צפייה בגרסה מלאה : Article: פרויקט גולשים: מדרגת גלגל לגישה נוחה לתא המנוע
ניתן לצפות בעמוד זה ב-http://www.jeepolog.com/forums/content.php/3706-%D7%A4%D7%A8%D7%95%D7%99%D7%A7%D7%98-%D7%92%D7%95%D7%9C%D7%A9%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%92%D7%AA-%D7%92%D7%9C%D7%92%D7%9C-%D7%9C%D7%92%D7%99%D7%A9%D7%94-%D7%A0%D7%95%D7%97%D7%94-%D7%9C%D7%AA%D7%90-%D7%94%D7%9E%D7%A0%D7%95%D7%A2
חור קצת יותר גדול באמצע ויש אחלה אסלה
sent from mobile
ראיתי באחת התמונות שרפרף מפלסטיק וחשבתי לעצמי,
למה הטרחה?כבר יש פתרון מוכן.
אבל אם אתה נהנה מהעשייה...סחטיין
שרפרף פלסטיק הוא פתרון גרוע.
כשצריך להפעיל כוח או קונטרה בתוך מכסה המנוע הוא טס קיבינימט ואתה נשאר תלוי על הכנף (במיוחד אם אתה קצר (-; ).
המדרגת גלגל הזאת היא גאונית.
רעיון יפה, כדאי לצבוע בצהוב או כתום במשהו בולט. רוב העבודה (לפחות אצלי) היא מול המנוע תמצא רעיון לזה?
טל
רעיון יפה, כדאי לצבוע בצהוב או כתום במשהו בולט. רוב העבודה (לפחות אצלי) היא מול המנוע תמצא רעיון לזה?
טל
שרפרף בנוי מעץ בצורת 2 מדרגות, נכון שזה לא מתקפל ואולי יש בעית אחסון, אבל לעבודה זה נותן פיתרון טוב, יציב ולא מחליק לך בין הרגליים.
מעולה!!!!!!! גם לגלגל האחורי להגיע לגגון
אחלה דבר .
חלופה פשוטה יותר - ארגז תנובה !
יכול לשמש גם לאיכסון ..
boaz avrahami
03-02-16, 13:19
יופי של דבר.
ראיתי כזה לפני שנים אצל אודי מזרחי
לא רוצה לקלקל שמחות, אבל מנסיון של רבים אחרים עם מנעול דיסק באופנוע, במוקדם או במאוחר תגיע הפעם האחת הזו שבהיסח דעת וצירוף נסיבות (שבדרך כלל תהיה קשורה בהם שיחת פלאפון חשובה) אתה תניע ותתחיל לנסוע עם הדבר הזה מורכב על הגלגל.
יושבים? קבלו -
http://images.lowes.com/product/converted/071691/071691420095lg.jpg
גם אני ראיתי אצל אודי מזרחי וכבר שנים שאני מתכנן לבנות כזה.
הרעיון הוא גאוני!
וכל הממליצים על שרפרף כזה או אחר כנראה מתחזקים רכבים נמוכים וקטנים.
אצלי להגיע למנוע זה אתגר (ואני לא נמוך) והשרפרף תמיד מחליק וטס כשאני נשען קדימה.
מה רע בגלגל ספייר? הוא בדרך כלל בפרופורציות של הרכב... ניתן להזזה , יש לו מקום מתאים , לא שוכחים אותו תלוי ונוסעים...
sent from my WJ
מה רע בגלגל ספייר? הוא בדרך כלל בפרופורציות של הרכב... ניתן להזזה , יש לו מקום מתאים , לא שוכחים אותו תלוי ונוסעים...
sent from my WJ
נראה אותך מוריד גלגל ספייר במידה גדולה (33 ומעלה) מהמתקן הייעודי שלו ואחרי זה מרים אותו (אולי אפילו לבד)...
Sent from my iPhone using Tapatalk
נראה אותך מוריד גלגל ספייר במידה גדולה (33 ומעלה) מהמתקן הייעודי שלו ואחרי זה מרים אותו (אולי אפילו לבד)...
Sent from my iPhone using Tapatalk
המתקן אצלי הוא על הגג... באמצעותו ניקיתי egr לפני כמה חודשים (32")
sent from my WJ
עוד קצת השקעה ואתה הופך אותו לדו שימושי - סנדל נגד גניבה!
sent from mobile
נבדק והחור מספיק גדול
תודה לכל המגיבים
אני כבר שבוע במיטה עם חום ורק עכשיו נכנסתי לאתר לראות את הפרוייקט מוצג.
הרווח בין הפרופילים המרכזיים מספיק גדול לשמש גם כשרותים עם תולים שקית.
שרפר, גלגל ספייר, ארגז תנובה וכו' נמצאו כפתרונות לא מתאימי מהסיבות הבאות בהתאמה: מחליק ברגע שמתכופפים וצריך והפעיל כוח, נמוך וכבד, נמוך ומחליק.
כמו כן לא העלתי תמונה אבל המתקן מתקפל (בגלל זה הצירים) וכך הוא הרבה יותר נוח לאחסנה.
sent from mobile
105960
105960
אם כבר לקחתם אותי ברצינות, איפה המתקן לנייר?
sent from mobile
boaz avrahami
08-02-16, 07:49
חמוד [emoji1]
אני רק חושב לעצמי אם לא צריך מברשת לניקוי לגלגל.
מהבחינה הזו עדיף לדעתי על הרסיבר גרירה.
למעשה זה מה שאני סוחב איתי קבוע.
אגב התמונה צולמה תוך כדי ....
105961
חמוד [emoji1]
אני רק חושב לעצמי אם לא צריך מברשת לניקוי לגלגל.
מהבחינה הזו עדיף לדעתי על הרסיבר גרירה.
יש לו שם כד מים לשטיפה שאחרי...(-:
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.