צפייה בגרסה מלאה : בחירה ביו פורסטר לסאניונג רקסטון
שלום,
בתור רכב ראשון למטרת טיולי שטח, איזה מהשניים עדיף? התקציב הוא כ-100K, וזה אומר ששניהם בערך מ-2009 או 2010. הרכב גם צריך לשמש לנסיעה יומיומית לעבודה, ומשפחה בסופ"ש. איך הם מבחינת אמינות, ומבחינת הוצאות אחזקה שוטפות? תודה למשיבים.
בעז
הסובארו יהיה אמין יותר וזול יותר לאחזקה בטווח הארוך.
הרקסטון יוכל לקחת אותך הרבה יותר רחוק מהסובארו. הוא רכב שטח אמיתי עם הילוך כח.
לצורך טיולי שטח אין מה להתלבט - הרקסטון לוקח.
הייתי עם הרקסטון בטיול שטח בחו"ל, ממש הפתיע לטובה. בעברי הרחוק החזקתי פורסטר, אין מה להשוות. הרקסטון לוקח.
אני הייתי בהתלבטות עד לפני חודש, אמנם לא לפורסטר. קניתי רקסטון לפני חודש, הרכב חזק מאד, צריכת דלק סבירה מאד לרכב בגודל כזה (1/10),
מרווח מאד, אין השוואה לפורסטר.
בשטח לא מתחתי את הגבול, אבל עד כה הוא לא מאכזב.
לפני הקנייה התייעצתי עם חבר שהינו בכיר בחברה בה מחזיקים שישה רכבים כאלה, כולם מאד מרוצים והרכבים מפגינים אמינות טובה. הרכב שלו ספיציפית עם 400 א' קמ ולדבריו "מטיפול לטיפול" לא היו לו תקלות.
תודה רבה לכולם. במחיר הזה הרקסטון כנראה יהיה מבוגר בערך בשנה מהסובארו....אבל נראה שכולם מעדיפים אותו משמעותית.
בעז
סובארו ללא הילוך כוח. למטרת טיולי שטח אין התלבטות בניהם.
Sent from my iPhone using Tapatalk
לעניות דעתי לפורסטר הידנית יש סוג של הילוך כוח.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.