צפייה בגרסה מלאה : 4 על 4 על הכלניות: הרס והר זבל בדרום אדום
ציטוט מכותרת שעושה לנו עוול כיוון שלמעשה מדובר בטרקטורון,
אישית לא ראיתי ג'יפ עובר על החוק במספר הפעמים שטיילתי באיזור
אבל לצערי הנזק התדמיתי כבר נגרם.
מצ"ב לינק לכתבה.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4765791,00.html
עצוב מאוד
אבל לצערי חלק מהישראלים מתנהגים כמו ברברים ומלכלכים
liontamer84
14-02-16, 09:19
אנשים פשוט איבדו את הצפון (דרום) בפסטיבל הזה,
נסעתי אתמול עם עוד 2 ג'יפים,
לפני הכניסה לשטח, באזור החניון של פורה,
מלפני מישהו עם טוארג שמפחד לסוע נגד התנועה (אפילו שיש מקום ל2 רכבים)
תוקע אותנו בפקק,
מאחורי ערס טיפש בלנד קרוז קצר שלא מפסיק לצפצף...
הבחור עם הטוארג כיוון אותי אחורה כדי שיוכל לפנות את הדרך,
אז הערס ראה רווח בין שתי מכוניות חונות וחתך לתוך השדה.
אחריו חתך עוד קוף עם טויוטה קורולה (לתוך השדה)
ואז הטוארג הצטרף אליהם...
אני המשכתי על השביל עם הממותה (שגדולה יותר מטוארג)
זאת אחת הסיבות שאני לא מתקרב יותר לאדום אדום -שטח קטן מדי מכדי להכיל את כמות האנשים, סיר לחץ. למה לי להגיע למקום שמראש אני יודע שיעלה לי את לחץ הדם מעצבים :-).
מי שעדיין רוצה פריחה וקרוב - ביער שוהם יש גם פריחה, הוא גם קרוב, ואף אחד לא סוגר אליו כבישים בשעות עומס (מה שהיה בשבת בדרום). היו גם סיורים מודרכים ב-10ו ו-11.
אכן מגעיל.
רק קחו דברים בפרופורציות ואל תשכחו שהתקשורת מאוד אוהבת להעצים אירועים נקודתיים ולהתעלם מדברים מהותיים בגלל כל מיני שיקולי "גזענות" ופוליטיקלי-קורקט. ואני לא ארחיב.
עוד תופעה של מלח הארץ, אתמול איזור קיבוץ ברור חיל משפחות שלמות ולהקת בבוני רייזרים פושטים על שדה גזר ועושים שוק.
תמנעו מריכוזי קהל.. כל אזור נחל אדוריים ומסביב לקריית גת מפוצץץץ פריחה, ברבע מכמות המטיילים.. חוץ מזה,אוי הפקקים.. רק בגלל זה שווה להתרחק מהלחץ.
באמצע השבוע, האיזור די ריק. רוכב שם על אופניים. תענוג.
באמצע השבוע, האיזור די ריק. רוכב שם על אופניים. תענוג.
+1 גם בשבת בבוקר, אם אתם מוכנים לקום מוקדם - סינגל דורות רוחמה למשל זה עונג צרוף גם במראות וגם לרכיבה.
ולקינוח כשחוזרים הביתה רואים את עם ישראל בהמוניו עומד בפקקים בכיוון הנגדי..
תמנעו מריכוזי קהל.. כל אזור נחל אדוריים ומסביב לקריית גת מפוצץץץ פריחה, ברבע מכמות המטיילים.. חוץ מזה,אוי הפקקים.. רק בגלל זה שווה להתרחק מהלחץ.
יוני, אשמח להכוונה לאיזור ספציפי, אני מגיע היום מצפון לאיזור קרית גת (גם איזור נגבה וקצת דרומה רלוונטי)
תודה
ישי
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
יער המלאכים, תל לכיש, נחל אדוריים, גבעת גד.. נוסעים כ7 קמ מזרחית לקרית גת. כל השטח שמצידי הכביש מוצף.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.