PDA

צפייה בגרסה מלאה : יד 09 (יד 10)

שולץ האיום
01-03-16, 09:13
בזמן האחרון נתקל במודעות למכירה יד 01 במקום יד שנייה
יד 06 במקום יד 7

פתאום כולם נורא מדוייקים...;)

כאילו שזה עובד על מישהו השטות הזאת.

shahav
01-03-16, 09:20
יותר חשוב זה כמה זמן היד האחרונה החזיקה ברכב. הכי טוב שנתיים שלוש

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

דרור ברלי
01-03-16, 09:37
יותר חשוב זה כמה זמן היד האחרונה החזיקה ברכב. הכי טוב שנתיים שלוש

תסביר.

שולץ האיום
01-03-16, 09:41
כשמישהו מחזיק ברכב זמן מאוד קצר זה באמת מדליק אצלי נורה.
שנתיים שלוש הכי טוב ? לא יודע.

נדב ש.
01-03-16, 11:34
תסביר.

פשוט מאוד, יש כאלה שקונים, מחזיקים חצי שנה, קורעים, לא מטפלים, שוטפים יפה יפה והאוטו ניראה חתיך אבל שחוט וטוענים "לא מתאים לי אז מוכר" .
יש את אלה ש"יענו סוחרים", קונים בזול, שוטפים יפה, מרכיבים רדיו מדליק, ומוכרים בכמה שקלים יותר, אה כן, וגם "לא מתאים לי", או "אשתי לא רוצה."

ויש כאלה שבאמת ובתמים חשבו להיכנס לתחביב אבל ראו שנפל עליהם תיק, ודרך אגב אני לא מכיר תחביב שלא יפיל עליך תיק, אולי דייג? :-)
אז הם באמת מוכרים, ולפעמים מיואשים גם, אני מניח שאפשר לזהות מי זה מי ברוב המקרים...

ניר ל
01-03-16, 11:47
בסה״כ הוא רצה להזהיר מנסיון הטעיה במודעות מכירה...

דרור ברלי
01-03-16, 16:03
פשוט מאוד, יש כאלה שקונים, מחזיקים חצי שנה, קורעים, לא מטפלים, שוטפים יפה יפה והאוטו ניראה חתיך אבל שחוט וטוענים "לא מתאים לי אז מוכר" .
יש את אלה ש"יענו סוחרים", קונים בזול, שוטפים יפה, מרכיבים רדיו מדליק, ומוכרים בכמה שקלים יותר, אה כן, וגם "לא מתאים לי", או "אשתי לא רוצה."

ויש כאלה שבאמת ובתמים חשבו להיכנס לתחביב אבל ראו שנפל עליהם תיק, ודרך אגב אני לא מכיר תחביב שלא יפיל עליך תיק, אולי דייג? :-)
אז הם באמת מוכרים, ולפעמים מיואשים גם, אני מניח שאפשר לזהות מי זה מי ברוב המקרים...

את זה גם אני יודע.
רציתי להבין למה "הכי טוב שנתיים-שלוש" ולא למשל "חמש-שש" או "שמונה-תשע" חמש-עשרה - שש-עשרה"?.... (ואני מתכוון למספר השנים באותה בעלות) בנאדם יכול להחזיק את אותו רכב גם עשרים שנה, בתחזוקת שבר, והוא ייראה וייסע כמו פח-זבל. אז?....

הכי טוב רכב מטופל ובמצב טוב.
ידיים - קילומטרים? נכון שק"מ נמוך זה טוב, ונכון גם שכמה שפחות ידיים זה נחמד ויד ראשונה ברכב ישן בכלל עושה המון רושם. אבל מה שחשוב זה מצב הרכב נכון לרגע המכירה. זה הכל. כל היתר - משקללים לכאן או לכאן.

נדב ש.
01-03-16, 16:17
צודק.

shahav
01-03-16, 16:55
למה שנתיים שלוש? משיקוליי תוחלת. כל דבר אחר מגדיל את סיכויי של אפשרות לא טובה.
תחשוב בצורה מתמטית טהורה, כל מה שלא נמצא במרכז הפעמון מגדיל את הסיכויי של נסיון "להיפטר" מרכב.

מרכז הפעמון, זה ממוצע של כמה זמן מחזיק רכב בודד אצל אדם כל שהוא.

זה ממש לא כלל ברזל, אבל עוד שיקול

-->