התחברות

צפייה בגרסה מלאה : ג'ימני - בעיה ב4X4

gilad.jo
19-12-15, 20:33
שלום,

התייעצות בקשר לבעיה ב4X4.
מדובר בג'ימני ידני 2003. לא משלב 4X4, טרנספר תקין, דריישאפט קדמי מסתובב בשילוב, מע' ואקום מראה תקינות (נורה דולקת באופן קבוע והצינוריות ואקום העליונות יוצרות ואקום), אין רעש חריג מהצירייה הקדמית,אבל בוודאות לא משלב גלגלים קדמיים.

המערכת עודנה המקורית, לא הוחלפו לוקרים מעולם, תפקדו טוב בשבע השנים האחרונות שהרכב אצלי.
יש המלצות לבדיקות נוספות?
האם הגיע הזמן ללוקרים ידניים או שאולי יכול להיות ששווה לנסות לתקן את המערכת, כיוון כלשהו??

תודה מראש לעונים...

שגיא S
20-12-15, 11:53
אתה אומר שיש ואקום?
הייתי מנסה בכל זאת אולי להחליף לוקרים רק לבדיקה, או אפילו לפתוח ולראות מה קורה שם...

יגאל81
21-12-15, 14:51
אם אתה בוחר לפתוח את הלוקרים, אז צריך לזה בוקסה מעצבנת - טורקס E. לא זוכר את הגודל, אני יכול לבדוק מאוחר יותר.

לפני שהחלפתי אצלי לידניים גם החלטתי לפתוח לראות מה קורה בפנים. לא יצא מזה כלום. ובעיקר לקח לי המון זמן למצוא את הבוקסה הזו.
בסוף הזמנתי מאיביי. אתה מוזמן להשאיל אם אתה צריך.

gilad.jo
21-12-15, 22:26
אם אתה בוחר לפתוח את הלוקרים, אז צריך לזה בוקסה מעצבנת - טורקס E. לא זוכר את הגודל, אני יכול לבדוק מאוחר יותר.

לפני שהחלפתי אצלי לידניים גם החלטתי לפתוח לראות מה קורה בפנים. לא יצא מזה כלום. ובעיקר לקח לי המון זמן למצוא את הבוקסה הזו.
בסוף הזמנתי מאיביי. אתה מוזמן להשאיל אם אתה צריך.

תודה רבה,

לאיזה ידניים החלפת? האם הבעיה היתה במע' הואקום או בלוקרים עצמם?

אגב, מדובר בטורקס E10 (למי שיחפש בעתיד)

יגאל81
22-12-15, 17:47
הייתה בעיה חוזרת במערכת הואקוום. פעמיים תיקנתי. פעם שלישית החלפתי לידניים של AVM.
מאז נוסע עם הרבה יותר שקט נפשי. בדיעבד לא היה שווה לנסות לתקן בכלל.

דרך אגב, שמרתי גם את הלוקרים המפורקים אם אתה רוצה לנסות להצליב ולראות אם בהם הבעיה.

-->