shonor6
20-03-16, 23:04
אהלן. נאלץ להיפרד מהג'ימני שלי עקב רילוקיישן.
משמש בתור רכב שני - מתנייד על קטנוע ביומיום.
שנת 2006, גיר אוטומטי, צבע כסף. אני היד החמישית. 132,000 ק"מ. ספר טיפולים מלא, לא נחסך מהרכב שקל בין אם זה יישור קו של 6,000 ש"ח בקנייה לפני כשנתיים או יישורי קו קטנים אחרי טיולים. היה בטיולים ספורים עקב מחסור כרוני בזמן... טסט עד יולי. יש קבלות על מה שנעשה ברכב כשהיה ברשותי. טופל אצל עמית גלעד הקוסם וגם בנשר אצל קובי מדי פעם.
- מוגבה 2.25 אינץ' פרוקומפ עם הארכה לצינורות ברקס אחוריים.
- נעילה אחורית לוקרייט.
- כל המיגונים שצריך: טרנספר, גיר, מוטות רדיוס, מדרגות צד שעושות יופי של עבודה.
- צמיגי שטח מלא מקסיס 8060.
- קולר לגיר.
- חלונות אחוריים וחלון בגאז' מוכהים.
הג'יפ במצב מצויין ויימכר במצב מצויין ללא צורך בשום יישור קו. מתחייב על הכל בבדיקה, ללא תאונות. שימש לטיולים פעם בכמה חודשים.
תמונות יצורפו בהמשך. מחיר מבוקש: 48,000.
050-479-3320, שון. מוזמנים להתקשר בכל יום ובכל שעה, לרוב לא אהיה זמין אבל אחזור אליכם כשאתפנה.
הערה: כרגע לא מפרסם ביד 2 כי אני מעדיף למכור למישהו 'מהקהילה', אבל הוא יפורסם שם בהמשך.
משמש בתור רכב שני - מתנייד על קטנוע ביומיום.
שנת 2006, גיר אוטומטי, צבע כסף. אני היד החמישית. 132,000 ק"מ. ספר טיפולים מלא, לא נחסך מהרכב שקל בין אם זה יישור קו של 6,000 ש"ח בקנייה לפני כשנתיים או יישורי קו קטנים אחרי טיולים. היה בטיולים ספורים עקב מחסור כרוני בזמן... טסט עד יולי. יש קבלות על מה שנעשה ברכב כשהיה ברשותי. טופל אצל עמית גלעד הקוסם וגם בנשר אצל קובי מדי פעם.
- מוגבה 2.25 אינץ' פרוקומפ עם הארכה לצינורות ברקס אחוריים.
- נעילה אחורית לוקרייט.
- כל המיגונים שצריך: טרנספר, גיר, מוטות רדיוס, מדרגות צד שעושות יופי של עבודה.
- צמיגי שטח מלא מקסיס 8060.
- קולר לגיר.
- חלונות אחוריים וחלון בגאז' מוכהים.
הג'יפ במצב מצויין ויימכר במצב מצויין ללא צורך בשום יישור קו. מתחייב על הכל בבדיקה, ללא תאונות. שימש לטיולים פעם בכמה חודשים.
תמונות יצורפו בהמשך. מחיר מבוקש: 48,000.
050-479-3320, שון. מוזמנים להתקשר בכל יום ובכל שעה, לרוב לא אהיה זמין אבל אחזור אליכם כשאתפנה.
הערה: כרגע לא מפרסם ביד 2 כי אני מעדיף למכור למישהו 'מהקהילה', אבל הוא יפורסם שם בהמשך.