BenoMosko
07-03-16, 20:45
שלום,
ג'ימני 2008 אוט'.
ויברציות שמתחילות ב95 קמ"ש, מרגיש שזה מתחיל מהפרונט של הרכב.
לאחר טיול בסופ"ש, כרגיל תמיד בראשון בבוקר אני מתעורר ומרגיש 'תקלות' שונות (כל פעם משהו אחר).
אז אתמול לאחר שהשתחררתי מהפקקים בבוקר והגעתי למהירות של 95-98 קמ"ש התחילו ויברציות שלפי התחושה שלי מגיעות מהפרונט של הרכב.
בשניה שאני יורד מתחת למהירות שצוינה זה מפסיק.
היה גם קצת בוץ בטיול, לא עשיתי שטיפה.
הסתכלתי אתמול והיום שוב, לא נראה שיש לי 'משקולות' בוץ,
יש בוץ, קשיח ומפוזר אבל לא נראה שעל הגלגלים.
גם לא הרגשתי אף פעם איך מרגיש חוסר איזון, אז אין לי למה להשוות.
אם כבר אז כבר, עוד נושא שאני מכיל עם הרכב כבר קרוב לארבעה חודשים זה הצ'יקצ'וקים מהגלגל השמאלי לאחר ירידה משילוב 4X4.
באיזושהי מהירות מסוימת לפי מהירות הסיבוב נשמע שהרעשים תלויים בסיבוב מהירות הגלגל ככל שעולה הם מאיצים...
ביקור במוסך, לקחנו את הרכב לנסיעה והובן שזה מלוקר שמאל,
ירדנו למהירות של 40 קמ"ש ושולב 4X4, הרעשים פסקו,
הוסבר שזה לוקר משוחרר או משהו כזה, והיו 2 אופציות, לשחק עם השילובים עד שזה משתחרר ומסתדר ואכן זה כיבוי שריפה בסדר גמור או להחליף לוקר,
החלפתי - 400 ש"ח.
שוב ראשון בבוקר, רעשים.
המוסך חלוד?
אני מעצבן שכל רעש קטן מעניין אותי?
עוד כמה שעות מהבוקר אגנוב לבוס שלי בשביל ביקור במוסך?
איך אני מסיים את הסאגות האלו?
תודה.
יש עוד כמה בעיות שאני מודע להם (אך זה יותר מדי כרגע, אם דברים יתקדמו אני אעדכן את הנושא הזה וארכז)
ג'ימני 2008 אוט'.
ויברציות שמתחילות ב95 קמ"ש, מרגיש שזה מתחיל מהפרונט של הרכב.
לאחר טיול בסופ"ש, כרגיל תמיד בראשון בבוקר אני מתעורר ומרגיש 'תקלות' שונות (כל פעם משהו אחר).
אז אתמול לאחר שהשתחררתי מהפקקים בבוקר והגעתי למהירות של 95-98 קמ"ש התחילו ויברציות שלפי התחושה שלי מגיעות מהפרונט של הרכב.
בשניה שאני יורד מתחת למהירות שצוינה זה מפסיק.
היה גם קצת בוץ בטיול, לא עשיתי שטיפה.
הסתכלתי אתמול והיום שוב, לא נראה שיש לי 'משקולות' בוץ,
יש בוץ, קשיח ומפוזר אבל לא נראה שעל הגלגלים.
גם לא הרגשתי אף פעם איך מרגיש חוסר איזון, אז אין לי למה להשוות.
אם כבר אז כבר, עוד נושא שאני מכיל עם הרכב כבר קרוב לארבעה חודשים זה הצ'יקצ'וקים מהגלגל השמאלי לאחר ירידה משילוב 4X4.
באיזושהי מהירות מסוימת לפי מהירות הסיבוב נשמע שהרעשים תלויים בסיבוב מהירות הגלגל ככל שעולה הם מאיצים...
ביקור במוסך, לקחנו את הרכב לנסיעה והובן שזה מלוקר שמאל,
ירדנו למהירות של 40 קמ"ש ושולב 4X4, הרעשים פסקו,
הוסבר שזה לוקר משוחרר או משהו כזה, והיו 2 אופציות, לשחק עם השילובים עד שזה משתחרר ומסתדר ואכן זה כיבוי שריפה בסדר גמור או להחליף לוקר,
החלפתי - 400 ש"ח.
שוב ראשון בבוקר, רעשים.
המוסך חלוד?
אני מעצבן שכל רעש קטן מעניין אותי?
עוד כמה שעות מהבוקר אגנוב לבוס שלי בשביל ביקור במוסך?
איך אני מסיים את הסאגות האלו?
תודה.
יש עוד כמה בעיות שאני מודע להם (אך זה יותר מדי כרגע, אם דברים יתקדמו אני אעדכן את הנושא הזה וארכז)