צפייה בגרסה מלאה : עזרה ביצירת חתך סימטרי בגוף גלילי
אהלן
לא מצליח ליצור חתך סימטרי בגליל (מצורפות תמונות)
הבעיה היא שגם בsheet metal וגם בשימוש ב WRAP החריץ יוצא לא אחיד ברוחב בשל פעולת ה"קיפול" של הגליל - מבט בתמונות יאפשר להבין את הבעיה ביתר קלות .
בתעלה שנוצרת אמור לעבור פין , ואם היא לא באותו רוחב .. הוא לא יעבור .
עצות ? .. 105992105993
אני לא מבין בתוכנה אבל נראה לי שאתה לא צריך חתך סימטרי.
*** מתוך כללי האתר: "המנע מתגובות סרק. אם אין לך משהו ענייני ותורם, אל תגיב." - תודה, המערכת ***
צריך ..
בתעלה שאתה רואה אמור לנוע פין שלו יש כמובן קוטר אחיד , ולכן גם התעלה צריכה להיות אחידה.
בכל מקרה בתהליך הייצור התעלה תכורסם באופן אחיד (כי תהיה כרסומת שתיכנס בגליל ותחתוך אותו באופן סימטרי ) - העניין הוא לעשות את זה גם נכון בשרטוט .
תנסה משהו כזה:
wrap כדי להטיל את הסקיצה על הגליל כמו שעשית.
ברגע שיש לך קו מוטל על הגליל, הפוך אותו לcomposite curve.
הcurve הזה ישמש כguide לsweep עם חתך של הכרסום שישמש ליצירת החריץ.
אתה צריך לחשוב בראש של תהליך היצור, במקרה זה sheetmetal לא רלוונטי, אלא כרסום.
sheetmetal היה יכול להיות רלוונטי אם זה היה צינור דק דופן שאתה חותך בלייזר, ואתה מקבל את זה שהפין נוגע בצינור בקו ולא במשטח.
לא הולך , ניסיתי משהו די דומה לזה https://www.youtube.com/watch?v=T2-N_9KRm4s
הסוליד לא מאפשר לי לעשות את החיתוך :
106000
סוליד אוהב שיש נקודה משותפת לסקיצת הפרופיל של הsweep ולguide curve שלו, שים לב שאצלך אין. פשוט תכניס נקודה באחת הצלעות של המלבן שציירת שתהיה ביחס pierce עם הcurve.
ברור שעובי הקדח שווה. פשוט ויזואלית במקום קווים מקבילים יהיו לך קווים לא מקבילים. לזה התכוונתי.
סוליד אוהב שיש נקודה משותפת לסקיצת הפרופיל של הsweep ולguide curve שלו, שים לב שאצלך אין. פשוט תכניס נקודה באחת הצלעות של המלבן שציירת שתהיה ביחס pierce עם הcurve.
NO GO
לא מצליח להבין מה אני עושה לא נכון ..
הגליל - extrude rdhk
השרטוט - על מישור נפרד , קו construction ומסביבו offset
אח"כ
composite curve
אח"כ השרטוט של החתך על המישור העליון של הגליל +
pierce
ואז בנסיון ל sweep cut הוא לא מאפשר את הפעולה (אם קו הפרופיל ישר הוא מצליח .. )
:(
106006
שים לב להגדרות של הsweep
106005
אם לא מסתדר שלח לי אימייל בה.פ. ואשלח לך את הקובץ כדוגמא.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.