צפייה בגרסה מלאה : הסבת דיסקברי בנזין לגז
ערב טוב
קראתי לא מעט חומר מפחיד\מפרגן\מאיים\מוצלח לגבי הסבת רכבים לגז במדינתנו הקטנה.
אני יודע שיש לא מעט דיסקברים שהוסבו עקב זללנות יתר של המנוע האהוב הזה.
הייתי רוצה לקבל חוות דעת מבעלי הרכבים האלה,וכן גם המלצות על מתקינים כי הבנתי שיותר מהמערכת (הטובה יותר או פחות )למתקין יש פה תפקיד מכריע.(חאפר יותר או חאפר פחות)
תודה רבה
מנוע אהוב... פחחחח..
באנגליה זה די נפוץ - יש אפילו קיטים להרכבה עצמית...
גרשון אומר שזה לא טוב.
אני הכרתי אחד, שקנה דיסקברי עם מערכת מותקנת והיה מאוד מבסוט...
איזה שנה? אני לא יודע אם יש הבדל גדול אם בכלל בין הדור הראשון לשני, אבל כשבדקתי את האופציה לפני שקניתי את שלי נאמר לי שאכן בכלל בעיה, גם ממתקינים שנחשבים בתחום וגם מכמה כאלה שמוסבים.
כמובן בסוף ויתרתי והלכתי על הדיזל מכל מיני סיבות, בעיקר בגלל שאני לא אוהב את ההסבות האלה...
באהבה הכל יחסי ...
המראה של הרכב הרבה יותר אהוב אז משכנעים את עצמך גם על המנוע שתצא מבסוט מכל הכיוונים.
באנגליה ואירופה מאוד נפוץ וכל מי שדיברתי איתו בנושא דיבר על האקלים שמונע מלהתאים.יענו חם מדי.
יש מוניטין התחממויות למנועים מוסבי גז?
חלום שלי מנוע דיזל על הריינג. TDI300 פתאום הופך לנחשק
לא זוכר שנה.. נדמה לי 98.
יש ריינג' עם מנוע דיזל - אף פעם לא אהבתי אותו... איטי, רועש, חלש, רועד...
אבל יש כאלה שאוהבים אותו...
זה לא מנוע של לנדרובר. נדמה לי שזה מנוע 6 בטור, של מרצדס..
לא זוכר שנה.. נדמה לי 98.
יש ריינג' עם מנוע דיזל ...... נדמה לי שזה מנוע 6 בטור, של מרצדס..
במוו...
יצא לי לעשות סיבוב התרשמות קצר על ריינג עם מנוע במוו.
(חבר רצה לרכוש כזה) אני לא זוכר שאי פעם התאכזבתי כך מרכב. פשוט עגלה. אפשר היה למדוד את התאוצה עם שעון שמש.
איזה שנה? אני לא יודע אם יש הבדל גדול אם בכלל בין הדור הראשון לשני, אבל כשבדקתי את האופציה לפני שקניתי את שלי נאמר לי שאכן בכלל בעיה, גם ממתקינים שנחשבים בתחום וגם מכמה כאלה שמוסבים.
כמובן בסוף ויתרתי והלכתי על הדיזל מכל מיני סיבות, בעיקר בגלל שאני לא אוהב את ההסבות האלה...
טעות כתיב בשורה השלישית... הכוונה היתה "שאין בכלל בעיה"...
לדעתי ולפי המידע ברשת מנוע בנזין של דיסקו אין בעיה לשפר, לגבי ריינג' לא מכיר...
תבדוק עם ערן המסוקס (אוקטן קל) - נראה לי שהוא הסב דיסקו לגז ויוכל לענות לגבי הנושא
אם יש רצון לגמור את המנוע 3.9-מחוברים מערכת גז
שלי מוסב לגז (קניתי אותו ככה) כבר המון שנים, יצא לי לעשות אוברול לא מזמן, כשלקחתי את הראשים לשיפוץ שאלתי שם אם רואים נזקים כלשהם מהגז, אמר לי שהראשים (השסטומים) נקיים כאילו לא הורכב גז לעולם, אצלי הוא נוסע.
אם אתה עדיין רוצה יש בעל דיסקו בנזין לשעבר שמוכר מערכת גז שהייתה על דיסקו חד נקודתית עם כל המרכיבים עדיפה על רב נקודתית
תפנה אליו מיכאל 0505073337
היי
אני בעל דיסקו 97 עם מערכת גז מותקנת על הרכב
כך קניתי את הרכב לפני שנה וחצי. בלי לפתוח פה טפו טפו אפס תקלות , הרכב נוסע שקט וחסכוני. מנוע עגול והכי חשוב
הכי כיף זה לה להיסתכל על על 70 ליטר שנכנסים למיכל ולשלם עליהם 180 ₪.
אז לכל הספקנים. יש גם כאלו מקרים..
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.