צפייה בגרסה מלאה : צריך עזרה בהחרבת קדח בברזל 8"ממ
אהלן,
יש לי פלטות שישמשו בעתיד לתושבות לפגוש.
אני צריך להרחיב 2 חורים קיימים מ-14 מ"מ ל 16 מ"מ.
עובי התושבות 8 מ"מ.
האם יש מישהו מאזור השרון/מרכז/תל אביב שיוכל לעזור לי עם מקדחת עמוד ומקדח מתאים?
עוגיות לקפה עליי.
תודה!
עמרי
תכנס לכל בית מלאכה / מסגר / מפעל לעיבוד ברזל וזה ייצא יותר זול מקפה ועוגיות ;)
Sent from my iPhone using Tapatalk
אם יש כבר חור קיים אז יש לך מוביל מוכן למרכוז המקדח הגדול יותר (זו גם הדרך הנכונה לקדוח חור כזה, עם מקדח קטן ואח״כ אחד גדול יותר).
קדחתי חורים בקוטר כזה, הפלטה בעובי 10 ממ, עם מקדח קוני ומקדחה ביתית (לא עמוד).
צריך להיות לי מקדח 16.. אם אתה רואה שלא הסתדרת עד הסופ"ש אני אבדוק.
אסף.
חור כזה, עם מקדח רגיל, עדיף לקדוח במהירות איטית ועם מלחציים גיבורות, אחרת משהו (לא ברזל) עשוי להשבר או להנזק...
מה גודל הפלטות? דבר איתי בטלפון ואולי אוכל לעזור.
אם בא לך להגיע לאזור שוהם אז אתה מוזמן.
תודה :)
אין לי מקדחה עם פוטר מתאים או מקדח כזה גדול. אשמח לקפוץ למישהו שיש..
יש לי מקדח כזה בבית, אם אתה רוצה לבוא למזכרת בתיה אז דבר איתי.
תודה לכולם! נמצא פתרון אצל חבר פורום :)
תודה :)
אין לי מקדחה עם פוטר מתאים או מקדח כזה גדול. אשמח לקפוץ למישהו שיש..
יש מקדחים קוניים עם חלק אחורי צר, שמאפשר שימוש במקדחה רגילה.
הבעיה היא שבדרך כלל היצרן שם פוטר בגודל מסויים כי זה מה שהמקדחה יכולה לסובב. תשים מקדח גדול יותר ותסתכן בחימום ושריפת המקדחה
גם זה נכון. אני עובד על מקדחות סבירות + של בוש ומקיטה, גם הן מתחממות מהר מאוד כשעובדים עם מקדח 10-12 ממ במהירות איטית.
http://www.dror-tools.co.il/item-3201043/%D7%9E%D7%A7%D7%93%D7%97-%D7%A7%D7%95%D7%A0%D7%99-%D7%9E%D7%93%D7%95%D7%A8%D7%92-5-35
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
קניה מומלצת ביותר. עדיף לקדוח חור מוביל ואז לעבוד עם הכלי הנ"ל . יצא לי לקדוח עם הקון הזה הרבה דברים וזה יעיל בצורה מדהימה. בהצלחה
גילוי נאות אין לי שום קשר לספק הנ"ל המוצר להמחשה בלבד!!
שים לב, עובי הפלטה הוא 8 מ״מ זה קצת יותר מהמדרגות של רוב המקדחים הקונים ולכן בשימוש במקדח הזה תיווצר מדרגה באמצע הקדח והקטרים בשני הצדדים יהיו שונים
ניתן לבצע חצי מדרגה מכל צד ובשימוש עם שיבה לרוב העבודות והשימושים זה זניח. לביצוע עבודות תמיד ישנן מספר דרכים. הכל תלוי במשתנים הרצויים👍
יש הרבה דרכים לעשות דברים ואתה יכול לגרד את אוזן שמאל עם יד ימין אבל זה לא אומר שזה יעיל או נכון.
מקדחים קוניים שכאלו מיועדים לפחים דקים. ומנסיון אני אומר לך שאם תשתמש בהם בברזלים עבים, יהיה לך קשה מאוד להגיע לתוצאה טובה.
הכי נכון זה להשתמש במקדחה נכונה ומקדח נכון. ועם כל הכבוד, זה לא סיפור יציאת מצרים למצוא מישהו שיש לו כלים מתאימים. בהנחה שלא מדובר על מצב חירום שחייבים לעשות את זה.
גם זה נכון. אני עובד על מקדחות סבירות + של בוש ומקיטה, גם הן מתחממות מהר מאוד כשעובדים עם מקדח 10-12 ממ במהירות איטית.
אני עובד כמעט 10 שנים עם מקדחה NONAME שעלתה 40 שקל אם קנית כמה שטויות אחרות.
קדחה לא מעט פרויקטים כאלו.
נכון,
צריך לדעת לעבוד עם מקדח קוני, ולפעמים צריך להשלים את המדרגה מהצד השני, אבל בשביל "חובב" שמידי פעם צריך לקדוח, זה מספיק ומדוייק אם יודעים לעבוד ברגש.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.