jacob72
26-03-16, 21:52
לכל מי שיש מנגל על גז ,מכיר את הבעיה שאני העלה עכשיו.
יש לי בחצר מנגל של חברת Weber .מגיע עם יציקת רשת רצינית ,אחלה מנגל כבר 5 שנים אצלי ,עובד אחת לשבוע כמו סוס בריא.
בכל הדלקה אני נותן לו להתחמם, מעביר מברשת פלדה על יציקת הרשת, מגרז עם בצל ושמן, ממתין שיתייבש מעט ומניח עופות ובשר. אני מעביר הרבה את הבצל והשמן מספר פעמים על הפלטה הרותחת.
מסיבה שאינה ברורה לי, תמיד הפעם הראשונה של מגע העופות עם הפלטה יש מעיין שמנוניות שחורה !
מכירים את זה שהפרגית כאילו עם "שרוף שחור" שלא קשור לאש .
השמן ברור לי שהוא מהגירוז שלי. אבל השחור כנראה מהפלטה.
האם יש לכם רעיונות כיצד לנקות את הפלטה בצורה אחרת שהבשר / העופות הראשונים לא ייצאו עם השמנוניות השחורה הזו ?
יש לי בחצר מנגל של חברת Weber .מגיע עם יציקת רשת רצינית ,אחלה מנגל כבר 5 שנים אצלי ,עובד אחת לשבוע כמו סוס בריא.
בכל הדלקה אני נותן לו להתחמם, מעביר מברשת פלדה על יציקת הרשת, מגרז עם בצל ושמן, ממתין שיתייבש מעט ומניח עופות ובשר. אני מעביר הרבה את הבצל והשמן מספר פעמים על הפלטה הרותחת.
מסיבה שאינה ברורה לי, תמיד הפעם הראשונה של מגע העופות עם הפלטה יש מעיין שמנוניות שחורה !
מכירים את זה שהפרגית כאילו עם "שרוף שחור" שלא קשור לאש .
השמן ברור לי שהוא מהגירוז שלי. אבל השחור כנראה מהפלטה.
האם יש לכם רעיונות כיצד לנקות את הפלטה בצורה אחרת שהבשר / העופות הראשונים לא ייצאו עם השמנוניות השחורה הזו ?