צפייה בגרסה מלאה : איפה לחפש בלמים לויטארה 92
שלום ושבוע טוב לחברי הפורום!
אני בעל ויטרה טרי.
גיליתי שיש לי באוטו בלמים אחוריים של סיטרואן. זה יוצר בעיות עם האמברקס ואולי בעיות נוספות שאני לא מודע אליהן.
אמנם הרכב עבר טסט במצב זה לפני 4 חודשים אבל בכל זאת אני מעוניין לחפש בלמים מקוריים.
אני מחפש גם רדיאטור חימום פנימי וצמיגים+ג'אנטים 50/50 מידה 205.
תוכלו לקשר אותי למגרש/ספק רלוונטי? או אם יש אצל מישהו מכם - מה טוב. אני מתנייד בכל הארץ כך שכל מיקום רלוונטי.
תודה מראש
נדב
GodsFather
08-11-15, 15:50
ברוך הבא,
אתה מתכוון לומר שהצלחות מאחורה הם של סיטרואן ? אפשר לראות תמונה ?
איזו בעיה יש לך עם ההנד-ברקס ?
יש פה כמה חבר'ה עם ויטרות לפירוק שיוכלו לעזור אבל לפני שאתה רץ לשפוך כסף, תן קצת פרטים.
סוגיה קטנה בתחום הניהול - מודעות "מחפש חלקים" צריך לכתוב בשרשורים הרלוונטים בפורום, אתה חדש אז נחליק לך הפעם ;)
שלום ושבוע טוב לחברי הפורום!
אני בעל ויטרה טרי.
גיליתי שיש לי באוטו בלמים אחוריים של סיטרואן. זה יוצר בעיות עם האמברקס ואולי בעיות נוספות שאני לא מודע אליהן.
אמנם הרכב עבר טסט במצב זה לפני 4 חודשים אבל בכל זאת אני מעוניין לחפש בלמים מקוריים. - בדוק במכשירי תנועה, תצטרך תופים, סנדלים ושאר ירקות וזול זה לא יהיה, אולי שווה לחפש רכב לפירוק ולקחת ממנו כבר את כל הסרן האחורי.
אני מחפש גם רדיאטור חימום פנימי וצמיגים+ג'אנטים 50/50 מידה 205. - רדיאטור תמצא אצל ספקי חלפים, תצטרך את שלך כדוגמא וצמיגים רצוי לקנות חדשים אז בכל פנצ'ריה תמצא 50/50
תוכלו לקשר אותי למגרש/ספק רלוונטי? או אם יש אצל מישהו מכם - מה טוב. אני מתנייד בכל הארץ כך שכל מיקום רלוונטי. - תשובות למעלה, לגבי רכב או חלקים מפירוק שווה לשאול את סלמן בטירה, טל צופי בתל אביב, עמית גלעד בתל אביב ואמנון
תודה מראש
נדב
תשובות בציטוט.
לגבי בלמים מאחור, התשובה מבוססת על כך שיש לך תופים מאחור, אם עשו הסבה לדיסקים יכול להיות שזה משהו אחר (ועדיין, הייתי מעדיף סרן מפירוק ולחזור למקור ברכב סטנדרטי).
תופים אין תחליפי לויטרה, ממכשרי תנועה או מפירוק.
תודה על התשובות.
מצטער, אולי לא הסברתי טוב בקשר לבלמים. מדובר בבלמי תוף. החלק של סיטרואן הוא רק הנעליים עצמן. התוף וכו' מקורי ככל הנראה, ויש התאמה במידות בין התוף המקורי לבין הנעליים הלא מקוריות. אולי אקבל תשובות מדוייקות יותר בהנחה שהחלק שיש להחליף הוא הנעליים בלבד.
הבעייה עם ההנדברקס היא שבמצב משוך, הזרוע שמותחת את הכבל נתקעת פיזית בנעליים עצמן ואז כשמורידים את האמברקס בפועל הוא למעשה ממשיך לבלום. אצרף תמונה כשתהיה לי הזדמנות.
לגבי הרדיאטור מדובר באביזר יקר. יש טעם לחפש רדיאטור מפירוק?
תודה
נדב
GodsFather
08-11-15, 21:31
אם זה רק הסנדלים, אין בעיה לקחת מפירוק סנדלים מקוריים ולהדביק עליהם רפידות. כמובן שעדיף לקנות הכל חדש אבל אז גם התוף רצוי שיהיה חדש כדי שתהיה תאימות מבלי לחרוט תוף שאולי עבר זמנו.
יש מצב שתמצא גם רדיאטור פנימי בפירוקיות. יש גם לצחי מדהלה ויטרה בפירוק וחלקים נוספים.
שלח לי הודעה בפרטי יש לי ויטרה לפירוק
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.