צפייה בגרסה מלאה : בדיקה לפני קניה - דיסקו 2
יש לי דיסקו 2 על הכוונת, מודל 2002, TD5 דגם XS . צריך עזרת מומחה בבדיקה לפני קניה. יכול להיות מוסך באזור השרון להגיע אליו , או מישהו שיכול להצטרף אלי לראות את הרכב.
אין לי ניסיון קודם עם דיסקברי. צריך הערכה מקיפה..מצב מנוע וגיר (האם שופץ?), נעילת דיפ' מרכזית, שמן בצמת מזרקים, נזילות , חלודה בגג וכו'
תודה,
ברק
אם לא ברור, מחפש המלצה על מוסך או מומחה באזור השרון.
תודה כל הייעוץ וההכוונה הטלפונית. הצטרפתי למועדון :) עם דיסקו 2 מודל 2002
ברוך הבא :)
תמונה ? מפרט ?
Ofir Herman
29-12-15, 16:49
נעול מרכזי ?
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
דיסקו 2 TD5 XS, מתלי אויר הוחלפו בקפיצים, פגושי אספיר, ללא שיפורים מעבר לכך
Sent from my iPhone using Tapatalk
http://images.tapatalk-cdn.com/15/12/30/35ca43f0012ea752cea42f1b11b56b3f.jpg
http://images.tapatalk-cdn.com/15/12/30/35ca43f0012ea752cea42f1b11b56b3f.jpg
תתחדש
תודה [emoji4]. אני בודק כרגע החלפת קפיצים ובולמים ( נוכחיים די גמורים), יש המלצות? האם סט של קינג ספרינגס מומלץ? אני מחפש בעיקר נוחות נסיעה בכביש ובשטח ומהלך מתלה סביר.
הרכב ללא נעילת דיפ מרכזי. כנראה שאחכה עם זה תקופה מסויימת
terrafirma shock. חברה מצויינת של בולמי זעזועים וקפיצים.
מחירים מצויינים מקבילים למחירים בארץ.
אני מזמין מ Autoparts-Online Limited uk
מוכר מצויין מחירים טובים מאוד
הינה ווידאו של השוואה בין בולמים;
https://m.youtube.com/watch?v=RC4Hui9tqbo
אני לא אוהב לכתוב דברים כשאין לי נסיון איתם, אבל קח בחשבון שהחוות דעת על טרה-פירמה בפורומים בחול לא טובות.
מדברים על קפיצים ששוקעים די מהר ובולמים שהופכים לרכרוכיים מדי עם הזמן.
אני מניח שמחירם הנמוך הוא לא סתם.
Ofir Herman
12-01-16, 20:36
מתלבש על השרשור מה לדעתכם הסט אפ הכי טוב לדיסקו קפיצים קפיצים פלוס ספיסרים ומאיזה סוג ?
תודה [emoji4]. אני בודק כרגע החלפת קפיצים ובולמים ( נוכחיים די גמורים), יש המלצות? האם סט של קינג ספרינגס מומלץ? אני מחפש בעיקר נוחות נסיעה בכביש ובשטח ומהלך מתלה סביר.
הרכב ללא נעילת דיפ מרכזי. כנראה שאחכה עם זה תקופה מסויימת
בולמי זעזועים-FOX,למרות שזה לא זול
Ofir Herman
14-01-16, 08:28
גרשון מה בדבר קפיצים יש המלצה ?
גרשון מה בדבר קפיצים יש המלצה ?
אם אתה הולך על FOX נציג ימליץ סט
פה יש אינפורמציה בסיסית:
https://www.expeditionexchange.com/ome/
https://m.youtube.com/watch?v=_f3TkPMr28k
הבחור הזה עשה ביקורת על הבולמים הללו והוא די מאושר מהבחירה .
לפי מה שקראתי , הבולמים מתנהגים יפה בכל תנאים והם נותנים תמורה מצויינת לכסף.
בכל הביקורות האחרות שקראתי הבולמים האחרים נותנים נסיעה קשה ולא נוחה בכביש. לכן , אני בחרתי בטרפרמה .
בהצלחה
נועם
הבחירה שלך-רק לאחר שכך על תצטער
תודה על ההמלצות, הזמנתי fox עם קפיצי efs. אעדכן אחרי ההתקנה.
קח בחשבון שהכיול שאאוטבק עושים לבולמי פוקס הוא קשיח מאד ובנסיעה רגועה בשטח הרכב מרגיש קשה. אוצו דבר על שיבושים בכביש. בנסיעה מהירה (מאד) הם פנטסטים.
אם אתה לא מתכוון להתחרע בשטח אני ממליץ לרכך את הבולם. כלומר להגדיל את מהירות הסגירה של הבולם בלפחות 15 אחוז.
תודה, העברתי את הפידבק [emoji106] אעדכן עם תמונות ורשמים כשיגיע הרגע
בחירה מצוינת, שלא הלכת על טרא-פירמה..
לפני כמעט חודשיים, קניתי סט קפיצים+בולמים לדיסקברי 2004 -medium duty, שאמור לתת "2 הגבהה..
אני לא רוצה להשתמש במילים גסות אבל קקי של מוצר.
נסיעה קשה מאוד, שעושה עוול לדיסקברי... אבל ממש.
אל תצטער לרגע.
מה אתה מתלונן?
בחרת מוצר שנקרא ״ארץ קשה״..
דווקא הגדרת מוצר מדוייקת לפי התיאור שלך.
מה אתה מתלונן?
בחרת מוצר שנקרא ״ארץ קשה״..
דווקא הגדרת מוצר מדוייקת לפי התיאור שלך.
לגמרי... :(
בחירה מצוינת, שלא הלכת על טרא-פירמה..
לפני כמעט חודשיים, קניתי סט קפיצים+בולמים לדיסקברי 2004 -medium duty, שאמור לתת "2 הגבהה..
אני לא רוצה להשתמש במילים גסות אבל קקי של מוצר.
נסיעה קשה מאוד, שעושה עוול לדיסקברי... אבל ממש.
אל תצטער לרגע.
היי, המלצת בעבר על קפיצי אוויר
היי, המלצת בעבר על קפיצי אוויר
ואני עדיין ממליץ.
הדיסקברי הגיע אלי מחבר, בחינם.
נתתי לו לשכנע אותי לקחת אותו, במקום לקנות לגמד שלי אוטו משומש.. איזו טעות.
בכלמקרה, זה לא רכב שמשקיעים בו קפיצי אויר וכו'... רק שיחזיק מעמד עד אוגוסט.. למרות שהצפי, כרגע, לא מזהיר:(:(
דיסקו מתנה? כשמקבלים סוס לא בודקים לו את השיניים(או משהו כזה) ...
איזה שנה? עד כדי כך המצב גרוע?
משהו כזה...
2004, מנוע 4.6, 170K מיילים.
שכב במוסך כמה חודשים - אני שילמתי רק 2000 דולר, על החלפת תיבת הגה, משאבת הגה, מוט הגה, שמשה קדמית.
אח"כ הייתי צריך להחליף את כל הבולמים והקפיצים והדיסקים והרפידות והמצתים..
ו.. לא עובר טסט (כבר פעמיים), בגלל שמנותר ה-CHECK ENGINE כל הזמן נדלקת, בגלל מגוון תקלות שקשורות למערכת זיהום האויר.
לפני כמה ימים היה פנצ'ר אבל לא ניתן היה להחליף, בגלל שהאומים של הספיייר נתקעו (חלוקה וקור) - נגרר למוסך ושם, אחרי הרבה חימום ומכות, נפתחו. עכשיו הזמנתי 2 צמיגים חדשים (זולים, רק 250 דולר..השניים).
אחרי שיצא מהמוסך, שלשום, בדרך הביתה, המנוע רתח.. הכנסתי חומר לתיקון אטם-ראש (במוסך לא מסכימים להחליף רק את האטמים... לא רוצים שאבוא בטענות כשלא יעבוד... רק העבודה יותר מ-1000 דולר ואני לא מוכן לעשות לבד..).
בנתיים מחזיק מעמד (יומיים עם החומר)... צריך שיחיה עד אוגוסט.
אוטו במתנה - חינם.:(
boaz avrahami
22-01-16, 15:15
מישהו אמר ל״ג בעומר?
בכסף שהשקעת כבר היית קונה איזה xj לתפארת
משהו כזה...
2004, מנוע 4.6, 170K מיילים.
שכב במוסך כמה חודשים - אני שילמתי רק 2000 דולר, על החלפת תיבת הגה, משאבת הגה, מוט הגה, שמשה קדמית.
אח"כ הייתי צריך להחליף את כל הבולמים והקפיצים והדיסקים והרפידות והמצתים..
ו.. לא עובר טסט (כבר פעמיים), בגלל שמנותר ה-CHECK ENGINE כל הזמן נדלקת, בגלל מגוון תקלות שקשורות למערכת זיהום האויר.
לפני כמה ימים היה פנצ'ר אבל לא ניתן היה להחליף, בגלל שהאומים של הספיייר נתקעו (חלוקה וקור) - נגרר למוסך ושם, אחרי הרבה חימום ומכות, נפתחו. עכשיו הזמנתי 2 צמיגים חדשים (זולים, רק 250 דולר..השניים).
אחרי שיצא מהמוסך, שלשום, בדרך הביתה, המנוע רתח.. הכנסתי חומר לתיקון אטם-ראש (במוסך לא מסכימים להחליף רק את האטמים... לא רוצים שאבוא בטענות כשלא יעבוד... רק העבודה יותר מ-1000 דולר ואני לא מוכן לעשות לבד..).
בנתיים מחזיק מעמד (יומיים עם החומר)... צריך שיחיה עד אוגוסט.
אוטו במתנה - חינם.:(
חומר לתיקון אטם ראש יעשה נזק לרדיאטורים
ברנרד,
מישהו פעם אמר לי ״לא משנה כמה הוצאת עד עכשיו, משנה כמה תוציא מעכשיו והלאה״
תחשוב על זה לפני התשלום הבא, אולי לקנות xj/ZJ/wj יהיה זול יותר מהמתנה חינם הזו...
לגמרי,
זה מה שנקרא sunk cost
אין מה להסתכל אחורה אלא רק על המצב הנוכחי וכמה הוצאות עוד צפויות..בהצלחה
הבטחתי עדכון,
לאחר התקנה של בולמי פוקס וקפיצי EFS (פחות חשוב סוג הקפיץ לדעתי) הרכב נוסע בשתי רמות יותר טוב. מגהץ במפרים ודרכים משובשות בנסיעה מהירה,
עם זאת עדיין לא הספקתי לבחון בשטח טכני . ההגבהה קצת יותר ממה שצפיתי (כנראה 2.5 אינצ' אבל בגלל הפגוש ברזל נראה הרבה מאוד גבוה מלפנים). סה"כ בנהיגה התחושה טובה מאוד ונעימה.
105785105786105787
לא רואים התמונות.
גם אני עידכון:
הקפיצים התרככו אבל ממש טיפל'ה.. לא הייתי שם לב, אם לא הייתי עובר על אותם במבים המון פעמים ביום.
מנורת ה- CHECK ENGINE נדלקת באופן רנדומלי אבל לא ניתן לעבור כך טסט.
ה- UP SIDE הוא שאת כל התקלות תיקנתי ומופיע (כל הזמן) רק קוד אחד P0440. שיכול להיות כמה דברים, כשהנפוצים הם מכסה דלק לא תקין ושסתום ה- PURGE המחורבן.
וכאן יש קטע אדיר - מקורי מלנדרובר (כולל צנרת מיותרת) עולה כמעט $300. חליפי שמתאים ליונדאי (אותו יצרן ואפילו אותו מס' קטלוגי של היצרן) עולה.. $15 בערך...
אחרי ההתחממות (וציוצים מאיזור החגורה - לא יודע אם זה המותחנים או משאבת ההגה (חדשה) או משאבת המים, החלטתי להחליף את משאבת המים (בריינג'ים שלי החלפתי אותן על בסיס קבוע... ).. שיהיה.
מחירים - מ-$300 מקורית, עובר ל-$160 חליפית טובה, דרך $75 לחליפית מאתרי לנדרובר.... הזמנתי ב-$35.
אני יודע.
מי שמשלם בזול - משלם ביוקר.
אבל האוטו צריך להחזיק רק עד אוגוסט (הגמד חוזר לארץ להתגייס) וגם כך עלה יותר ממה שהיה צריך...
וכן..
גרשון, אני יודע מה החומרים האלה עושים לרדיאטור (ועוד יותר מזה, לרדיאטור הקטן של החימום לתא הנוסעים)... רק צריך שיחזיק עד אוגוסט:(.
נקווה ששמן הנחשים יחזיק עד אז.
אחרי אוגוסט...
נפרק את הנבלה ונשלח לארץ - מסתבר שיש דרישה בין החברים לכסאות חשמליים והגה ועוד כל מיני דברים.
ד"א - זוכרים את הריינג' 2002, שקניתי לפני כמה שנים והחבר מניו יורק אימץ (נתן לנו אותו לכמה חודשים כשהגענו לפה... סידרתי המון דברים) - גם הוא שוכב פה, כאבן שאין לה הופכין (תרתי משמע) - מישהו צריך חלקים? - האוטו ממש חדש (חוץ מהמנוע, שהתחמם שלוש פעמים ושנתיים נסע רק בזכות שמן הנחשים ששמתי עכשיו בדיסקברי..)
זה המקורי... עולה אפילו יותר ממה שאמרתי:
http://www.ebay.com/itm/New-OES-Genuine-Purge-Valve-Land-Rover-Discovery-2004-2003-/151058397619?hash=item232bc839b3:g:SyAAA OxycSdRzF0f&vxp=mtr
וזה אפילו יקר יותר:
http://www.ebay.com/itm/Vapor-Canister-Purge-Valve-Genuine-fits-2003-2004-Land-Rover-Discovery-/201296795037?hash=item2ede39559d:g:LYsAA OSwT6pVw6ue&vxp=mtr
וצריך רק את החלק באמצע... זה מה שהזמנתי:
http://www.ebay.com/itm/171771629265
boaz avrahami
02-02-16, 07:38
הכותרת שלך לא מתאימה לתרומת חלפים לרינג׳
תגיד, כמה עולה לשכור גיפ בינוני עד אוגוסט?
אם הדיסקו זה הכנה לטירונות אז אני מסיר בפניך את הכובע.
בעצם אני מסיר בפניכם את הכובע על זה שהילד בא לעשות צבא. ציונות.
איזה שמן נחשים שמת? Bar's?
כן.
http://www.headgasketrepaircostinfo.com/wp-content/uploads/2012/06/barsfix_headgasket.jpg
מחזיק יפה - טפו, טפו, טפו...
יש לחץ במערכת המים אבל לפחות לא רותח ולא משפריץ מים מצינור הניקוז...
בנתיים:(.
והיום, עם המזל שלי, כמו לפי הזמנה - איזה ילד עם ZJ, לקח רוורס בחניון של התיכון ותלש את הפגוש האחורי של הדיסקברי.. תלש לגמרי וקרע את מצלמת הרוורס , שלקח לי יותר משעתיים להרכיב (החיווט)..
כן.
http://www.headgasketrepaircostinfo.com/wp-content/uploads/2012/06/barsfix_headgasket.jpg
בארץ לא מצאתי את החומר הזה אז הבאתי מארה״ב (בינתיים לא הצטרכתי, אבל שיהיה..)
האוטו לא מאבד מים בכלל?
הבטחתי עדכון,
לאחר התקנה של בולמי פוקס וקפיצי EFS (פחות חשוב סוג הקפיץ לדעתי) הרכב נוסע בשתי רמות יותר טוב. מגהץ במפרים ודרכים משובשות בנסיעה מהירה,
עם זאת עדיין לא הספקתי לבחון בשטח טכני . ההגבהה קצת יותר ממה שצפיתי (כנראה 2.5 אינצ' אבל בגלל הפגוש ברזל נראה הרבה מאוד גבוה מלפנים). סה"כ בנהיגה התחושה טובה מאוד ונעימה.
105785105786105787
אשמח לתמונות (לא רואים אותם )
אני מעוניין להגביה ב2.5" כמה עלה לך כל התענוג ?
סביבות 8,500. דבר איתי בפרטי.
לגבי התמונות, מוזר אני כן רואה אותם. אנסה להעלות שוב מחר
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.