צפייה בגרסה מלאה : השפעה של מצת להט בודד
שלום לכולם
לאחרונה ההתנעות בוקר של הטרופר (3.0 דיזל) התארכו ונוספו מספר שניות של עישון לבן. החלטתי לבדוק את מצתי הלהט ובאמת באחד מהם קיים נתק מלא. ביתר לא בדקתי התנגדות כי לא רציתי להיכנס סתם להרפתקה של פירוקם אבל קיימת רציפות לגוף. המצת הסורר כבר פורק ויוחלף ביום ראשון, אבל בנתיים מסקרן אותי האם מצת בודד שלא עובד יעשה באמת שינוי משמעותי כשהמנוע קר?
תודה
בן
קשה להאמין שתהיה השפעה בגלל מצת חימום אחד, אבל הכל יכול להיות, העשן הלבן יכול להיות הרבה דברים, אם נעלם אחרי כמה שניות אין לך מה להיתרגש בכלל, בדרך כלל זה סולר שלא נישרף טוב כשהצילנדר קר.
קח בחשבון שבחורף דיזל מניע יותר "קשה", במיוחד טרופר שצריך להרים שמן מהקרטר עד למסילת מזרקים ולמלא אותה ורק אז מתבצעת הנעה, זה לוקח בין 4 ל 6 שניות בבוקר רק בהנעה ראשונה, מומלץ לחלק את ההנעה לפעמיים, 3 שניות סטרטר, הפסקה סגירת סוויץ' ופתיחה מחדש עד שהסליל כבה, ושוב 3 שניות סטרטר או פחות והוא מניע יפה.
אני מכיר טוב את הנעות של הטרופר, במיוחד 99 שהוא בעל מצב בודד. פשוט חלה התדרדרות קלה והאמת שהבעיה האמיתית זה המיסוך שאני עושה לשכנים:)
או.קיי, ראשית אין לך שום בעיה להוסיף מצבר נוסף במקביל, זה ישפר לך את ההנעה.
אתה עוקב אחרי הנוזל קירור? חסר מידי פעם?
מתי החלפת פילטר סולר? בדקת את צבע הסולר?
כמו שאתה מבין אני חותר לכיוון סולר מהול בנוזל קירור/מים בגלל אטמי שרוולים או תדלוק בתחנה חשודה.
עוקב תמיד כמו כל בעל טרופר מודאג...
העישון הוא למספר שניות ונראה שהוא עקב בעירה לא מלאה בהתנעה... לא משהו קבוע...
נראה ביום א אחרי החלפת המצת...
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.