צפייה בגרסה מלאה : Article: פרויקט: דיגום איסוזו טרופר עם מיטה פנימית
ניתן לצפות בעמוד זה ב-http://www.jeepolog.com/forums/content.php/3713-%D7%A4%D7%A8%D7%95%D7%99%D7%A7%D7%98-%D7%93%D7%99%D7%92%D7%95%D7%9D-%D7%90%D7%99%D7%A1%D7%95%D7%96%D7%95-%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%A4%D7%A8-%D7%A2%D7%9D-%D7%9E%D7%99%D7%98%D7%94-%D7%A4%D7%A0%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%AA
liontamer84
22-02-16, 21:27
איזה יופי של פרויקט,
יש תמונות של המקרר?
פירוט עלויות? (בעיקר של המקרר)
נחמד מאוד. אני הייתי שוקל יישום בדיקט פשוט 10/16 מ"מ ומשיג תוצאה זהה ואפילו טובה יותר ב 1/5 עלות.
איזה יופי של פרויקט,
יש תמונות של המקרר?
פירוט עלויות? (בעיקר של המקרר)
עלויות סופיות אני עוד לא יודע, עוד לא שילמתי על רוב החלקים.
אני עדיין בשלבים מוקדמים, וכמו בפרוייקט הזה, מרכיב , חושב, ומפרק..... ומתחיל מחדש.
ברגע שזה יתגבש, אני מבטיח לחלוק.
בגדול, ללא מחיר המגירה והמבנה החיצוני, אני מקווה לסיים מתחת ל 2000 ש"ח.
חתיכת עבודה!!!
יפה מאוד.
נחמד מאוד. אני הייתי שוקל יישום בדיקט פשוט 10/16 מ"מ ומשיג תוצאה זהה ואפילו טובה יותר ב 1/5 עלות.
אני באמת לא כ"כ מבין מדוע הבירץ' הזה (אני זוכר שרכס כל הזמן היה "מקדם" את הדבר הזה..)כל כך "תפש" - דיקט בעובי המתאים כבר לא טוב?
שאפו איזה ביצוע כל הכבוד לך
חתיכת עבודה!!!
יפה מאוד.
אני באמת לא כ"כ מבין מדוע הבירץ' הזה (אני זוכר שרכס כל הזמן היה "מקדם" את הדבר הזה..)כל כך "תפש" - דיקט בעובי המתאים כבר לא טוב?
אני חושש שאולי יש בעיה בכתיבה שלי, אז אני אנסה להבהיר את הנקודה.
בפרוייקט הזה (כמו בכל דבר בחיים) יש דברים שחשבתי שהם חשובים וכדאי לחלוק את השיקולים שלי, ולעומת זאת, יש פרטים שוליים שמופיעים כהערות אגב, בשביל להשלים את התמונה ולפעמים סתם בשביל האווירה (זה באמת חשוב שאני כבר שומר על החיים שלי יותר מ 50 שנה???).
למה רוב הרצועות שהשתמשתי הן בצבע שחור, ורק הרצועה הרוחבית היא בצבע זית? כך, סתם, כי זה מה שהיה לי ולא חשבתי שזה מספיק חשוב וכדאי להחליף.
למה התושבות של המיטה (לכיוון המגירות) זה פרופיל 20 בתוך פרופיל 25? כי נשאר לי פרופיל 25 מפרוייקט הצלון, ופרופיל 20 מהמיטה. וזה כל כך לא משנה, שלא שווה להשקיע שניה אחת בלחפש חלופה.
אותו הדבר לגבי הבירץ' - לא ציינתי אפילו סיבה אחת למה בירץ. הסברתי את התפקיד שלו, כולל בייצוב. וכן העובי חשוב, כי זה מכתיב את המפתחים של התמיכות, אבל במה להשתמש, ממש לא חשוב.
עץ? עץ עם פורמיקה? פלסטיק? לא התייחסתי כ אני לא חושב שזה חשוב.
דרך אגב, בדיוק כמו הרצועת זית , פוליאסטר, משמשת לשימושים צבאיים,יקרה חזקה ועמידה בהרבה מרצועות הפרופילן השחורות..... אבל השתמשתי כי היה לי.
כך גם לגבי הבירץ' , השתמשתי כי זה לא היה לי יותר יקר מכל דבר אחר.
וכן, מי שעובד עם החומר הזה, מבין את האיכוייות שלו.
וואחד פרוייקט , יפה !
אני מעדיף לישון בחוץ .
יותר מעניין אותי מה זו הסככה הזו מעל הג'יפ , מה איך כמה ולמה ...
יפה מאד!
אולי פספתי, אבל מה האורך הסופי המירבי של ה"מיטה"? האם 190סמ כפי שמופיע בשרטוט או יותר?
ארז גור
יפה מאד!
אולי פספתי, אבל מה האורך הסופי המירבי של ה"מיטה"? האם 190סמ כפי שמופיע בשרטוט או יותר?
ארז גור
190 זה אורך של המשטח , וזה במקרה של כיסאות במצב נהיגה.
אם משכיבים את הכיסאות קדימה, יש מרווח של למעלה מ 230
וואחד פרוייקט , יפה !
אני מעדיף לישון בחוץ .
יותר מעניין אותי מה זו הסככה הזו מעל הג'יפ , מה איך כמה ולמה ...
פעם , פעם, מישהו שלח פה את הקישור הזה - https://www.youtube.com/watch?v=IwfXNrH3XPk&authuser=0
חוץ מהרבה רעיונות יפים שיש לו, בסביביות הדקה ה 27, הוא מדגים את הצילון שלו.
אהבתי את הרעיון של צילון שניתן לפתיחה בקלות, ואני עובד על גירסה שלי.
עידכונים בקרוב.
[QUOTE=kruvi;683362]נראה מעולה !
איתי[/QUOT
פרוייקט יפה
אצלי מאז שעברתי לטרופר (כמה שנים טובות מי סופר ) עם טונה ציוד ומקרר עילי עדיין יש מקום נירחב למיטה שנימצאת מתחת לגגון ותוך כמה דקות מוכן לשינה ויש מקום בכיסא הנוסע האחורי
לשבת ולעלות בנוחיות
[QUOTE=kruvi;683362]נראה מעולה !
איתי[/QUOT
פרוייקט יפה
אצלי מאז שעברתי לטרופר (כמה שנים טובות מי סופר ) עם טונה ציוד ומקרר עילי עדיין יש מקום נירחב למיטה שנימצאת מתחת לגגון ותוך כמה דקות מוכן לשינה ויש מקום בכיסא הנוסע האחורי
לשבת ולעלות בנוחיות
נו... ותמונות?
+1 לתמונות של אפי (אבל נכון יותר בשרשור נפרד?)
כן אפי רוצים תמונות! :cool:
את ההסבה לתצורת מיטה אתה עושה בבית, לפני טיול שבו אתה כל הזמן עם שני מושבים בלבד? זה לא שאתה יכול לסוע עם מושב אחורי ובחניון הלילה לפתוח את המיטה. אני מבין נכון?
בכל מקרה נראה מצויין ונוח לשינה בלילות קרים. חסר רק וילונות :rolleyes:
מגניב , כיף לראות פרויקטים מגניבים כאלה :)
יפה!!! יפה!!! יפה!!! מאוד
את ההסבה לתצורת מיטה אתה עושה בבית, לפני טיול שבו אתה כל הזמן עם שני מושבים בלבד? זה לא שאתה יכול לסוע עם מושב אחורי ובחניון הלילה לפתוח את המיטה. אני מבין נכון?
בכל מקרה נראה מצויין ונוח לשינה בלילות קרים. חסר רק וילונות :rolleyes:
כן, זו הכוונה,בררת מחדל אני בתצורה של 5 מושבים (גם אני נוסע לבד או עם נוסע אחד). רק אם אני מתכוון לישון אני מרכיב את המיטה בבית.
דרך אגב, יש לי גגון ענק (אורך מלא של הגג), ואין לי בעיה ללנסוע עם המיטה על הגג, ורק להרכיב בשטח, פשוט לא עושה שכל.
ווילונות -
מאחר ואני אשן ברכב מספר לילות מוגבל, לא רציתי להפריע לראיה ביום יום, ולכן לא הרכבתי ווילונות.
במקום זה, הלכתי בגישה טיפה שונה. אני תופר, לכל דלת, ווילון שמתלבש על החלק העליון של הדלת כולה. לוקח 10 דקות להלביש על כל הדלתות, ו3 דקות להסיר (יש בשוק משהו דומה שהרבה משתמשים בעיקר שנוסעים עם תינוק ורוצים לעשות לו צל).
כל הכבוד לך על המחשבה, הפיתוח והביצוע.
ממתין לראות תמונות של המקרר...
כן, זו הכוונה,בררת מחדל אני בתצורה של 5 מושבים (גם אני נוסע לבד או עם נוסע אחד). רק אם אני מתכוון לישון אני מרכיב את המיטה בבית.
דרך אגב, יש לי גגון ענק (אורך מלא של הגג), ואין לי בעיה ללנסוע עם המיטה על הגג, ורק להרכיב בשטח, פשוט לא עושה שכל.
ווילונות -
מאחר ואני אשן ברכב מספר לילות מוגבל, לא רציתי להפריע לראיה ביום יום, ולכן לא הרכבתי ווילונות.
במקום זה, הלכתי בגישה טיפה שונה. אני תופר, לכל דלת, ווילון שמתלבש על החלק העליון של הדלת כולה. לוקח 10 דקות להלביש על כל הדלתות, ו3 דקות להסיר (יש בשוק משהו דומה שהרבה משתמשים בעיקר שנוסעים עם תינוק ורוצים לעשות לו צל).
106447106448
מקסים ומעורר השראה - חושב להכנס לפרויקט דומה בג'ימני החדש :)
AdiVitara02
19-07-17, 16:15
מקסים ומעורר השראה - חושב להכנס לפרויקט דומה בג'ימני החדש :)
^^^^^^^^^
זה אתגר אמיתי, יש לי איזה סקיצה של משהו אבל עוד לא באמת לקחתי מידות מהפנים של הרכב ככה שאני לא יודע אם זה ריאלי.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.