צפייה בגרסה מלאה : לפני איך כדאי להתחיל , האם כדאי בכלל?
ordangilboa
26-10-05, 21:11
עד כה הייתי סגור שאני אבצע את הרכישה.
קראתי כתבות מהפורום ונבהלתי קצת!
לפי התכנון המקורי לא התכוונתי לקחת לבדיקה את שני הג'יפים.
המחיר הוא 13000 שח על ה -6 ו ה-8. ה- 6 אחרי אוברול וקלאצ', הלך משהו בסרן קדמי ולכן הדריישפט מנותק. הג'יפ עמד כשנה ונראה לא טוב. ה-8 נועד לפירוק.
כוונתי היא לעבוד על האוטו ולשקם אותו ומזה הסיפוק. האם כדאי או שמא כדאי לקנות משהו במצב יותר טוב? :cry:
בבקשה מי שרואה ויכול לתת את דעתו אני אשמח
תכננתי לרכוש את הג'יפים בשישי הזה :roll:
אביעד_הלאלי
26-10-05, 22:11
איך אתה יכול להיות בטוח שהמנוע עבר אוברול והבעלים לא סתם מספר לך סיפורים?
חוץ מזה גם אם הדרייבשאפט הקדמי מנותק, אין זה אומר שלא ניתן לנהוג במצב 2X4 (מכיוון שבו רק ההנעה האחורית עובדת, והג'יפ הוא בעל הנעה אחורית) ככה שאתה יכול לבדוק את אמיתות הדברים.
בדקת רשיונות של שני הרכבים? כמה טסטים אין ל-6? קח בחשבון שייתכן ותצטרך לקחת אותו לבדיקת מעבדה...
מה התקציב שלך עבור ההרפתקה הזאת?
יש המון דיונים על הנושא הזה, חפש אותם במנוע חיפוש (תנסה שיפוץ CJ או משהו כזה) ככה תדע לאן אתה נכנס בערך...
קח בחשבון שהעסק יכול להיות מאוד יקר, ואם אינך יכול לעמוד בתקציב גבוה, תמשיך הלא וחפש רכב במצב טוב יותר...
בתור אחד שקנה CJ8 מודל 86 ב10 אלף ומתחיל לתקן לו את הבעיות אתה חייב לקנות רכב נוסע ועם מכלולים תקינים יחסית.
ב13 אלף אתה יכול לקנות רכב נוסע ולשפץ אותו.
קח בחשבון שרכב שעומד ללא טסט (אגרה ומסלול במכון רשוי) חייב בבדיקת מעבדה. רק האגרה למעבדה היא עד כמה שהבנתי 8 אלף שקל!!!
קח בחשבון שרכב שעומד ללא טסט (אגרה ומסלול במכון רשוי) חייב בבדיקת מעבדה. רק האגרה למעבדה היא עד כמה שהבנתי 8 אלף שקל!!!
לא מכון. בדיקת מעבדה מוסמכת - 800 עד 1000 ש"ח.
רכב שעמד ללא טסא מעל שנתיים לרכב עד 30 שנה, ואם הרכב יותר מ-30 שנה, וזה יתכן לאור היותו 6, רק לרדום כאספנות ולעשות טסט.
כל אחד אומר משהו אחר.
ניקח דוגמא את הCJ5 של חבר שלי.
הרכב לא עשה טסט איזה 5-7 שנים. מבחינת הפז"מ הוא יכול להיות רכב אספנות.
מה הוא צריך לעשות על מנת להחזיר אותו לכביש?
לא נשמע לי שאף אחד מהם הוא מתכון להצלחה. קח אוויר, תנשום עמוק, ותמשיך לחפש... מקסימום לשתי הנבלות האלו תמיד תוכל לחזור (כי הם לא יימכרו כל כך מהר).
(כתבתי בדיון אחר, והנה גם פה- במוסך של אילן אסייג יש CJ מצויין למכירה- במצב טוב, ועם שתי נעילות. צריך רק ברזנט חדש ופחחות לכנפיים. לדעתי במחיר כמו שכתבת למעלה ואולי קצת יותר הוא יהיה שלך)
אסף.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.