PDA

צפייה בגרסה מלאה : מחפש לקנות ג'יפ ראשון - קטן

Orbanay1
23-01-16, 04:47
יש לי היום סיריון 2008 ואחרי שכל חצי שנה החלפתי רכב הגיע הזמן לנסות ג'יפ ,אני יוצא עם חברים מדי פעם בגיפים שלהם אבל תמיד רציתי גם לקנות אחד.

התקציב עומד על 35 אלף שקל (שווי הסיריון)
מחפש רכב קטן נוח ושלא שותה יותר מדי - הממוצע שלי בחודש עומד על 1000 ק"מ ונוחות היא משהו שמאוד חשוב לי ברכב הכוונה שלא יהיה ענתיקה כמו ויטרה 98 אלא יותר בכיוון גרנד ויטרה 2005 וטויוטה ראב 4 אבל פה המחירים בעיתיים והנתונים גרועים מאוד (ברכבים הספציפים האלה) ,אשמח להכוונה ולדעת באמת מה צריך לבדוק הגיפ מעבר לשאסי גיר ומנוע.

ishc
23-01-16, 09:06
גראנד ויטרה קצרה אוט' עושה 1:8 בערך שזה בערך מה שהפאג'רו שלי עושה. ראב 4 זה לא באמת רכב שטח. מה עם ג'ימני?

אלדר
23-01-16, 13:08
היתרון בגרנד ויטרה קצרה זה שנתון גבוה 2005 בסבלנות אפשר למצוא אחת שלא ירדה לשטח.
אבל קח בחשבון שתצטרך מקצה שיפורים

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

zerez
23-01-16, 13:21
מה עם ג'ימני?

הוא כתב שהנוחות חשובה לו.

צ'מע, לא תמצא רכב שטח נוח, חסכוני ואמין בתקציב שלך.
או שתגדיל את התקציב או שתוותר על חלק מהדרישות.
אם תתפשר על נוחות אז ג'ימני הוא מועמד טוב

erezgur
23-01-16, 14:56
אולי תספר גם אילו רכבים יש לחברים עימן אתה נוסע ואם זה סוג הטיולים שאתה מתכוון לעשות עם הרכב.

קרא בשרשור הדביק בראש הפורום את השאלות שאתה מתבקש לענות עליהן כדי שתוכל לקבל סיוע טוב יותר.

asypeer
24-01-16, 00:38
גרנד ויטרה קצרה עד 2005, מוגבהת קלות וממוגנת נכנסת בתקציב כמו גדולה

Sent from my iPhone using Tapatalk

Orbanay1
24-01-16, 00:48
ויטרה 96 וגרנד ויטרה קצרה 2006 ועוד אחד עם איסוזו טרופר קצרה.

בגדול לא טכני מדי לרוב טיולי שטח בדיונות ובשטחים דיי פשוטים ,פה ושם יש טיולים שאורכים יום וקצת יותר.

כמראה שאבדוק את עניין הג'ימני ואוותר מעט על הנוחות - בכל מקרה העבודה במרחק של 2 דק נסיעה מהבית ובשטח אף פעם לא נוח בכל מקרה ואם כן אלך על גימני בתקציב הזה אפשר לקנות אחת משופרת בכל טוב.

-->