צפייה בגרסה מלאה : תקוע באמצע החלפת אלטרנטור
107025
פירקתי הכל, רק נשאר לפתוח את הבורג של הכבל וזה פשוט מסתובב ביחד עם הכבל ולא יוצא. האם אני אמור לדחוף מפתח פתוח מתחת? אין לי מפתח דק כזה...
107025
פירקתי הכל, רק נשאר לפתוח את הבורג של הכבל וזה פשוט מסתובב ביחד עם הכבל ולא יוצא. האם אני אמור לדחוף מפתח פתוח מתחת? אין לי מפתח דק כזה...
או ג'פקה / פלייר פטנט על הנעל כבל או פלייר אף ארוך דק / ישר רק לקונטרה או גם וגם :-)
(וחבר שמסובב את המפתח כי לך נגמרו הידיים)
ניסיתי את כל זה כולל שמן שחרור... לא הולך, אני מחבר מחדש, מפחד לקרוע את הסופית. ננסה ביום אחר, בשעה שהמוסכים עובדים למקרה ו...
אני מבין שרק הנעל כבל מסתובבת ולא כל הגוג׳ון?
תתפוס את הנעל כבל עם ג׳פקה, תשמן קצת את האום ותנסה לפתוח עם מפתח רינג ופטיש קטן עם מכות(כלי אוויר זה עדיף...)
- - - Updated - - -
ניסיתי את כל זה כולל שמן שחרור... לא הולך, אני מחבר מחדש, מפחד לקרוע את הסופית. ננסה ביום אחר, בשעה שהמוסכים עובדים למקרה ו...
אל ייאוש, כולה סופית נעל כבל, מקסימום לוחצים אחת חדשה לא סיפור.
ויתרתי הכל כבר מחובר חזרה, אם היה לי לוחץ וסופית לא הייתי חושב פעמיים, יש מספיק אורך כבל, אבל אין.
מוטי טויוטה
28-03-16, 19:58
עם אימפקט בריאה ניסית?
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
אני מבין שרק הנעל כבל מסתובבת ולא כל הגוג׳ון?
הכל מסתובב ביחד, אין לי פיטש אוויר, ולא אימפקט.
תודה לכולם.
מוטי טויוטה
28-03-16, 20:09
הייתי קופץ למוסך, מנתק מינוס ומבקש עם פטיש אוויר שיפתחו לי. או שכן אם אימפקט 20v.יכול מאוד שיעזור
כוח זאת לא הבעיה, קיבוע הסופית - כן. לא שיש שם כל כך מקום לאימפקט או אוויר אבל שניהם יקרעו את הכבל בלחיצה הראשונה ואת זה אני יודע לעשות לבד :-)
מוטי טויוטה
28-03-16, 20:14
לדעתי תפיסה טובה של הנעל, לחיצה עדינה עם אימפקט ומאריך. לא אמור לקרוע כלום
לא מכיר פאג'רו, לא רואה מהתמונה ובכל זאת אעלה אפשרות :
ייתכן שהבורג עובר מצד לצד של האלטרנטור, ובקצה השני יש ראש? זה כך בדיפנדר באחד הברגים שמקבעים לתושבת המנוע.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
107026
107027
107028
לא באלטרנטור הזה, בורג הזנה צריך להיות מבודד מהגוף.
אתה יכול להשחיז מפתח או לחרוץ פלאח ברזל בגודל האום לקונטרה
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
יכול להיות שיש בראש של הבורג מקום למפתח טורק או אלן?
אני גר בדירת 4 חדרים :-) אין - פטיש אוויר, משחזת או כלים לחרוץ ברזל.
- - - Updated - - -
יכול להיות שיש בראש של הבורג מקום למפתח טורק או אלן?
לא... מוט הברגה רגיל.
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160328/ee67a1472b921255ae05d53157ee202e.jpg
חנן-ג'יפולוג
28-03-16, 22:09
מה ששחר אמר, להוריד עובי של מפתח פתוח קיים.
נצל כבר את ההזדמנות לקנות לך משור דיסק זול או דרמל, או משחזת, או שופין ידני אם אתה ממש תפרן.
Sent from my SAMSUNG-SGH-I537 using Tapatalk
Elad Shamir
28-03-16, 22:20
האום מסתובב עם הסופית כבל או עם הבורג?
כתבת שמסתובב עם הכבל ואתה מחפש פתרון להחזיק את הבורג....
אם אכן הסופית אז שתיקרע ותחליף....
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
או בחמש שקל:
http://www.ebay.com/itm/12mm-Easy-wrench-Household-furniture-Slim-simple-hex-wrench-/371470198609?hash=item567d596751:g:xEoAA OSw14xWKaoL
חנן-ג'יפולוג
28-03-16, 22:27
מעולה, אם יש לך סבלנות לחכות ל26 באפריל.
לא. מחר כנראה אחתוך וארכיב סופית חדשה. אבל כנראה שזה כלי שווה שיהיה בארגז.
חנן-ג'יפולוג
28-03-16, 22:35
חיתוך הסופית רק יחמיר את מצבך, אם הבנתי נכון את התיאור שלך.
האום יסתובב עם הבורג ויקרע את החיבור החשמלי בתוך האלטרנטור. או שכבר לא איכפת לך מהאלטרנטור הזה, או שכשהוא יהיה פתוח תהיה לך גישה לתת קונטרה לבורג.
התכנון הוא לחתוך את הסופית, להרכיב אלטרנטור חדש, לכשיגיע המפתח לפרק הסופית הישנה ולבצע שיפוץ אלטרנטור בבית, המצב כרגע סביר - הרכב לעיתים לא טוען בסרק.
חנן-ג'יפולוג
28-03-16, 22:39
חבל. אתה לא תהדק את הסופית החדשה כראוי, כי אין לך את הכלי המתאים ואת הידע.
קיבלת פתרון איך להתאים מפתח.
מאיפה אתה? אם מהמרכז אז אתה יכול לבוא לנסות אצלי.
צודק, לא חשבתי על האלטרנטור החדש. נחפש מפתח דק בעבודה.
תודה מיכה על ההצעה.
הברג הזה מחובר למיישר גשר בתוך האלטרנטור.
אם הוא מסתובב חופשי, יש מצב שהוא השתחרר או נגרם נזק למיישר. אל תלחם בו, בטח לא על הרכב.
או בחמש שקל:
http://www.ebay.com/itm/12mm-Easy-wrench-Household-furniture-Slim-simple-hex-wrench-/371470198609?hash=item567d596751:g:xEoAA OSw14xWKaoL
אם אתה מתכוון לעבוד לבד על הרכב אז כלים נכונים זה הכרח ולא בחירה, אפשר לייצר ואפשר לקנות, המפתח המדובר נימצא בכל חנות טכנית, לעיתים מגיע כסט, העלות לא בשמיים.
תודה לכולם על העזרה ומשנות החיים, אתמול בלילה מצאתי מפתח מתאים בבית, האלטרנטור הוחלף.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.