוך הגיע בשו שו?

חבל, הפסיד בגדול.
היה לנו כף........והמון בשרים על האש.

לא יודע ,תגיד לי אתה, בועז צילם, לא?
שנה הבאה בעזרת ה..חשבון בנק.

tzagi
07-11-15, 10:16
טוב, אם כבר התחלנו פה....נסיייים פה
1. ב30 שנה האחרונות הייתי במאות תערוכות רכב (אפילו אחת מהם לא היתה אוטומוטור) ואני חייב להגיד, הגודל של המפלצת הזאת (SEMA) לא ניתן להסבר או להבנה בלי להיות שם ולהבין את הסדר גודל.
2. אני פרשתי אחרי יומיים. המורעלים סבלו עוד יום
3. נהנתי מאד, במיוחד לפגוש את המשתתפים מפה ומשם.
4. ברנרד חולה נפש ואהוב NEVER THE LESS
5. בנצי....אם הייתי אישה הייתי מאוהב.
6.בועז ורמי עוזבים למואב.
7. ואני....נמשיך לסחוב.

boaz avrahami
07-11-15, 14:59
לא יודע ,תגיד לי אתה, בועז צילם, לא?
שנה הבאה בעזרת ה..חשבון בנק.

לא. התמונה הגיע אלי במקרה ולא פגשנו אותו אפילו למרות שכנראה היינו במרחק יריקה.
כמו שג׳ו אמר, הגודל והעוצמה בלתי נתפסים. גם בסוף היום השלישי הגענו לגלות אולמות חדשים שדילגנו עליהם בטעות בימים הקודמים ומצאנו רכבים וביתנים חדשים עבורנו.
וזה אחרי שסיננו מתחמים עם נושא שלא עניין אותנו. כל אוטומוטור זה שני ביתנים בסימה....

בסוף התערוכה כל הרכבים יוצאים לנסיעה דרך העיר למתחם סגור ולא מרוחק שבו מתקימת מסיבה סגורה לבאי ומציגי התערוכה.
למי שלא הבין, התערוכה היא מקצועית לאנשי הענף וסגורה לקהל הרחב. לא היה פשוט בכלל להשיג כרטיסים, ותודה למי שדאג לנו במסירות.

בקיצור, ביום האחרון כל בעלי הרכבים מתחילים להכין אותם לס״ד ( סיבוב דאווין), צופים תופסים מקום על הטריבונות כבר משעה 11-12 כשהס״ד מתחיל רק ב 4 וכל התחם מתחיל לקבל התרגשות.
מדובר להערכתי בכאלף מכוניות.
ב 4 הגדרות מתוחות, השטח נקי ורעמת המנועים מנגנת בעוצמה וצליל מרגשים.
הלב דופק והמחשבה וההרגשה זורקת אותי שנים לאחור אל עבר הפעם הראשונה שהשתתפתי בגיל 16 ברונדו טרקטורים בחג שבועות במושב.
אפשר היה לראות איך צעירים כמבוגרים שהציגו את רכבם בנסיעה התרגשו כמו ילדים אחרי מאמצי הכנה ושיפור/ בלתי מתפשר. התרגשות בריאה ומדבקת...
והקהל עומד שעות ומריע להם ומפרגן בסבלנות אין קץ.

היו שם כמה סיפורי שחזור מדהימים. במיוחד אחד שאני מקווה שברנרד שצילם בוידאו את הזקן יעלה לכאן את הסיפור.

יש עוד כל כך הרבה לספר שאין לי עדין מושג כיצד

GodsFather
07-11-15, 18:52
בשורת כתבות...

tzagi
07-11-15, 20:12
1033411033421033431033441033451033461033 47

Sent from my SGH-M919 using Tapatalk

tzagi
07-11-15, 20:19
103348103349103350http://images.tapatalk-cdn.com/15/11/07/796773d5cb49a0dcb4f78515b3774e54.jpg1033 51103352

tzagi
07-11-15, 20:23
103353103354103355103356

tzagi
07-11-15, 20:28
103357103358103359103360103361103362

tzagi
08-11-15, 00:25
103377103378103379103381103382103385

Bernard
08-11-15, 02:50
אני רוצה להגיד לכם שהתאכזבתי מרמי ומבועז...
ההם, מצלמים למגירה, באמש'לי - שומרים לעצמם.
אני הגעתי באיחור של יום - פרטים בשירשור המילקי... כשאשב לכתוב - והם... לא מעלים כלום.
ג'ו פתח קבוצת וואטס-אפ, הרבה לפני שהגיענו לווגאס.
רמי ובועז ובן וג'ו הגיעו לתערוכה וצור (או ניר - לא זוכר כבר) התחיל להתלונן שאין תמונות... ובצדק (אני בחניית בניים בדאלאס, ואין עדיין תמונות!!).
כשהגעתי התחלתי להפציץ בצילומים עוד מחניון המבקרים, ישירות לוואטס-אפ... (בגלל זה האיכות לא משהו).

בשלב מסויים כבר לא היה לי כוח לצלם (ביום האחרון החברים שלי בארץ, התחילו להתלונן שאין תמונות אז העלתי את כל מה שצילמתי בקבוצה של ג'ו, לקבוצה של החברים שלי בארץ... מה שנקרא להיזהר במה שמבקשים... לקראת 12 בלילה בארץ, העלתי עשרות תמונות וסירטוני וידאו... הציפצופים על "הודעה חדשה" גמרו אותם..).

בקיצור.
בין כולנו, יש עשרות תמונות.. צריך(בחלק) להסביר מה רואים... לדוגמא...

http://www.jeepolog.com/forums/attachment.php?attachmentid=103379&d=1446934974&thumb=1

http://www.jeepolog.com/forums/attachment.php?attachmentid=103349&d=1446920133&thumb=1

זה שיחזור של פורשה שיושבת איזו בחורה ומדביקה על הרכב אלפי חרוזים כאלה... "נצנצים".
ישבה שם יומיים(שאני ראיתי... ממש בכניסה), רק כמה שעות כל יום (היה לה מדחום שדגם את טמפ' הפח, על מנת שהחרוזים אכן ידבקו - מעל טמפ' מסויימת, הפסיקה לעבוד) והדביקה את החרוזים אחד-אחד (עם מעין מכחול מיוחד) וצמוד-צמוד... משוגעים.

והיה שם הזקן ההוא, שבועז דיבר עליו, שהציל איזה רכב כיבויי עתיק מאיזה יער ושיפץ אותו (ללא תכנית מסודרת - "AS I WENT ALONG") למשהו כמו צ'יטי-ציטי' באנג-באנג - יפיפה!
לשמוע אותו מספר על השיחזור - זקן בן מאתיים מתרגש כמו ילד לספר לקהל שהקיף אותו ושתה בצמא כל מילה (כולל בועז ורמי ואני) את סיפור השיחזור (מגובה בדפדפות שמתעדות כל שלב, כולל צילום של יער שרק אם מסתכלים טוב, רואים איזו גרוטאה קבורה שם..) - מרגש!!
עד שהתעוררתי מההלם והתחלתי לצלם (בנוט 3!! - האייפון לא תיפקד ובועז אמר שזו ההשפעה הרעה שלי...) פיספסנו את כל הסיפור.

והיו שם כמה חבר'ה , פנסיונרים של "הכוחות המיוחדים", שיש להם חברה לדיגום כלי רכב ל... מבצעים מיוחדים.
היה שם שלט גדול שמזהיר לא להתקרב לרכב (מאחור) אחרת יורים!!
תנחשו באיזו שפה היה כתוב...
כשבועז שאל אותו למה בערבית ולא בשבדית.. ההוא צחק ואמר שאפשר גם לכתוב בשבדית אבל... זה לא יהיה רלוונטי.
http://www.jeepolog.com/forums/attachment.php?attachmentid=103356&d=1446920552&thumb=1
ואתם צריכים לראות את כלי הרכב...מקצוענים - כמעט כמונו בארץ..

והיו שם משוגעי ההישרדות, שהביאו פיתוח של אופנוע/אופניים (בועז ישר זיהה את המנוע - הונדה 50 "כמו שהיה לי"), שמיועד לשטח ועובד גם על דלק וגם על כוח הרגליים (דוושות)..

והיו שם סינים שרק שמעו שאנחנו מישראל... ישר רצו להצטלם איתנו - מצאו להם שני אנטיפטים כמו בועז ואני... לא הסכמנו.

וסינית אחת, שהפתיעה אותי ואת בועז (התייעצנו בעברית על מחירים (יום אחרון... הסינים מעיפים דברים.. אנחנו, כמובן, לא מצאנו מציאות וגם פיספסנו טיימינג) ו"ליכלכנו" על הסינים הנבלות שלא מורידים מחירים... בעברית, כמובן, שלא להעליב אותם)..
בקיצור, הסינית הזו הפתיעה אותנו ב"הו. מישראל. שלום. מה נשמע?" וכשחשבנו שהיא מכירה רק את הדוגמיות האלה בעברית, ההיא הורגת אותנו ואומרת "אני מבאר שבע. גרתי שנתיים (או שלוש... מההלם אני לא זוכר) בבאר שבע"... קטעים.

ונקפוץ לסוף (הכל שווה כתיבה נפרדת).
היו "דיבורים" בין רמי ובועז- "לא הכל נוסע. ראינו כמה שאין להם אפילו דרייב-שאפט" - הכל נוסע!
אפילו איזו יצירה גרוטסקית של אוסף צינורות (בועז אמר שבטח ההוא מצא מצבור של פסולת ניירוסטה) שרותכו לאיזו יצירה עם מנוע וגלגלים ומתלים מיוחדים... נוסע!!
בסוף התערוכה היתה ה"תהלוכה" הזו של כל כלי הרכב - עוצמה!!!
מוסטנגים מוגדשים עם מאות כ"ס (מעל המקור) מרימים סל"ד לשמיים ואתה שומע את שסתומי פריקת הלחץ משחררים ברעש אדיר (בועז בהתחלה לא הבין מה זה..), כמו כמה משאיות משחררות ברקס בבת אחת.. ליד האוזן שלך..

חגיגה!!
לא רק יצרנים גדולים (רוביקון אקספרסים ואדלברוק ומופאר וכאלה) אלא המון אנשים פרטיים, שיושבים על כיסאות ליד "היצירה" הפרטית שלהם וגאים בה ומתגאים ונהנים לקבל הכרה מהקהל.
לכולם נותנים להם כבוד וב"תהלוכה" כולם מוחאים כפיים ומעודדים ומעריכים את ההשקעה.
באמת מחמם את הלב..

אבל לא הכל ורוד - בועז ואני קנינו איזה סנדביץ' ושתייה, שהיו כל כך נוראיים (ג'ו צחק עלינו כשסיפרנו לו) שבועז החליט שהלימונדה עשוייה מחומר ניקוי חומצי כלשהו(לא זוכר את השם...מגעיל) אבל כמו שני פולנים טובים (ששילמו על האוכל) גמרנו הכל, עד הפירור האחרון והטיפה האחרונים... להקיא ממש.
והיה גם דוכן של איזה ערבים (משהו מהמזרח התיכון..) שהיו מול התומ"ת ההוא בצילום והבעלים של התומ"ת לא הסכים לערוך ניסויי כלים לכיוון הדוכן של ההם - פשלה.
ורמי, שהרס לנו את ההתלהבות שהורדנו לסינים במחיר, ואמר לנו שזה עדיין בערך פי 2 מהמחיר באיביי...
ושבועז ואני לא הצלחנו למצוא את האיזור של מערכות הסטריאו - הסתובבנו שלוש פעמים באותו מקום "לא היינו פה כבר?".

והכי חשוב:

לראות את בועז, מפשיר, ונוגע ומעביר ידיים ומלטף את הצבע באוטו (ובכלל לא 4X4) ואומר "איזו עבודה!!" וכמו שני מפגרים, הוא ואני, עומדים ליד דוכן של כלי עבודה ומתפעלים מסוגי הפטישים לעבודות פחחות (האמת, אני לא הבנתי בכלל... בועז הסביר לי), שנמכרים במזוודות יעודיות, כמו רובי צלפים בסרטים...

ולראות את רמי מתפעל מהרמה ומקשיב להוא מהסידרה FANTOM WORKS (איש נחמד ופשוט ובלי "פוזה" כמו למשל פוס שעמד בדוכן וחתם עם דברים, והצטלם עם חיוך פלסטי..), מסביר לאנשים איך משחזרים ולמה זה יקר. רמי הולך וחוזר שוב ושוב "מדהים! מדהים!!".

ולראות איך לג'ו יש סבלנות לשלושת הלבנטינים (בועז רמי ואני) שמתרשמים ומתרגשים מכל רכב, שהוא רואה כל יום, בפקקים ליד הבית.. וביום האחרון הכין לנו FLAT IRON STEAK טעים..

ובן - תופעה!!!
אתה נמצא לידו שתי דקות ושוכח שכבר עברת את גיל חמישים ואתה נדבק מהמרץ שלו... הבחור נהג 10 שעות, רק לפגוש אותנו ליום וחצי ואז, כמעט באחת עשרה בלילה עלה על הקמארו וטס (לבד) חזרה, להספיק לעבודה... (במקום עשר שעות, עשה את זה ב-8... להספיק לביקורת) ובדרך עוד שולח לנו בדיחות (ותמונות של "חביבות הקהל") בוואטס-אפ..
כמה אנרגיה..
וכמובן שהוא השיג כרטיס כניסה לתערוכה... לבד ובלי טובות.. מזכיר לי את ההוא מה-A TEAM, שהיה משיג הכל..

חוויה.
צריך לעשות שוב, בשנה הבאה... רק לבוא מוכנים ולא לפספס דברים (כמו שבועז פתאום הבין שקרה "איך לא ראיתי את זה? אבל עברנו על הכל!!")...

יש המון תמונות - מאוד לא מקצועיות... וסיפורים.
שבועז ימצא זמן להעלות את התמונות (לי אין סבלנות... מעצבן אותי הממשק)... אני כבר אחרטט את המלל.

boaz avrahami
08-11-15, 04:54
שנה הבאה באוטומוטור

המכשף
12-11-15, 11:48
בןעז תשקיע בנו ... מה אתה מצלם ג'יפים ?
צלם בנות בבקיני אולי ברקע איזה ג'יפ (לא חובה )[emoji12]
תמסור ד"ש ותהנו.

עידו

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
בבקשה...
http://www.rpsmedia.com/the-women-of-sema-2015-just-in-case-you-missed-em/

עידו לוריה
12-11-15, 16:05
חביבי גם אני יודע לחפש בגוגל , הכוונה היתה תמונות ממקור ראשון :)

עידו

-->