צפייה בגרסה מלאה : מנוף להעלאת אופנוע למרפסת
שאלה לאנשים שבנו מנוף להעלאת אופנוע לקומה גבוהה בבניין מגורים.
אני צריך עזרה בתכנון של מנוף להעלאת אופנוע למרפסת, סה"כ להעלות קומה 1 שזה בערך גובה של 3~4 (+/-) מטר מהקרקע .
אשמח לקבל הצעות כיצד כדאי להתחיל ולתכנן, בנוסף צירוף תמונות של פרוייקטים כאלה יעזרו מאוד. צריך כושר הרמה של מקסימום 200 ק"ג כאשר מנגנון הרמה ידני או כננת חשמלית באים בחשבון. כך זה נראה:
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160322/2dd15de82bc137c50c16569f0fe0638b.jpg
מה המגבלות?
מתקן קבוע מעוגן לקיר\תקרה? מאוחסן כשלא בשימוש? קונסטרוקציה ניידת?
יש מלא אפשרויות החל מרמפה, חבל עם גלגלות עד למעלית יעודית, תנסה לצמצםאת עולם התוכן - איך היית רוצה שזה ייראה או איך אתה מדמיין לתפעל את זה?
שאלה לאנשים שבנו מנוף להעלאת אופנוע לקומה גבוהה בבניין מגורים.
יש אוכלוסיה כזו?
אני מניח שאתה מכוון למשהו שלא ישאר ברחוב אחרי הרמה מכיוון שהמדרכה ציבורית.
https://www.youtube.com/watch?v=Zd7um6qhRvI&feature=youtu.be
משהו פשוט מעוגן לרצפה או יציקת בטון עם תמיכה לקיר. יכול להישאר קבוע ולא צריך לנייד או להזיז. צריך שיהיה פשוט וקל להרמה של האופנוע.
https://www.google.co.il/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=ezy+lift&tbm=vid
תעבור על הסרטונים.
זה הכיוון הכי טוב לך, המנוף במצב מקופל לא חורג מגבולות המרפסת. ובמצב עבודה רק החבל מורגש במרחב הציבורי.
קח בחשבון שמבחינה חוקית אתה מפעיל ציוד הרמה שלדעתי הלא מקצועית דורש היתר.
חנן-ג'יפולוג
22-03-16, 11:13
היה לי בבית הקודם מנוף כזה. אמנם לא הרמתי איתו אופנוע, אבל עם 120 ק"ג לא היתה בעייה.
הבנייה של זרוע המנוף והחיבור לעצם נייח מצד אחד ולכננת מצד שני היתה קלה למדי. הזרוע נבנתה משני פרופילים 20X50 אחד מעל השני, כשהמרווח ביניהם הוא כשבעה ס"מ וכמה סמוכות מאותו סוג פרופיל מחברות ביניהם.
הצירים היו ברגים חצי אינטש. הכי פשוט.
הכננת נקנתה מל.כ. בכ250 ש"ח. מיועדת ל125 ק"ג בכבל בודד או כפול מזה עם גלגלת.
שני דגשים:
בניית המנוף, הכננת וכו' זה עסק קל ומהיר. מה שהיה לי ואין אצלך, זה עמוד בריא על סף המרפסת, שהמנוף חובר אליו. לי היה עמוד 150X150 מ"מ כחלק מהפרגולה שעל המרפסת. אופציה אחת היא להתחבר חזק מאוד אל הרצפה או אל המעקה שיש לך. אופציה שנייה היא להרים עמוד, ומהקצה העליון שלו למשוך קורות אל הבית. אולי כבר תבנה מסגרת, שעליה גם תסדר צל לאופנוע, שלא ידהה לו הצבע.
דגש שני: לשים לב שהאופנוע צריך לעבור מעל המעקה, או שאתה פותח שער במעקה, וכן שהכננת לא מתחברת ישר אל האופנוע, אלא אל רצועה שמבזבזת עוד גובה, והמשמעות של זה היא שהכננת חייבת לשבת מאוד גבוה. הכי גבוה שאפשר. שלא תגלה לאחר שסיימת את הבנייה שאתה מצליח להרים את האופנוע כמעט עד למקום הנכון, אבל רק כמעט, ואתה לא יכול למשוך אותו אל המרפסת כי הוא נתקע במעקה או ברצפה.
אני פתרתי את זה על ידי כך שהזרוע שבניתי לא היתה ישרה. היא יצאה מהעמוד החוצה, עלתה עוד כחצי מטר למעלה, ואז חזרה להיות אופקית, כך שהכננת ישבה כ30 ס"מ יותר גבוה מהגג של הפרגולה. אפילו ככה, בהרמה של באלות היה צריך להתאמץ מעט כדי להעביר אותן מעבר למעקה כי החלק התחתון שלהן גירד אותו.
בנוסף, רצוי לארגן שלט רחוק אלחוטי, שתוכל לשלוט על ההרמה גם מלמטה וגם מלמעלה.
נ.ב. תשובה לשחר: השכן שלי הוריד בכל יום שישי את ההרלי דיוידסון שלו מהחצר את הרחוב, לסיבוב דאווין מסורתי.
אם היה לי את השכל שלו, כנראה שהייתי בונה מוקדם יותר את המנוף הנ"ל ואז לא הייתי מוכר את הDR600. אחת הסיבות העיקריות שהוא נמכר תמורת חופן בוטנים היא שלא היתה לי דרך נוחה להעביר אותו מהחצר הגבוהה אל הרחוב.
היה לי בבית הקודם מנוף כזה. אמנם לא הרמתי איתו אופנוע, אבל עם 120 ק"ג לא היתה בעייה.
הבנייה של זרוע המנוף והחיבור לעצם נייח מצד אחד ולכננת מצד שני היתה קלה למדי. הזרוע נבנתה משני פרופילים 20X50 אחד מעל השני, כשהמרווח ביניהם הוא כשבעה ס"מ וכמה סמוכות מאותו סוג פרופיל מחברות ביניהם.
הצירים היו ברגים חצי אינטש. הכי פשוט.
הכננת נקנתה מל.כ. בכ250 ש"ח. מיועדת ל125 ק"ג בכבל בודד או כפול מזה עם גלגלת.
שני דגשים:
בניית המנוף, הכננת וכו' זה עסק קל ומהיר. מה שהיה לי ואין אצלך, זה עמוד בריא על סף המרפסת, שהמנוף חובר אליו. לי היה עמוד 150X150 מ"מ כחלק מהפרגולה שעל המרפסת. אופציה אחת היא להתחבר חזק מאוד אל הרצפה או אל המעקה שיש לך. אופציה שנייה היא להרים עמוד, ומהקצה העליון שלו למשוך קורות אל הבית. אולי כבר תבנה מסגרת, שעליה גם תסדר צל לאופנוע, שלא ידהה לו הצבע.
דגש שני: לשים לב שהאופנוע צריך לעבור מעל המעקה, או שאתה פותח שער במעקה, וכן שהכננת לא מתחברת ישר אל האופנוע, אלא אל רצועה שמבזבזת עוד גובה, והמשמעות של זה היא שהכננת חייבת לשבת מאוד גבוה. הכי גבוה שאפשר. שלא תגלה לאחר שסיימת את הבנייה שאתה מצליח להרים את האופנוע כמעט עד למקום הנכון, אבל רק כמעט, ואתה לא יכול למשוך אותו אל המרפסת כי הוא נתקע במעקה או ברצפה.
אני פתרתי את זה על ידי כך שהזרוע שבניתי לא היתה ישרה. היא יצאה מהעמוד החוצה, עלתה עוד כחצי מטר למעלה, ואז חזרה להיות אופקית, כך שהכננת ישבה כ30 ס"מ יותר גבוה מהגג של הפרגולה. אפילו ככה, בהרמה של באלות היה צריך להתאמץ מעט כדי להעביר אותן מעבר למעקה כי החלק התחתון שלהן גירד אותו.
בנוסף, רצוי לארגן שלט רחוק אלחוטי, שתוכל לשלוט על ההרמה גם מלמטה וגם מלמעלה.
נ.ב. תשובה לשחר: השכן שלי הוריד בכל יום שישי את ההרלי דיוידסון שלו מהחצר את הרחוב, לסיבוב דאווין מסורתי.
אם היה לי את השכל שלו, כנראה שהייתי בונה מוקדם יותר את המנוף הנ"ל ואז לא הייתי מוכר את הDR600. אחת הסיבות העיקריות שהוא נמכר תמורת חופן בוטנים היא שלא היתה לי דרך נוחה להעביר אותו מהחצר הגבוהה אל הרחוב.
תודה חנן.. אשמח מאוד אם תוכל לצרף תמונת של המנוף שהיה לך או לפחות סקיצה של איך זה היה נראה, זה יעזור לי יותר להבין.
חנן-ג'יפולוג
22-03-16, 19:26
משהו כזה:
http://imageshack.com/a/img923/9229/R7U3p6.jpg
ותפסת את זה על קורת עץ של הפרגולה?? המומנט לא היה גבוהה ביחס למרחק?
חנן-ג'יפולוג
22-03-16, 19:45
כן.
קורת עץ בחתך של 150x150 מ"מ. מספיק בריא, לענ"ד, בשביל 120 ק"ג.
מה שכן, הקפדתי לא לעמוד מתחת למטען (;
Sent from my SAMSUNG-SGH-I537 using Tapatalk
מציע קורת I שלוחה. רתומה לקיר בגובה מטר וחצי ונשענת על עמוד מחובר לרצפת המרפסת ומרוחק חצי מטר עד מטר מהמעקה.
על הקורה חתול והכננת וזהו.
אסף.
יש מלא דרכים לעשות את זה. תלוי בכמות ההשקעה והשימוש.
הייתי מרים עמוד בצורת ף מחבר לו דאבל טי (פרופיל I) מתחת שמחובר לקיר של הבית בצד השני וקונה חתול וכננת חשמלית. אבל רק הכננת והחתול זה איזה 1000 שח, בהנחה שבעל מקצוע עושה את זה (אני למשל אדרוש אישור קונסטרוקטור, על כל העלויות הקשורות בכך) אז העלות (ללא הקונסטרוקטור) תהיה בסביבות ה1500 שח לקונסטרוקציה+התקנה.
איך 120 קג' (הכננת)?
באלה זה לא טון=1000 קג'?
חנן-ג'יפולוג
22-03-16, 22:04
באלה זה שק.
המשקל תלוי במה שתשים בשק.
Sent from my SAMSUNG-SGH-I537 using Tapatalk
נו... את זה אני יודע.
אז העלית רק 120 וקצת קג'...חתיכת סיפור, הבנייה הזו, רק בשביל זה..
Elad Shamir
22-03-16, 22:44
סתם לידיעה המילה בלה באה מהשפה ההונגרית
בלה = חבילה
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
מה דעתכם על זה?
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160413/5aed7d0ea509f20acc5ad02a55124201.jpg
אתה רוצה שכל המנוף יסתובב על ציר?
אם זה הכיוון אז יש כזה מוכן בל.כ.
אסף.
את הכננת תהיה צריך לחבר לציר , אחרת יהיה קשה לצודד כשכל משקל האופנוע על הכבל .
עכשיו החשש הגדול שלי זה הקיבוע של כל העסק הזה, בניתי הכל וזה יצא חתיכת משקל בערך 50 ק"ג (מחר אשקול את שני החלקים בנפרד) הבסיס הוא 240*500 מ"מ כאשר זרוע המנוף היא 800 מ"מ האם זה סביר מהחינת המומנט שנוצר על על הבסיס?
איך אוכל לקבע את המנגנון? יש לי חומה שאני לא יודע אם היא יצוקה או בלוקים עליה יש משטח של "אבן שיש" כזה. אולי ליצוק איזו קוביית בטון בצמוד לחומה עם בסיס עמוק באדמה ואז ג׳מבואים ליציקה?
תוודא שאתה מגדר את האיזור למטה כשאתה מפעיל את זה.
כשזה יפול, לפחות שלא יהיה אף אחד מתחת...
יש כאן בפורום במקרה מהנדסי מכונות שיוכלו לתת חוו"ד?
אתה רוצה חוות דעת? לך לקונסטרוקטור, תגיד לו מה אתה רוצה ושיתן לך הצעות מחיר. אתה חייב את זה לשקט שלך. אם יקרה משהו חס וחלילה אתה תשב בכלא.
אתה רוצה חוות דעת? לך לקונסטרוקטור, תגיד לו מה אתה רוצה ושיתן לך הצעות מחיר. אתה חייב את זה לשקט שלך. אם יקרה משהו חס וחלילה אתה תשב בכלא.
+1
לתת חוות דעת בהתכתבות למתקן הרמה?!.....
מה לא עושים בשביל לחסוך כמה גרושים...
קונסטרוקטור צריך לתת תוכניות וצריך גם לבדוק מה נעשה בפועל. לא רק לתת "טיפים".
אז אני מבין שבמקום לחשוש שיגנבו לך את האופנוע מהכביש תתחיל לחשוש איך אתה נועל את המתקן כדי שלא ישתמשו בו לאותה המטרה בדיוק.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.