צפייה בגרסה מלאה : חסר חימום ברכב
שלום,
בדיסקברי שלי (שרק נקנה) אין חימום. הסתכלתי מתחת למכסה המנוע - ובמקום שהמים החמים יכנסו לתא הנוסעים יש צינור שמקצר את הכניסה והיציאה מהמנוע (לכיוון תא הנוסעים). בקיר השמפריד בין המנוע לתא הנוסעים יש שני צינורות מתכת פתוחים.
לפי הספרים, נראה שחסר לי שסתום, סוויטש וארבע צינורות. האם אני מבין נכון ? ואם כן היכן כדאי לקנות ?
תודה
אסי
תן לי לנחש ניחוש פרוע.
הצינורות נותקו מכיוון שהיתה נזילה ברדיאטור הפנימי.
להגיע אליו צריך לחפור בנבכי הדשבורד.
תתקשר למוכר ותשאל מה היתה סיבת הניתוק לפני שאתה רצ לקנות ולהשלים כל מיני חלקים
בהצלחה
כמו ששחר כתב, כנראה עקב דליפה ניתקו את היחידה הפנימית,
סיפור מהתחת להגיע אליה וצריך גם לנתק צינורות גז של המזגן, מדובר גם בחלק יקר (בערך 1800 ש"ח לתחליפי).
תרים את השטיחים וחפש סימנים לנזילה.
ד"א גם אצלי זה מנותק, המוכר טען שמכיוון שהיתה סתימה, בדקתי ואין סתימה, השטיח היה רטוב ומצאתי שצינור ניקוז של המזגן היה מנותק וזה מה שגרם לנזילה שבגללה כנראה ניתקו את יחידת החימום...
ד"א גם אצלי זה מנותק, המוכר טען שמכיוון שהיתה סתימה, בדקתי ואין סתימה, השטיח היה רטוב ומצאתי שצינור ניקוז של המזגן היה מנותק וזה מה שגרם לנזילה שבגללה כנראה ניתקו את יחידת החימום...
מה שנקרא, אין שכל אין דאגות :twisted:
בדקתי והרדיאטור הפנימי אצלי דולף.
פירקתי את הדשבורד (סיפור קשה) החלפתי רדיאטור וחיברתי את הצינורות - אבל החיבור נוזלץ
החיבור ביו שני הצינורות לרדיאטור חימום הוא דראק רציני עם בנדים מוזרים. אני לא מצליח לחבר אותם מבלי שינזלו.
למישהו יש נסיון עם זה ?
בדקתי והרדיאטור הפנימי אצלי דולף.
פירקתי את הדשבורד (סיפור קשה) החלפתי רדיאטור וחיברתי את הצינורות - אבל החיבור נוזלץ
החיבור ביו שני הצינורות לרדיאטור חימום הוא דראק רציני עם בנדים מוזרים. אני לא מצליח לחבר אותם מבלי שינזלו.
למישהו יש נסיון עם זה ?
ספר איך היה !
מה הפרוצדורה, כמה זמן עבודה, מה הכי בעייתי ומה עשית עם המזגן ?
מה רע בבנדים רגילים עם בורג?
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.