צפייה בגרסה מלאה : החלפת Injector + טיפים לטרופריסט מתחיל
Maor-Trooper
24-02-16, 15:40
היי,
קניתי רכב שטח ראשון Isuzu Trooper 3.0 4jx1 ארוך ידני שנת 99'
וכחלק מהבדיקות שלפני הקניה נמצא כי אחד האינג'קטורים תקול וצריך להחליף אותו.
עכשיו לאחר שקניתי רציתי לשמוע מכם אם יש לכם נסיון בהזמנת החלק באינטרנט ואם יש המלצות אחרות אולי ? (מוסך מסויים שמוכר את החלק במחיר סביר ולא 2500 כמו umi)
אשמח גם לעוד טיפים כלליים להתחלה, הג'יפ עצמו לא נסע בשטח ואין לו מיגונים, הוא עם צמיגי כביש של MAXXIS .
אשמח לדעת גם איזה מידות צמיגים מאושרות לרכב ואיך משיגים את האישור בכתב ומי נותן אותו.
תודה!
מזרק משומש יעלה לך כ 500 שקל, חדש 2000 שקל מ umi, לפני עבודה כמובן.
אם כבר אתה פותח להחליף מזרק - תדאג שיחליפו לך את האטמים של המזרקים והשרוולים כטיפול מונע וכחלק מיישור הקו.
לדעתי כמו בכל רכב משומש - תעשה יישור קו מלא, בטרופר חשוב - שני מסנני שמן מקוריים, שמן 5w40 איכותי, מסנן סולר מקורי, מי קירור חדשים עם שטיפה של המערכת במידה והנוזל הקיים לא נקי.
אני גם הייתי פותח אגן שמן מנוע ומנקה את שני המסננים בפנים.
בנוסף לזה - כדאי לשקול החלפת שמנים של סרנים ושל מזלג 4x4 בסרן הקדמי, לבדוק חופשים בפרונט ומצב מיסבים בגלגלים קדמיים.
מידות צמיגים מאושרות - 245/70/16 או 31/10.5/15.
אתה צריך מינימום מיגון קדמי והגבהה בסיסית 5 ס"מ כדי להנות מהרכב בשטח כמעט בכל מצב.
בהצלחה ותהנה מהרכב
לשים לב במזרק משומש למיספר הסידרה שלו(נעוץ שירשור של רונלדו בפורום), ושמפרקים את הצמת חשמל בעדינות עם הקונקטורים שלא יישברו, אם הצמה שבורה או בלויה עדיף להחליף אותה גם.
Maor-Trooper
25-02-16, 11:29
היי,
תודה רבה על התגובות!
יש סדנאות מומלצות באזור עמק יזרעאל \ חיפה שכדאי לפנות אליהן בנושא הגבהות ומיגונים?
ובנוסף איפה ניתן להשיג אינג'קטור משומש?
תודה!
יש את אספיר ליד מגדל העמק, לא מזמן היה להם מבצע למיגונים, ויש את פרוג'יפ בנשר.
מזרק ניתן למצא בפירוקיות, אבל כדאי לדעת מאיזה מנוע הוא יצא ומה המצב שלו לפני ההרכבה, לא ניתן לקבוע אם הוא תקין או לא עד שיורכב במנוע, אתה גם לא יכול לדעת כמה זמן הוא יעבוד, יכול 5 שנים ויכול חודש,(לכן אני ממליץ על חדש) לכן כדאי לדעת בוואדאות לפני שמרכיבים או לפחות לקבל אחריות כלשהי, קח בחשבון במידה ולא תקין אתה תשלם שוב על פירוק והרכבה.
(הודעה בגיבריש נמחקה. נפתח שרשור נפרד- https://www.jeepolog.com/forums/showthread.php/123412)
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.