צפייה בגרסה מלאה : רכב קטן וחסכוני ב10,000 ש"ח יש חיה כזאת?
אהלן חברים אני מחפש רכב קטן שיהיה אמין וחסכוני ועלויות אחזקה לא גבוהות במיוחד.
על איזה אוטו אתם הייתם ממליצים לי ?
תודה אמנון.
אני מכרתי סיטרואן סקסו ב-3000 לפני כמה חודשים קטן כן, חסכוני כן, אמין גם כן בתנאים מסויימים.
Sent from my iPhone using Tapatalk
יונדאי גטס ידנית
אני עם אחת כבר שנתיים ו40,000 ק"מ ויכול להגיד רק דברים טובים.
בכלל במכוניות ישנות במחירים כאלה - אם אתם רוצים שהאוטו יהיה חסכוני וגם אמין, תתרחקו כמו מאש מגיר אוטומטי, כל גיר אוטומטי.
אני יודע שזו ממש בעיה בסד"ג לאומי לנשים ולעצלנים, אבל העצלנות הזו עולה כסף והרבה. דיר בלקום. ואני לא מדבר על הנאות נהיגה אלא על חסכון בדלק ואמינות.
מכרתי את הגטס הידנית של בת הזוג לפני חודשיים.
שירתה אותנו נאמנה במשך 4 שנים, מלבד טיפולים תקופתיים ומצבר שהוחלף לא היו שום הפתעות, רכב מעולה בכלום כסף.
נמכרה עם טסט לשבועיים ב5000 שקל.
Sent from my iPhone using Tapatalk
אני עם פיז׳ו 106 ידני שנת 2000 כבר כמעט 3 שנים. ללא ספק קניה מוצלחת. מחירון 5000 ש״ח אמין, ללא תקלות משמעותיות ומאוד חסכוני בדלק, נוח לנהיגה. מהצד השני, המזגן המקורי לא באמת עושה משהו ובכל זאת- רכב בן 15 על כל המשמעויות שלו
Sent from my iPhone using Tapatalk
ניסיון טוב עם קסרה טורבו דיזל 1.9 ידנית.
המון רכב , המון מנוע
בימים טובים ונסיעות ארוכות הגיעה ל 1:17 !
נקנתה ב 6,000 בלי מיקוח והוחלפה בטריד אין תמורת 1,150 ש"ח.
כמובן שמחפש אך ורק ידנית (אוטומט לא בא כאופציה בכלל) אני עוזב סמוראי עקב נסיבות מצערות אז לדעתי מזגן זו לא הבעיה וגם לא כוח.
חשובה לי מאוד האמינות והחיסכון בדלק. מכל מה שהוצע פה נתפסתי על הגטס והפיג'ו 106 שנשמעים הכי טוב. יש דגמים מומלצים? הגטס חסכוני?
הגאטס סוס עבודה, גם אחרי הזנחה ממושכת, מנוע חלש וזולל דלק לרוב. הפיז׳ו מאוד חסכוני בדלק (1:17) בנסיעה משולבת. מנוע חזק ומצויין, עיצוב פנים וגימור מעט מיושן ביחס לגטס המודרנית יותר. עוד יתרון לפיז׳ו זה תא מטען גדול ומרווח וספסלים אחוריים שמתקפלים, אין בעיה להכניס אופניים שלמות. הגאטס סובל מתא מטען דיי קטן ביחס אליו
Sent from my iPhone using Tapatalk
six 4 life
03-01-16, 22:52
בניגוד לאחרות (חוץ מהקסרה) ב106 גם כיף לנהוג. אם אתה רוצה שקט זה רכב שצריך ישור קו חד פעמי יסודי (רדיאטור צנרת טרמוסטט מים חדשים שמן פילטרים וטיימינג - לא עובר 2000 ש"ח להכל ביחד כולל עבודה) ויש לך רכב אמין מאוד חסכוני בדלק וחסכוני מאוד בחלקים לכמה שנים טובות.
אם זה הכיוון שלך - לא ללכת על 1100, רק 1400. יש רכבים יפים ודיי שמורים, צריך לחפש קצת.
אוקיי אם מישהו שמע על פיג'ו 106 למכירה או שיש לו למכירה אשמח אם יפנה אליי בהודעה.
לפי התיאורים זה האוטו שאני מחפש קטן חסכוני ואמין יחסית לשנתון.
תתמקד ב 1.4 ידני. לשים לב היטב למערכת קירור.
אם מצאת 1.6 ידנית זה אפילו יותר טוב. רובן טופלו טוב ולא הוזנחו גם בידיים החסכוניות האחרונות. המשמעות היא בעיקר נוזל קירור ולא מי ברז.
סקסו היא אחות תאומה של ממש.
לגבי גטס - דווקא אפשר למצוא בה ניצוץ של הנאה מנהיגה... אבל פרט לזה מדובר במכונית של פעם במובן הטוב של המילה. מחוספסת ולא נעימה מצד אחד אבל פשוטה פשוטה זולה לתחזוקה ואמינה.
גטס 2005 נופלת בכל פרמטר מ106 ישנה ממנה ב5 שנים, אבל עם יד על הלב כנראה תהיה הימור יותר בטוח בשביל אותו כסף. במיוחד אם מדובר בנסועה שנתית של יותר מאלפים בודדים.
אגב.... אני קניתי לפני שנה 106 בגרסת 1.6 עם קילומטרז אסטרונומי אבל שמורה מאוד. מוכיחה את עצמה כקנייה מעולה. (וזה שהיא גורמת לי לעשות שטויות בפעם בשבועיים שאני מוציא אותה מהעיר, זה בונוס)
אסף.
306 יכולה להיות אופציה מעניית. יש כאלו ידניות.
אמינות, נוחות וזולות.
six 4 life
04-01-16, 19:32
306 תאכל יותר דלק משמעותית מ106.
חברים התקציב עלה ל15,000 ש"ח ראיתי שאני יכול להביא איביזה האוטו מומלץ? יש מכוניות אחרות מומלצות בתקציב?
306 תאכל יותר דלק משמעותית מ106.
נכון. אבל אם אני לא טועה, ניתן למצוא מודלים חדשים יותר.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.