צפייה בגרסה מלאה : לא מתדלקים בתחנות עם עמדת אוויר מושבתת. שרשור דיווח. (נא להימנע מדיונים כאן) .
חנן-ג'יפולוג
16-11-15, 10:48
בהמשך לשרשור הזה:
http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php/95401-%D7%A7%D7%A8%D7%99%D7%90%D7%94-%D7%9C%D7%A9%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A8-%D7%9E%D7%95%D7%98%D7%99%D7%91%D7%A6%D7% 99%D7%94-%D7%9C%D7%AA%D7%97%D7%A0%D7%95%D7%AA-%D7%93%D7%9C%D7%A7-%D7%A2%D7%9D-%D7%A2%D7%9E%D7%93%D7%AA-%D7%90%D7%95%D7%95%D7%99%D7%A8-%D7%9E%D7%95%D7%A9%D7%91%D7%AA%D7%AA
אני פותח את השרשור הזה לדיווח על תחנות דלק עם עמדות אוויר מושבתות.
הכוונה היא לא לנקום באף תחנה, להחרים או להזיק לה לטווח ארוך, אלא רק לגרום לה לשמור על תקינות עמדת האוויר.
לכן, אם ראיתם כאן דיווח שלילי על תחנות, ויש לכם מידע שהן תיקנו את המעוות, אנא דווחו כאן.
תחנת דלק נשרים לכיון דרום
קרוע ,ולא תקין
גל
חנן-ג'יפולוג
16-11-15, 10:51
שבת. 15.11.2015.
תחנות דור-אלון, דלק וסונול במצפה רמון, עם עמדות מילוי אוויר מושבתות.
תחנת פז, עבדת. עמדת מילוי אוויר תקינה.
דניאל מאירי
17-11-15, 12:30
שבת האחרונה.
צומת שוקת - תחנת פז - משאבה לא תקינה - ממש חוצפה.
אין להם שום בעיה שאנשים ישפכו שם כסף בלי הכרה בחנויות, אבל לסדר את המשאבה - חס וחלילה.
דניאל
GodsFather
17-11-15, 21:39
היום 17.11.15. תחנת דור אלון בכניסה למודיעין מצומת שילת. 2 עמדות לא פעילות.
Elad Shamir
18-11-15, 23:15
http://images.tapatalk-cdn.com/15/11/18/afd50806342feac9d874969d4541fa69.jpg
תחנת דלק דור - קיבץ עינת
העמדה תקינה ובנוסף מציעים למעוניינים כפפות (התמונה עלתה/נפתחת?)
נחמד.....
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
שבת, 21 נוב', פז דימונה - עמדת אויר לא תקינה
אפשר ורצויי גם לשבח תחנות.
תחנת דור אלון באשדוד שצמודה לדיונות שתי משאבות פועלות.
ואפילו שיש תקלות מרוב שימוש מתקנים ביום למחרת.
אהבתי
דור אלון געש (איפה שמפגשי האספנות).
מראה תקלה ולא מנפח, נכון לשבת שעברה.
כביש 443 סונול למגיעים ממצפה מודיעין למזרח לכיוון מודיעין - עמדה לא תקינה- שמו שלט.
איזה יופי...
אולי תתקנו את הציוד שלכם בסונול ?????????
כן, גם לא תדלקתי, כי זה מרגיז.
תחנת דלק "הקריה" של חברת דלק, קריית גת רחוב צורן (ליד אינטל).
אמנם זה לא מקום שג'יפאים מגיעים אליו בד"כ, אבל הצינור אוויר קרוע לגמרי. אין ברז מים.
חנן היקר,
כמי שנותן שרות לאחת מחברות הדלק הגדולות אני רק יכול לומר כי הרעיון שלך הוא אולי יוזמה מבורכת, אך לא כל כך יעילה ולו רק מהסיבה שבדרך ישנם כמה עובדות שאתה ושאר המגיבים אינם מודעים להן ואני אשתדל לפרט אותן:
1. בכל תקלה שהיא בתחנת דלק נפתחת קריאה במוקד השרות של אותה חברה (פז, דלק, סונול, דור אלון), כמדיניות היא אמורה להיות מטופלת עוד באותו יום, או ביום שלמחרת לכל היותר, כמובן שיש חשיבות לאופי התקלה, אם כל התחנה מושבתת יגיע לשם צוות תוך מספר שעות, לכן הסיכוי שתמצא עמדת אויר לדוגמא שלא עובדת כמה ימים הוא לא הגיוני בעליל, אלא אם מדובר בתחנה "לבנה" (זו ההגדרה לתחנה פרטית ולא ממותגת) שלבעלים אין כל כך מושג בשרות.
2. מניסיוני, ולצערי הרב, 99% מהתקלות בעמדת מילוי האוויר מקורן בוונדליזם, פיית מילוי שבורה\חסרה, צינור קרוע\חתוך\חסר, יחידת ראש שבורה, מעטים המקרים בהם מדובר בתקלה במדחס האוויר או ביחידת הראש, עכשיו נסה להיות אובייקטיבי ולומר מי לדעתך האחראי לרוב הנזקים, ולמרות כל זאת, עדיין תקלות\נזקים אלו יטופלו באופן מידי, כמובן שבאזור המרכז הן תטופלנה מהר יותר, ובאזורים מרוחקים מן הסתם זה ייקח מעט יותר מן אך עדיין בגבולות ה - SLA שנקבע ע"י כל חברה.
3. לגבי מצלמות אבטחה בתחנות, בתגובה 15 בשרשור המקורי כתבת שיבדקו במצלמות האבטחה במקום לתת תירוצים, כידוע לך בכל תחנת דלק ישנם מצלמות אבטחה למכביר, כולל גם על עמדת האוויר, תאמין לי שהתביישתי כשצפית בסרטונים בהם נראים ג'יפאים חותכים את צינור האוויר בשלמותו עם סכין יפנית, רוכבי טרקטורונים שמעקמים את פיות האוויר, ולא מעט בני דודים מהפזורה שפשוט בא להם להחליף את הצינור אויר שבבית שאותו בזזו לפני כחודש לאחד חדש יותר, כמדיניות של כל חברות הדלק לא מחייבים לקוחות על נזקים שנגרמו על ידם למעט מקרים חריגים.
4. רק לסבר לך ולשאר קוראים את האוזן, מידי יום נתלשים במדינת ישראל כ - 50 צינורות תדלוק בממוצע, הכוונה היא לזה שנהג פשוט מתחיל בנסיעה בזמן שאקדח התדלוק נמצא בתוך פתח התדלוק ברכב, לרוב זה נגמר בשבירת "המנתק" מנגנון ייעודי שנועד למנוע דליפת דלק במקרים של תלישת צינור, במקרים אחרים כשמדובר במערכות תדלוק חדישות העונות לתקנים החדשים של איכות הסביבה למישוב אדים ייתכן ונגרם נזק לאקדח\צינור\מנתק שעלות התיקון שלו יכולה להגיע לכמה אלפי שקלים, ובכל זאת כמדיניות כוללת בכל חברות הדלק הן לא מחייבות אף לקוח בנזקים אלו.
5. כשנכנסים לתחנת דלק ורואים שלט כל שהוא על עמדת האוויר לדוגמא, משמעו שמנהל התחנה מודע לכך, וסביר שכבר פעל לתיקון התקלה, אך אם הבחנת בעמדת אויר שאינה תקינה ואין עליה שום שלט, ייתכן ומנהל התחנה אינו מודע לכך, במקום לספר לכל העולם ואשתו שעמדת האוויר בתחנה X מושבתת, טוב תעשה או יעשו שאר הקוראים אם ירדו מרכבם ויכנסו למשרד מנהל התחנה או סגנו ויודיעו לו על כך, רק כך אתם יכולים להיות בטוחים כי ליקוי זה יטופל, זה שמודיעים לאחד המתדלקים לא תמיד עוזר לצערי, מדובר בחיילים משוחררים בעיקר שהתחלופה שלהם היא היסטרית ולכן זה לא כל כך איכפת להם.
6. החוק מגדיר אילו שירותים יינתנו בתחנת דלק, עמדת אויר לרכבים פרטיים היא חובה, ולמה ציינתי רכבים פרטיים, כי 5 סופות עם צמיגי "33 שעכשיו יצאו מהדיונות אחרי שהורידו אוויר ל - 10 PSI או פחות מזה ועכשיו תופשות את עמדת האוויר לשעה זה שווה ערך לשבוע עבודה של עמדת האוויר ברכב פרטי, יחד עם זאת וכל עד אין ונדליזם אין עם זה שום בעיה.
7. לגבי עמדת מים, בכל שירותים אמור להיות ברז מים עם סבון ואפילו מתקן לייבוש ידיים, אם רוצים ברז על רצפת התחנה על מנת למלא מים לרדיאטור או לוישרים לא תמיד תמצא כיוון שהחוק אינו מחייב, בנימה אישית - אם הוא היה משמש רק לזה אני מניח שהיית מוצא תחנות עם ברזי מים ברצפת התחנה, אך מכיוון שעם ישראל אוהב למלא מים בחינם, לשטוף את הבוץ מהג'יפים באמצע התחנה, ואפילו להתקלח בהם, כן כן, אל תהיו מופתעים, הסירטונים ממצלמות האבטחה מעידים על כך, סגורים רוב הברזים ברצפת התחנה, רוצים לשתות - יש מים מינרלים למכירה כמה שתרצו, רוצים נוזל קירור - גם יש, רוצים מים לוישרים - יש גם כן.
חנן, אני מקווה ששפכתי מעט אור על הנושא, כולי תקווה שעכשיו הנושא יהיה מעט ברור יותר על כל צדדיו, כג'יפאי חשוב לי שכל ג'יפאי אחר באשר הוא יקבל את השירותים הדרושים לו בכל תחנת תדלוק, יחד עם זאת הייתי שמח לו תופעת הג'יפאי המכוער היתה נעלמת לה.
בידידות, אורן
חנן-ג'יפולוג
25-01-16, 12:18
תגובתי בשרשור המקורי, עם הדיון.
בוא נשאיר את השרשור הזה לדיווחים בלבד, כפי שביקשתי בכותרת.
Sent from my SAMSUNG-SGH-I537 using Tapatalk
חנן ידידי היקר,
בסך הכל ניסיתי לשפוך מעט אור על הנושא מהצד שרובכם אינו מכיר, ובטח שלא באתי להתנצח כאן.
יחד עם זאת, אם המטרה שלך היא לשיפור המצב, כיצד זה שלא ראיתי בשני השרשורים ולא תגובה אחת על תחנה שתיקנה את הליקוי שפורסם, משמע שכל מי שיקרה את התגובות יצא מנקודת הנחה שאל לו להגיע לאף אחת מהתחנות הללו כיוון שבדצמבר 2015 מישהו כתב שעמדת האוויר לא פועלת, ואם לא צויין אחרת אזי שבטח הליקוי בעינו עומד, וזה כבר חורג לדעתי ממה שאתה התכוונת מלכתחילה.
הייתי שמח לו כל מי שפרסם הודעה על ליקוי בעמדת האוויר היה גם טורח לבדוק זאת יום או יומיים לאחר מכן ומדווח שוב אם טופל או לא.
אגב, מבדיקה שעשיתי עמדת האוויר באחת מאותן 3 תחנות במצפה רמון אשר ציינת, נתקבלו מאז אותה שבת (15.11.2015) 8 קריאות !!! לתיקון עמדת האוויר.
בכל 8 הפעמים מדובר היה בצינור או פייה חסרים, ופעם אחת בנוסף לפיה חסרה היה גם תצוגה שבורה בראש של יחידת האוויר, ועובדה מפתיעה במיוחד היא שתמיד הקריאה נפתחה ביום ראשון, משמע הנזק נגרם בסופ"ש, מוזר, לא ?
עמך הסליחה, תגובה 15 אכן נכתבה ע"י אסף.
בידידות, אורן
חנן-ג'יפולוג
25-01-16, 13:14
תגובתי:
http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?p=678180
אני מבקש להמשיך את הדיון שם.
Sent from my SAMSUNG-SGH-I537 using Tapatalk
boaz avrahami
01-05-16, 20:58
דלק צומת רנטיס ( ליד בית אריה)
הפיה חתוכה נכון ליום הראשון של חול המועד פסח
תחנת דלק צומת נווה זוהר המתקן לא עובד כבר כמה ימים, התשובה של המתדלק "תדבר עם מנהל התחנה"
בכללי בתחנה הזאת והתחנה בצומת הערבה השרות על הפנים,
בים המלח צומת הלידו עדיפה ( במיוחד אחרי שיפוץ המסעדה ) ובערבה תחנת אלון בצוקים , תחנה יחסית חדשה גדולה מרווחת עם שרות טוב
באילת וגם באחת התחנות לפני , אחרי חוצה ישראל לפני כשבועיים חיפוש בקדחתנות אחרי עמדות תקינות אם אני זוכר נכון 3\4 תחנות עם מכונות ניפוח תקולות.
דווקא באילת כמעט בכל התחנות, כמעט תמיד העמדות תקינות.
תקלות מטופלות בדרך כלל בתוך פרק זמן קצר.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
תחנת דלק דור אלון לטרון, משפצים את התחנה והעמדת מילוי אוויר פשוט זרוקה בצד, מנוטרלת.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
שמח שיש לי קומפרסור. לא מתעצל ולא בוכה
בתחנת הדלק "זגורי"בנתיבות עמדת מילוי לחץ אוויר/בדיקה אינה פעילה ואינה תקינה זה זמן רב. מה הסיפור של התחנה?
התלוננתי על הנושא, בייחוד לאור זה שאני מתדלקת שם באופן קבוע, ולא קיבלתי תגובה הולמת כלל. זו תחנה שצריכה לכבד את עצמה ואת לקוחותיה!
לדעתי השאלה המעניינת יותר היא מה הסיפור שלך, ולמה נרשמת לאתר במיוחד כדי להכפיש אותה...
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
דור אלון דבירה. אף פעם ב5 שנים אחרונות ,לא עבד קומפרסור האויר. 5 קמ צפונה על כביש 6 תחנה צהובה (yellow ) תמיד משאבת האויר עובדת. גם הדלק יותר זול ,גם פחות תורים לקפה.
לי דווקא עבדה בפעם האחרונה (והיחידה) שבאתי לנפח שם, רק לקח לי 10 דקות למצוא אותה ...
לדעתי השאלה המעניינת יותר היא מה הסיפור שלך, ולמה נרשמת לאתר במיוחד כדי להכפיש אותה...
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
אולי כי היא חיפשה "תלונה על מדחס אויר שלא עובד בתחנות דלק"
וזה מה שעלה לה ...
פז בכביש 444 ליד הכניסה לכוכב יאיר. אף פעם לא תקין.
ופז שבכניסה לכוכב יאיר ליד 444. רוב הזמן לא תקין.
לידיעת ציבור המטיילים:
23.4.2019
12:00
• תחנת דלק עין יהב (״דלק״) - קומפרסור תקול.
• תחנת דלק עין חצבה (״פז״) - אין פיית ניפוח על הצינור.
היערכותכם בהתאם - בהיבטי לחץ אויר [emoji6]
חג שמח.
מה חדש? לתדלק שם רק אם אין ברירה.
Sent from my SM-T810 using Tapatalk
ביציאה מערד ,דור אלון .משאבת אויר לא עובדת. לכן לא תדלקתי ולא נכנסתי לחנות. בקשתי מהעובד שיודיע לבעל הבית שאני הולך לפרסם זאת בפורום הזה.
Sent from my SM-T810 using Tapatalk
בעובדת לא עובדת
מזכיר לי את הבדיחה הישנה על דוד לוי שנשאל האם האיתות עובד....
בסונול ירוחם לא עובדת
Sent from my iPhone using Tapatalk
רוב תקלות עמדות הניפוח בתחנות הדלק מקורן בפיית ניפוח לא תקינה.
לחברות הגדולות יש טכנאים שלהן, התחנות הקטנות עובדות מול חברות שזה תחום עיסוקן - שירותי תחזוקה ותיקונים לתחנות דלק.
הטכנאי מגיע ברכב שירות מצויד בכל החלקים והכלים שצריך ומתקן במקום תקלות פשוטות כגון החלפות של פיות ניפוח, אקדחי תדלוק, כרטיסי זכרון וכו'.
בתחנות מרוחקות תדירות ביקור הטכנאי בהכרח נמוכה יותר. פיית ניפוח שתקינה היום יכולה להתקלקל או להיות מחובלת מחר - כל מה שאנחנו צריכים זה להודיע למנהל המשמרת בתחנה וקריאת התיקון תירשם ותועבר לטכנאי. מתי הוא יגיע? בתחנות באיזור המרכז זה יכול לקחת כמה שעות, בתחנות מרוחקות זה יכול לקחת יום או יומיים.
כמובן בתחנות מרוחקות במגזר ו/או שסמוכות ליישובי הפזורה וכו' יש גם הרבה חבלות מכוונות - חותכים את הצינור וכו'. ושוב - לוקח יום או יומיים לטכנאי להגיע להחלפת החלק המחובל. עד שתעברו שם שוב, ייתכן שהמשאבה תחובל שוב ושוב ותתוקן שלוש וארבע וחמש פעמים....
בעובדת היתה שגיאה על המסך.
דיווחתי בתחנה כבר ביום שישי בערב, בדרך ממצפה לפגוש אותך בשדה בוקר.
בעובדת היתה שגיאה על המסך.
דיווחתי בתחנה כבר ביום שישי בערב, בדרך ממצפה לפגוש אותך בשדה בוקר.ד5
Sent from my SM-A720F using Tapatalk
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.