צפייה בגרסה מלאה : התלבטות בהחלפת רכב טוסון מול ->
שלום לכולם :cool:,
נכון להיום אני נוהג על טוסון 2006 נהנה ממנו על אף שאני יודע שהוא "גיפ מדרכות"
יש באפשרותי עכשיו להתקדם אני מתלבט בין מספר אפשריות.
תקציב - 120-130 אלף
ק"מ - 70 אלף עד 150 (תלוי בשנתון)
יד - ראשונה שניה.
1. סנטה פה - 2010 דיזל (בנזין לא בא בחשבון) נשאר שוב בגבול ה"גיפ מדרכות"
ק"מ 70 אלף יד 1 מחיר מבוקש 124 אלף
2. סורנטו - 2007-2009 דיזל עובר כבר לגיפ אמיתי (צריך לשפר אני מבין?) השאלה שאני לא יודע מה ההבדל ההוצאות שלו מול הסנטה
ק"מ 120 אלף יד 1עד2 מחיר מבוקש 80 אלף
3. פג'רו ארוך - 2008 דיזל (בנזין לא בא בחשבון) עובר כבר לגיפ אמיתי השאלה שאני לא יודע מה ההבדל ההוצאות שלו מול הסנטה
ק"מ 145 אלף יד 1 מחיר מבוקש 110 אלף
4. לנד קרוזר ארוך - 2006 דיזל אבל כל מה שאני רואה מצטער להגיד מקבל הרגשה של "נבלה" 220 ק"מ או יד 7
ק"מ 360 אלף יד 4 מחיר מבוקש 95 אלף
עכשיו יש עוד אפשריות אבל...
5. רקסטון - 2012 מחיר נחמד מאוד ל2012 השאלה למה ?
ק"מ 90 אלף יד 1 מחיר מבוקש 120 אלף2
6. פאת'פיינדר - 2009 אמינות מפחידה אותי מאוד....
ק"מ 140 אלף יד 2 מחיר מבוקש 120 אלף
בתחלאס אני חושב שזרקתי כאן את כל האפשריות שקיימות +- ...
אבל תחלאס אני חושב יותר על ה3 אפשריות הראשונית
1. סורנטו ואז ההבדל כסף קטן יחסית בקניה ויש לאיפה לשדרג במיגונים וכו.. :confused:
2. סנטה אבל אני נשאר ב"גיפ מדרכות" :confused:
3. לעשות צעד וללכת על פג'רו ארוך השאלה בכמה ההוצאות גדולות יותר.... :confused:
לסיכום... מצטער על החפירה השמח לעזרה.
תודה רבה מראש
גרינברגר ברק. :p
כמה קמ בשנה אתה צפויי ליסוע עלו?
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
שלום Shahav,
שכחתי לרשום צודק,
נכון להיום אני עושה באזור ה11- עד 13 אלף בשנה.
אבל אולי עם הרכב הנכון וקבוצה נכונה לטיולים בשבת הק"מ יעלה... (לפחות זה יהיה הגיוני)
תודה
אני במקומך לא הייתי חושב פעמיים ונכנס למשפחת jeep . גם רכב כביש נהדר ,גם מתאים לשנתונים שאתה מחפש וגם בתקציב סביר. עם הידע שישנו היום בקבוצות הוואטסאפ אין ממה לחשוש . חלפים יחסית זולים ובשפע . רכב הכי נעים לנסיעה .ישנה גרסת דיזל או הסבה לגז. אם תחליט שמתאים לך תתחיל לחפש. בכל מקרה אם החלטת ללכת על בנזין מוסב גז באף מקרה לא ללכת לכוון של דגם שאין לו הילוך כח .
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
שלום גיא,
משפחת JEEP אתה אמור ?
אשמח לקבל דגמים קיימים לא מכיר לחלוטין את המשפחה הזו.
והמשפט של "לא ללכת לרכב שאין הלוך כוח" אמור דיי לרדת מהסנטה פה...
שיהיה ברור אני לא מחפש "צפרדע סלעים" אני מחפש רכב לטיולים משפחה לשטח קל\בנוני
נכון להיום לשטח קל הטוסון עושה עבודה יפה ... שוב שטח קל...
אם כבר אז למה לא להנות משני העולמות? כנס בפורומים לדוגמא גיפולוג לאינדיאנים . קרא חומר והרבה ואם יהיו לך שאלות נוספות תפנה אלי בפרטי ואשמח לעזור. אנו קבוצה די גדולה של בעלי גראנד צירוקי wk לסוגיו. אני חושב שזה רכב שעונה על כל הצפיות .
עדיף לנהל הדיון כאן בפומבי ולא בפרטי. כך גם אחרים לומדים....
Sent from my LG-H960 using Tapatalk
צודק.
בתור אחד שמריץ ואטסאפים של wj. עדיף דיון כאן.
בעיקרון שבט האינדיאנים מאוד מגוון. שלא כמו רכבים אחרים הגראנד על כל דגמאו הוא רכב עם הרבה אפשרויות שיפור\תוספות מהיצרן. לא תראה שני גראנד מאותו שנה זהים, זה נדיר.
אפשריות משחק עם תיבת העברה, דיפים, גימור, כוחות סוס: וכאן ההבדל בין התנהגות פרייבט לטיל, זה לא רכב כבד שלא זז....
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
בוקר טוב,
אחרי שקראת מאתמול עד עכשיו על כל נושא הJEEP אני מוותר. תודה אבל זה ניראה לי מסובך מידי... אני מעדיף
משהו "רגיל" יותר שקל למצוא.. יש כל כך הרבה סוגים עם הלוך בלי מנוע כזה או כזה נעילה כזו או כזו... מוותר תודה.
אשמח לחזור להודעה הראשונה שלי ולמחשבות שיש שם תודה.
בזמנו חשבתי גם לשדרג ודווקא לא רצתי עם כל העדר.
ההתלבטות היתה בין הרקסטון שנותן תמורה טובה למחיר ולפי מה שכותבים עליו הוא בסדר גמור גם מבחינת אמינות וגם מבחינת יכולות, אולי מישהו שיש לו רכב כזה יכול לשפוך עוד קצת אור לגבי הדגם הזה.
אופציה שניה היתה ניסאן פאת'פיינדר שנראית גם תמורה טובה.
שתי האופציות האלה נבחרו בגלל שרוב היום הרכב נוסע בכביש, צריך רכב מרווח עם 7 מקומות, אמינות, מחיר שפוי ורוב הטיולים לא כוללים קיפוץ על סלעים.
והמשפט של "לא ללכת לרכב שאין הלוך כוח" אמור דיי לרדת מהסנטה פה...
שיהיה ברור אני לא מחפש "צפרדע סלעים" אני מחפש רכב לטיולים משפחה לשטח קל\בנוני
נכון להיום לשטח קל הטוסון עושה עבודה יפה ... שוב שטח קל...
תעשה לך סדר בדברים, הטוסון הוא רכב נחמד, אבל לשטח קל גם פרייבט ליסינג ניכנס(ואפילו ליותר מיזה).
אם אתה עולה ברמה לכיוון הבינוני שזה כבר מעל ה"קל" שציינת, עדיף רכב עם הילוך כוח, גם כדי לשמור על הרכב וגם כדי שאתם תהנו ולא תצטרך באיזה מסלול לעשות אחורה פנה.
עכשיו, תבדיל בין הרכבים הקטנים יותר לבין ה suv הגדולים והגיבורים, ברור שיהיה הבדל בהוצאות לטובת היונדאי, אבל עדיין אם זה לא יכלול נזקים זה לא כזה נורא.
תעשה בדיקה ונסיעה על הפג'רו, הרקסטון וסורנטו ותנסה להגיע להחלטה, ההבדל בהוצאות התחזוקה ביניהם לא גדול לדעתי(אולי החלפים במיצובישי טיפה יותר יקרים), כולם דיזלים מאותו שנתון, ההבדל היחיד הוא הרקסטון שיותר צעיר טיפה, אבל המחיר גם משקף את חלקי הפנים הרכב והאיכות(יש מבחן פה באתר לדעתי) אבל מבחינת מכלולים אין לו בעיה, חסון מספיק למה שאתה תעשה איתו.
בהצלחה.
שלום tomergir, בסוף מה נבחר הרקסון או פאת'פיינדר ?
שלום נדב ש., אוקי ממה שאני מבין אני באמת צריך לעשות יותר נסיעות מבחן כדאי להבין את הכיוון.
אני רואה שאתה בכלל לא רשמת כיוון פאת'פיינדר ? יש סיבה או פשוט יותר הלכתה לכיוון שלי יותר ?
תודה מראש
לא רשמתי פאתפיינדר כי לדעתי הוא יותר יקר, חלפים יותר יקרים ואחזקה יותר יקרה, זה אחלה רכב ופגשתי אותו בשטח במקומות כמו עשוש ועוד.
כבעלים של פאגרו 2009 כמעט 3 שנים אני ממליץ מאד , בנתיים 0 תקלות , טיפולים מעט יקרים 2800 ש"ח לטיפול 40,000 וכ1400 ש"ח לטיפולי 20,000 , בנוסף אוכל ברקסים וצלחות ברקסים בצורה מפחידה (למרות שמשתדל להמעיט בבלימות ומשתדל לנסוע נסיעה חסכונית)
צריכת דלק כ8 ק"מ לליטר ממוצע, ביטוח 4300 ש"ח חובה + מקיף.
בשטח עושה את העבודה מצויין , בטיולי משפחות נהנתי מאד מהפאגרו וכמובן לא נתקלתי בבעיות עבירות מיוחדות .
שלום oferc, תודה על התשובה. בהחלט שווה לבדוק אותו מודל 08 יותר בתקציב שלי אבל אני חושב שאין שינוי בכלל בין 08 ל-09...
אשמח לשמוע מעוד אנשים תשובות מהסוג הזה זה יעזור לי מאוד תודה רבה אנשים =]
שלום tomergir, בסוף מה נבחר הרקסון או פאת'פיינדר ?
שלום נדב ש., אוקי ממה שאני מבין אני באמת צריך לעשות יותר נסיעות מבחן כדאי להבין את הכיוון.
אני רואה שאתה בכלל לא רשמת כיוון פאת'פיינדר ? יש סיבה או פשוט יותר הלכתה לכיוון שלי יותר ?
תודה מראש
לצערי בסוף השדרוג ירד מהפרק... :) למרות שכנראה אם הייתי צריך לבחור ביניהם, כנראה הייתי הולך על הרקסטון
isrbigman (http://www.jeepolog.com/forums/member.php/22736-isrbigman)
יש הבדל אחד מאוקטובר 2009 שווק דגם עם מנוע דיזל חדש וחזק יותר.
שלום oferc, תודה רבה רבה. זה לדוגמא מידע מאוד מאוד חשוב בשבילי לבדיקה. זה יכול לגרום לי להמתין עוד קצת
ולסגור עוד קצת כסף למען המנוע המשופר. אחלה תודה.
שלום oferc, תודה רבה רבה. זה לדוגמא מידע מאוד מאוד חשוב בשבילי לבדיקה. זה יכול לגרום לי להמתין עוד קצת
ולסגור עוד קצת כסף למען המנוע המשופר. אחלה תודה.
שאתה מחפש את הדגם החדש שים לב שברשיון הרכב רשום שהדגם הוא דגם ה200 כ"ס לא 170
בהצלחה
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.