צפייה בגרסה מלאה : לפי התמונות בפייסבוק חלק מהרכבי השטח יצאו לשחות היום..
2 התמונות הם מהיום
103334
103335
103334
כל זה בשביל שעור שחייה לכלב?
יא חביבי, חראם עם הטויוטה....
Sent from my iPhone using Tapatalk
תמונות אופייניות בקבוצות הג'יפים בחורף.
חולץ עם טרקטור...
https://www.youtube.com/watch?v=gKSWWeLny98
איך הוא בכלל מצליח להתניע עם כל המים האלה...
גם אם הצליח, יש לו עוד הרבה צרות.. החל ממים בכל מאגר שמן באוטו, ועד התפתחות קרוזיות בצמות חשמל ובכל פיפס חשמלי ברכב...
טביעה כזאת יכולה (גם אם לא באותו רגע), להשבית רכב לרמה שלא שווה לתקן אותו.
איך הוא בכלל מצליח להתניע עם כל המים האלה...
איפה ראית שהוא הניע?
שומעים ניסיונות התנעה אבל המנוע נעול הידרוסטטית כניראה.
כשביקשו ממנו לפתוח את נעילת ההגה הוא נתן התחלה של סטארטר, וצעקו לו לא להניע.
אחרי זה שומעים רק את הטרקטור לדעתי.
כך או כך יהיה קשה להציל את הרכב הזה, אם לא המנוע, אז כל מה שמסביב.
חשבתי שהוא יצא עם מנוע פועל בסרט
איפה ראית שהוא הניע?
six 4 life
07-11-15, 17:53
שטויות הרכב הזה יקבל טוטאלוס מהביטוח יגיע לסוחר שעובד עם הביטוח שייבש הכל יסדר את המנוע ויוציא אותו לשוק ב10% הנחה מהמחירון. קורה כל חורף.
שטויות הרכב הזה יקבל טוטאלוס מהביטוח יגיע לסוחר שעובד עם הביטוח שייבש הכל יסדר את המנוע ויוציא אותו לשוק ב10% הנחה מהמחירון. קורה כל חורף.
הסוחר ימכור אותו ב 30K מעל המחירון.:D
אני לא מצליח להבין למה דווקא הוא נכנס לשם... זה נראה כמו תעלת ניקוז. לא נראה כמו משהו שיש לו גישה משביל...
זה מה שעצוב פה.... אבל מצד שני מי שמוכן לשלם... :-)
הצרות חשמל שיהיו באוטו הזה יעשו הרבה רע למי שיחזיק אותו בעתיד ...
Sent from my iPhone using Tapatalk
מתי הפכנו לאתר של צקצקנים ציניקנים שיורדים על כל טעות של נהג בשטח מתוך התנשאות שלא ברור מקורה.
רואים בסירטון שיש שם וואחד מדרגה שגרמה לנחל/ תעלה להפוך פתאום למאד עמוקים. אני לא בטוח שרבים כאן בעת נסיעה במעבר מים אכן טורחים לבדוק רגלית את עומק נתיב הנסיעה המתוכנן לכל אורכו.
טעויות או אירועי תקיעה וטביעה כאלו קורים ויקרו מה שניתן לעשות כאן הוא להאיר את עיני הקוראים בתובנות כיצד אם בכלל ניתן היה להימנע ממקרה כזה.
- - - Updated - - -
מתי הפכנו לאתר של צקצקנים ציניקנים שיורדים על כל טעות של נהג בשטח מתוך התנשאות שלא ברור מקורה.
רואים בסירטון שיש שם וואחד מדרגה שגרמה לנחל/ תעלה להפוך פתאום למאד עמוקים. אני לא בטוח שרבים כאן בעת נסיעה במעבר מים אכן טורחים לבדוק רגלית את עומק נתיב הנסיעה המתוכנן לכל אורכו.
טעויות או אירועי תקיעה וטביעה כאלו קורים ויקרו מה שניתן לעשות כאן הוא להאיר את עיני הקוראים בתובנות כיצד אם בכלל ניתן היה להימנע ממקרה כזה.
יאללה. איזה כיף. חורף. בוץ. מים. שקיעות.
אנחנו כאן בשביל השטויות, לא?
אסף.
כן.
http://images.tapatalk-cdn.com/15/11/07/c4f6575cd437a4a5bd8e1033027d7da3.jpg
לא מומחש בתמונות אבל גם אני יכלתי להיות כוכב היום.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
רואים בסירטון שיש שם וואחד מדרגה שגרמה לנחל/ תעלה להפוך פתאום למאד עמוקים. .
איפה אלירן?
מבין טוב יותר למה לא שואלים לגבי יכולת מעבר באינטרנט?
אני עדיין לא מסכים איתך, ועדיין חושב שמוטב לאסוף מידע לפני הגעה למקום מאשר להגיע ללא שום מידע.
תכננתי לעלות מזנוח לכיוון בית עיטאב על הירוק. ההחלקה לא קרתה בהיסח דעת ולא בשביל משופע יתר על המידה. הקלות שבה החלקתי הצידה הייתה מפחידה. המשכנו עוד קצת במעלה והחלטתי לוותר ולשנות מסלול למשהו כורכרי יותר.
פעם השתתפתי כמרשל באירוע בצפון. מלא גשם ובוץ. יצא לי לעשות כמה צלחות על המקום תוך כדי נסיעה. זה בוץ מאוד מסוכן
מה מנע ממך לסובב הגה שמאלה ולרדת למטה ואז לעלות בחזרה ישר?
- - - Updated - - -
פעם השתתפתי כמרשל באירוע בצפון. מלא גשם ובוץ. יצא לי לעשות כמה צלחות על המקום תוך כדי נסיעה. זה בוץ מאוד מסוכן
אין על הבוץ של העמק :-)
אתה שואל אותי? העובדה שהבייצים שלי נכנסו פנימה למשךכמה שניות.
עצרנו, יצאנו, חשבנו. בסוף אחי נתן לי מתח עם רצועה מקדימה (לא כמו שבתמונה) ולצד ימין של השביל ויצאתי.
אתמול "גלשנו" כ 30 מטר על משטחי סלע בירידה באחד השבילים באזור הבית. היה מאתגר ביותר. לעלות למרות השיפוע המתון כמעט ולא היה סיכוי. "נהיגת חורף"
הצחתי להעלות תמונה אפשר להתרשם שהשיפוע מתון.
http://images.tapatalk-cdn.com/15/11/07/80b55ab205de5d61f80f04af5f20a72d.jpg
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
אני עדיין לא מסכים איתך, ועדיין חושב שמוטב לאסוף מידע לפני הגעה למקום מאשר להגיע ללא שום מידע.
.
בהחלט אפשר ונכון לאסוף מידע לגבי מצב דרך, אבל זה לא תופס לגבי מעבר מים שאינו יציב.
הצילום והחילוץ מחדד בדיוק את זה, תעלה מסודרת שקרסה ובור גדול ובלתי נראה נפער מתחת למים.
בור כזה יכול להתפתח בדקות מרגע שמתחילה הקריסה והסחיפה.
- - - Updated - - -
שאפו קוקי
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.