צפייה בגרסה מלאה : מקסיס m8090 - נסיון? מחירים?
מסתמן שזה הצמיג 37 היחיד בשוק לחישוק 16.
היישר מהמאה הקודמת, צמיג דיאגונלי אבל זה בסדר.
למי יש נסיון איתם? מה צריך להיות המחיר הסביר?
תודה..
אסף.
עריכה- התכוונתי ל8060
יש לי נסיון איתם על 31.
הם הM/T הכי A/T שיש. כשהם טריים הם דיי שקטים ואוחזים יפה על כביש, גם רטוב. כשהם מתייבשים זה כמו לנסוע על פס הרעדה... המחיר ל31 הוא בערך 650 לצמיג
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
נראה שיש על ה Creepy Crawler ביקורות טובות בחו"ל.
ובארץ? יש נסיון?
אסף.
GodsFather
24-02-16, 19:59
יש למועדוני ההיילקס והjk בעלי הצמיגים הגדולים.
ואם אני זוכר נכון גם לאוריe-pitom
יש מצב למצוא סט משומש..?? במסגרת מירוץ החימוש או במסגרת שינמוכי הג'יפוקליפסה?
אסף.
GodsFather
24-02-16, 21:29
37 ומעלה כן אני מניח.
אתה מוזמן לנסיעת מבחן..... ואפילו סתם לקפה קטן.. (:
לא יודע כמה הניסיון שלי עם הצמיג רלוונטי אליך. קודם כל הוא במידה קטנה משמעותי ושנית מורכב על רכב קל בצורה קיצונית לעומת הייעוד שלך...
ובכל זאת,
גובה מדוד 31.2".
רוחב 205ממ.. בפועל 190ממ נמצאים במגע עם האספלט.
משקל 14.5קג לעומת נגיד.. bf km2 235/75r15 ששוקלים 22קג.
הדגם שאני לקחתי לא מיובא סדיר .. ובכל זאת השגתי 5 בזוארץ במחיר שמושיקו טען לפניי...לא ראיתי אזכור שהצמיג דיאגונלי... ודווקא ממה שקראתי נחשב לשיא הטכנולוגיה של צמיגי השטח והוא במידות שתוכננו במיוחד לרכבים הקטנים... בשונה מהטרפדור m8060. הוא קיצוני ביותר. אך בדומה לו הוא עשוי תרכובת רכה מאוד ובעלת שחיקה גבוהה יחסית. הוא רועש מאוד ולא אוחז במיוחד בכביש רטוב... לעומת זאת על סלעים רטובים הוא עובד מדהים. בוץ כנ"ל... בשבילים הוא לועס ממש סלעים קטנים ומשגר אותם היישר לפח של האוטו... או לשמשה של הרכב מאחור...
שוב.. צמיג קיצוני בצורה יוצאת דופן ... הדופן ברובה הגדול מכוסה בלמעלה משני שליש בקוביות ליצירת אחיזה בדופן הצמיג. בנוסף יש לה מעין שפת גומי שמגנה על הגנט. סהכ 2 פליי בסולייה... אך 7 פליי בדופן... הצמיג לא מתרגש ממשקל הסמוראי.. ועל יותר מ12psi הוא לא מצליח לעבוד טוב בסלעים... ב8psi הוא מתחיל לככב ממש... אנסה להוסיף תמונות בהמשך.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.