Benny.at
11-12-15, 23:46
שלום לכולם
הודעה ראשונה שלי אצלכם
אני בתהליך של קניית הjeep הראשון שלי, קונה אותו לנסיעות יום יום של האישה לעבודה ולטיולי שטח קלים עד בינוניים (בשלב הזה) בסופ״ש.
כנראה שאלך על ליברטי בשנתון הנ״ל, יש אחד שכבר העברתי בדיקה לפני קנייה והוא יצא בסדר סה״כ,
חוץ מקצת השפרצת גריז בחיבור של הדרייב שאפט וצמיגים גמורים.
אני מתכוון בהמשך כמובן למגן אותו וככל הנראה להגביה.
יש לי שתי שאלות עיקריות:
1 . הוא לא טיפל בו במוסך מורשה אלא קנה חלפים ונתן למישהו לעשות לו טיפול, אני קצת חושש שהוא לא עשה את כל מה שתוכנית השירות דורשת, הרכב עם 56,000 מייל (90,000 ק״מ), יש דברים גדולים שהוא כבר היה אמור לעבור?
2. אין על הרכב סמל של לימיטיד וכמו כן המושבים לא מעור, אבל יש סאנרוף ומערכת מולטימדיה ולטענת המוכר זה לימיטד חוץ ממושבי העור.
(הוא קנה אותו ממישהו שעשה יבוא אישי)
איך אפשר לדעת מה הגרסא של האוטו? יש לזה השפעה קריטית על המחיר.
תודה
מקווה להשתתף בעתיד בהרבה דיונים אחרי שאכנס למשפחת Jeep :D
הודעה ראשונה שלי אצלכם
אני בתהליך של קניית הjeep הראשון שלי, קונה אותו לנסיעות יום יום של האישה לעבודה ולטיולי שטח קלים עד בינוניים (בשלב הזה) בסופ״ש.
כנראה שאלך על ליברטי בשנתון הנ״ל, יש אחד שכבר העברתי בדיקה לפני קנייה והוא יצא בסדר סה״כ,
חוץ מקצת השפרצת גריז בחיבור של הדרייב שאפט וצמיגים גמורים.
אני מתכוון בהמשך כמובן למגן אותו וככל הנראה להגביה.
יש לי שתי שאלות עיקריות:
1 . הוא לא טיפל בו במוסך מורשה אלא קנה חלפים ונתן למישהו לעשות לו טיפול, אני קצת חושש שהוא לא עשה את כל מה שתוכנית השירות דורשת, הרכב עם 56,000 מייל (90,000 ק״מ), יש דברים גדולים שהוא כבר היה אמור לעבור?
2. אין על הרכב סמל של לימיטיד וכמו כן המושבים לא מעור, אבל יש סאנרוף ומערכת מולטימדיה ולטענת המוכר זה לימיטד חוץ ממושבי העור.
(הוא קנה אותו ממישהו שעשה יבוא אישי)
איך אפשר לדעת מה הגרסא של האוטו? יש לזה השפעה קריטית על המחיר.
תודה
מקווה להשתתף בעתיד בהרבה דיונים אחרי שאכנס למשפחת Jeep :D