הי,
קר בחוץ, רוצה לפתור את זה במהירות האפשרית...
האורות בצדדים לא עובדים בלחיצה על הברקס אבל האור ברקס בחלון האחורי דווקא כן (מה שמרמז שלא מדובר ביוניט?)
קשה לי להאמין שנשרפו לי שתי הנורות בו-זמנית, לפני שאני פותח ובודק - יש למישהו כיוון לפיתרון?
תודה,
אסף
בכל זאת התחל בבדיקת הנורות, כי בהרבה מקרים נשרפת נורה אחת ואינך יודע על כך ולאחר מכן נשרפת
הנורה השניה ואתה חושב ששתיהן פסקו לדלוק ביחד.
בברכה - רפי לין
Mor Gurevich
03-01-16, 11:00
אצלי זה קרה פעמיים בהפרש של שנתיים, מסיבות שונות.
פעם אחת נשרפו שתי הנורות ביחד, ופעם אחרת הפיוז של התאורה החליט שנמאס לו (הפיוז שנמצא בקופסת הפיוזים שמתחת להגה).
אבל האור ברקס בחלון האחורי דווקא כן (מה שמרמז שלא מדובר ביוניט?)
אסף
ענית לעצמך :)
הנורות שרופות.
תבדוק פיוזים...
סיפור מצחיק:
יום שישי אחרהצ, חזרתי מבוחן והלכתי לפנק את עצמי בטיול לדיונות. אימא שלי הצטרפה אליי. וכך מצאתי את עצמי מג'עג'ע בדיונות להנאתי, שיחרור של ממש. אחריי עשר דקות בערך, הסיקס נכבה ומחליט שדי לו. פותח מכסה מנוע, המינוס של המצבר קפץ מהמקום... מחזיר אותו, אבל הסיקס מסרב להניע.. מרפי יודע את העבודה (יצאתי בלי כלים בלי רצועות בלי כלום). למזלי אני גר "קרוב", ויש jk בבית. אין ברירה- מסע רגלי בדיונות אל הבית, להביא את הג'יפ השני.. אימא נשארה עם הסיקס. אחריי 45 דקות שהרגישו כמו סצינה מהטוב הרע והמכוער, הגעתי.. הורדתי אוויר, נסעתי, ובסוף גם מצאתי את הדרך.. למי שלא יודע, גרירה בחולות זה לא דבר של מה בכך, והרבה יותר מסובכת מגרירה על מצע קשיח, בהחלט חוויה.
הגענו הביתה.. את ההתעסקות השארתי לשבוע שאחריי, שיערתי שמדובר בתקלת הצתה. בשבוע הזה פירקתי חצי אוטו, נסעתי לקיבינימט בשביל להשאיל חלקים בנסיון למצוא את זה שכשל, קומבינות של חשמל, מעקפים, וכלום לא עבד..
במקרה ממש, עברתי על הפיוזים ומצאתי כמה שרופים.. הפשוטים של 10ו20 אמפר. האוטו הניע כאילו כלום.
מוסר השכל: תבדוק פיוזים.