צפייה בגרסה מלאה : נתפס קיט לשיפוץ מנוע במכס.
חבר יקר
נתפס במכס בנתב״ג עם קיט לשיפוץ מנוע ( בוכנות רינג ים וכד)
הערך הכולל כ 500 דולר.
יש למישהו מושג איך משחררים את החבילה וכמה הנזק
תודה
יוס
תתחיל בלברר האם סווג כחלק בטיחותי ,
או שסווג לשחרור מהיר , ותשיג את המסמכים:
זו הרשימה הארוכה : (אם זה לא סווג כחלק בטיחותי , אתה יכול להוריד כניראה את 1+2)
1)אישור מוסך מורשה, שדגם XXX מתאים לרכב שלך.
2)אישור משרד התחבורה , שהדגם הנ"ל מורשה לשימוש ומתאים לרכב.
3)צילום ת"ז ,
4)צילום רשיון ,
5)צילום הבקשה לשיחרור של הדואר,
6)קבלה מקורית,
7) תשלום של XXX ש"ח בשיחרור עצמי , או XXX ש"ח בעמילות של הדואר עד הבית (עדיין צריך להמציא להם את כל המסמכים.)
8)ת"ז או יפוי כח של מבקש הבקשה.
הבחור נתפס עם חלקי מנוע בנתבג.
חלקי מנוע זה בטיחותי???
boaz avrahami
18-12-15, 11:47
הבחור קיבל בוודאי טופס ובו הוראות מה לעשות.
אני מניח שהם ימתינו לאישור משרד התחבורה שזה מותר ביבוא ( וזה מותר לפי נוהל שחרור מהיר) ואז ידרשו ממנו לשלם מסים אחסנה וקנס כך שלא בטוח שישתלם לו לשחרר את זה אבל שיפעל לפי הטופס שקיבל
מדובר בקיט חלקים חדשים לשיפוץ מנוע
שנמצא בארץ.
מה קשור משרד התחבורה.
כנראה שאין עם מי לדבר נכון. ??
ביום א הוא יתקשר עימם ובהנחה שמישהו גם יענה אעדכן.
אין מה להתקשר לשם, הם לא עונים לטלפונים
הבאתי לא מזמן חלקים לשיפוץ מנוע בUPS, הנציג של משרד התחבורה החליט שזה לא ייבוא אישי וסירבו לשחרר את זה
נסעתי למשרד התחבורה בתל אביב נכנסתי למרות שלא היה קבלת קהל, הבאתי איתי את כל הרשימה שלמעלה + אישור ממוסך מורשה שאלו החלקים שאני צריך לשיפוץ יחד עם הצעת מחיר ובנוסף צילמתי את המנוע מפורק על השולחן.
ניגשתי לברכה (משרד אחרון, בכניסה ימינה והמשרד מצד שמאל של המסדרון) אישה חביבה ומבינה עניין שאישרה את כל העסק ואף תהתה איך הדביל לא אישר את זה קודם.
נ.ב יושב שם איזה טרול במשרד לידה שכל המטרה שלו בחיים זה לריב עם אנשים, אל תדבר איתו כי זה לא התפקיד שלו והוא סתם בקטע של להראות שהוא בעל סמכות, כמעט נגמר לא טוב ביננו עד שאמרו לי פשוט לחכות לה.
בהצלחה.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.