PDA

צפייה בגרסה מלאה : נעילה מרכזית שננעלת מעצמה -ג'ימני 2006

asypeer
06-12-15, 16:17
הי,
פתחתי בכללי כי זה כנראה לא משהו ייחודי לסוזוקי.
הרכב שלי מצויד באזעקה משולבת בנעילה מרכזית (האזעקה משולבת במפתח הרכב, הנעילה מקורית מהיצרן, האזעקה גם מרימה את השמשות)
לאחרונה שמתי לב שהרכב ננעל מעצמו. ללא הפעלת האזעקה או הרמת החלונות. כלומר:
אני פותח את הרכב עם השלט, לאחר כמה דקות (לא משהו קבוע, פעם קורה ופעם לא) הרכב ננעל ללא דריכה של האזעקה. כאילו מישהו הוריד את צ'ופצ'יק הנעילה בדלת הנהג ויחד איתה ננעלו כל הדלתות (רק דלת הנהג אצלי יכולה לשלוט על דלת הנוסע ועל הדלת האחורית, ולא להיפך)
אין לי בעיה עם זה, רק שזה מונע ממני להשאיר את המפתח על הכסא או בסוויץ' כשאני בטיול ומאלץ אותי לשים את המפתח בכיס כדי לא לשבור איזה חלון עם אבן במידה והרכב ינעל לו עם חלונות סגורים.
התזתי WD40 לכל פתחי המפתח בדלתות + משחק עם המפתח כדי לגרום לחומר "לעבוד", לא עזר.
אין לי בעיה להתחיל לפרק חלקים ברכב, אבל אשמח לכיוון לפיתרון הבעיה..

אני מהמר על כפתור הנעילה של דלת הנהג (הצ'ופצ'יק המכני) שכנראה נפתח עם השלט של הנעילה אבל בשלב מסוים "נופל" וסוגר איתו את כל הדלתות. מישהו נתקל במשהו דומה?

תודה,
אסף

ishc
06-12-15, 16:54
אתה בטוח שזה לא מובנה באזעקה? אצלי בפאג'רו הייתה אזעקה עם שהייתה נדרכת אחרי כמה דקות בצורה אוט' אם לא נעלת את הרכב ובדיוק בגלל הסיבות שציינת היא עפה מהרכב.

asypeer
06-12-15, 16:55
כפי שהדגשתי, האזעקה עצמה לא נכנסת לפעולה. רק הדלתות ננעלות.

Sent from my iPhone using Tapatalk

איל מ
06-12-15, 18:03
היה לי משהו דומה בטנדר איפון - ננעל בלי להפעיל את האזעקה. האשם היה בסוף כן באזעקה והיא נותקה. לא יודע מה היה בדיוק הסיפור כי לא טיפלתי בזה בעצמי (רכב מהעבודה). כמו כן, האזעקה היתה נדרכת בלי קשר למצב הדלתות, כתלות בזמן כלומר, באמצע שאתה בחניון ליד האוטו הוא פתאום מתחיל לצפצף אם איזה ילד פותח דלת. עוד סיבה להעיפה :mad:
כדי לבודד את הבעיה תנסה לנתק באופן זמני את האזעקה ותראה אם קורה.

-->