צפייה בגרסה מלאה : סרנים של טויוטה
combina347
01-11-05, 20:51
עדיין לא ראיתי חוץ מהאינטרנט סמוראי עם סרנים של טויוטה
ואני מעוניין להחליף את הסרנים שלי בסרנים של טויוטה
אני מקבל רוחב בלי לפגוע בצריות, סרן חזק יותר, ויחסי העברה משופרים, spoa מובנה וכמובן שאבנה גם תושבות מקוריות
מטרת השירשור להעלות את כל המצרכים הדרישות והפעולות שצריך כדי להרכיב סרנים כאלו
ואני אתחיל:
האם חיבורי הברקסים מתאימים?
האם צריך לחרוט פלטה לדרייבשאפט כדי שיתאים?
האם צריך לבנות דראג לינק חדש?
האם הג'אנטים של הסמוראי מתאימים?
איזה שנה הסרנים שאנו צריכים להרכבה כזו?
איזה חסרונות יש אם יש?
כמה עולה סרן כזה?
ועוד המון שאלות ואני צריך עוד המון תשובות.
אני מעוניין להתחיל בפרוייקט כמה שיותר מהר
1. האם חיבורי הברקסים מתאימים?
2. האם צריך לחרוט פלטה לדרייבשאפט כדי שיתאים?
3. האם צריך לבנות דראג לינק חדש?
4. האם הג'אנטים של הסמוראי מתאימים?
5. איזה שנה הסרנים שאנו צריכים להרכבה כזו?
6. איזה חסרונות יש אם יש?
7. כמה עולה סרן כזה?
1. לא.
2. כן.
3. כן, אתה צריך לתכנון מחדש את כל מערכת ההיגוי. אתה עובר לSPOA, זה לא אלמנטרי. אמרתי לך את זה עם המתלים, אני מציע שתיקח את זה ברצינות הפעם. טעות במערכת ההיגוי לא תגמר בבומים על באמפ או ברעידות קטנות...
4. לא.
5. 94-97.
6. יחס עלות/תועלת. אתה נשאר עם צמיג קטן (31 ומטה), אין לך שום סיבה לשים סרן כזה. רוחב זו לא בעיה להשיג, יחס העברה זול בהרבה מסרן כזה. חוץ מזה, אתה מדבר על סמוראי ברוחב של כפיר עם SPOA, מה גורם לך לחשוב שאתה תתקדם יותר מהפניה הקרובה מביתך לפני שיעצרו אותך ויורידו (סליחה, יבעטו) אותך מהכביש?
7. מחיר השוק נע בסביבות ה3.5K לסרן אחורי ננעל.
אתה לא יוצא מכזה פרוייקט בפחות מ5K ואתה לא מרוויח שום דבר חוץ מחוסן. אם יש לך כאלו סכומים להשקיע, תקנה כבר סופה - אנחנו לא בחו"ל, כאן אין סיבה לשים סרן טויוטה (או שאתה מכוון על 33 ומעלה ואני לא יודע מזה?). חשבתי על זה המון, הגעתי אפילו למצב לא רע מבחינת החישוב הכלכלי (סרנים במצב מעולה במחיר מדהים, מערכת היגוי כמעט חינם, הנחה שהסרנים שלי ימכרו ב1500 האחד...) ועדיין ויתרתי. לא בגלל עלות/תועלת, בגלל הSPOA. אני לא הולך להפוך את הסרן הזה לSUA ואני לא הולך לשים SPOA בשום פנים ואופן בעגלה המצחיקה שלי.
העניין הבאמת חשוב כאן זה שלא יעזור לך, הסמוראי שלך ישאר גרוטאה עד שתבין שאתה חייב בסיס סרנים נורמלי. אני אמרתי את זה, כפיר בטח גם כבר אמר לך את זה, אמנון בטוח כבר אמר לך את זה... אל תשפוך כזה כסף על משהו מיותר. שים יחסי העברה, שים מנוע יותר גדול, אבל לא את זה. חבל על הכסף.
אגב, אם אתה כן רציני לך לפיראטים. יש בראש הפורום FAQ על סרני טויוטה, הוא כולל את כל מה שרצית לדעת והעזת לשאול (וגם את מה שלא העזת, גם את מה שלא ידעת... הכל.). יש את אותו הדבר בפורום אאוטר-לימיטס ובBBS, בכולם יש לכל הפחות שרשורים של 8-9 עמודים על ביצוע ההסבה.
סוזי המשתוללת
01-11-05, 22:17
לשים מנוע יותר גדול זה טוב וחוקי אבל סרנים לא ?
התמונה שאני שמתי לפני מס ימים היא של רכב עם סרני טויוטה והוא מוסווה ממש יפה
השאלה האמיתית היא למה ?
חוזק?
סרן של סמוראי מחזיק בלי בעיות מיוחדות 33 מאחור ועם מעט זהירות גם מקדימה
צמיגי 7.5/16 יהיה קשה לרשום ברשיון אבל אפשר להרכיב בלי בעיות מיוחדות וגם בלי עומס מוגדל על מערכת ההגה (צמיג צר וגבוה )
כך שאם אתה לא מתכוון לעלות מעל 33 חבל על הזמן והכסף
נעילה נשלטת תעלה כמו ההסבה ולכן לא שווה להתאמץ
combina347
02-11-05, 00:18
את החישובים תשאירו איש איש לעצמו
מאיפה לכם שאני רוצה רכב עם אישורים שנוסע על הכביש
דרך אגב "היתהפכויות" לא מפחד מהיום קוראים לי עמית (המיתהפך)
עכשיו תהיו רציניים אני צריך תמונות נתונים מחירים ועוד מידע
על הפרוייקט הזה ולא חשוב חוקי לא חוקי ואת הסמוראי אני לא מחליף לשום רכב גדול
אם זה לא יסע על הכביש אין לך בעיה, אבל אז SPOA לא צריך לעניין אותך אלא 4 לינק. גם סרני טויוטה זה לא הכי טוב, דנה 44 יותר רחב (יש ואנדורה 4X4 למכירה ליד אזור, בדיוק שני דנה 44 שאתה צריך - הכי רחב שיש).
כל המידע בעולם נמצא בפיראטים. כל מה שאני יודע אני בסה"כ מתרגם משם, אתה יכול גם. יש תמונות, הסברים, זויות ומספרים... הכל. רק מחירים אין ואת זה כבר קיבלת: לא פחות מ5K, אני מאוד אתפלא אם יצא פחות מ6.5K.
אני לא מבין אך אתם מגיעים לסכומים כאלו נמוכים, רק הסרנים יעלו מעל ל5K ומה עם כל השאר?
גם אם נניח שאת כל העבודה תעשה לבד זה עדיין יקר יותר משמעותית מעלות הסרנים בלבד.
עכשיו נתחיל בשאלה הגדולה, אני מבין שזה מיועד לרכב שלא נוסע באופן רציף על כבישים, בכדי לדעת מהו הסרן המתאים לך תגדיר קודם כל את גודל הצמיג שאתה מתכנן, אחרי זה את יעוד הרכב.
אם אתה מראש מתעקש על סרני טויוטה(לא שיש משהו רע בהם)כמו שאלון ק מאר לך רוב הידע שנאגר בהקשר להסבת סרנים של סמוראי נמצא בפירטים או בפורומים אוסטרלים, בארץ יש רק ידע תאורתי חוץ מרכב אחד שעבר הסבה כזו אבל לקפיצי סליל ומנוע V6( שימש תקופה קצרה לתחרויות עד שבעליו התיאש(מהתחרויות או ממנו)
אני לא מבין אך אתם מגיעים לסכומים כאלו נמוכים, רק הסרנים יעלו מעל ל5K ומה עם כל השאר?
ארז,
אני מניח שבשקלול המחיר הכולל אלון לקח בחשבון שהסרנים שירדו מהסמוראי
ימכרו.
אלון (כנראה...) כבר "קיזז" את המחיר של הסרנים מהמחיר הכולל :lol:
איתי
ככה אני אוהב !! איש שומר חוק
לפי דעתי אם אתה מוצא 2 סרנים בסכום כולל של 3 אלף רק אז זה שווה
תבדוק אצל דוד כהן באזור תעשיה אזור יש לו איזה 1000 סרנים אחד על השני
דנה 44 כמו שנקסוס הציע אתה תמצא (אצלו)בכלום כסף ,טויוטה יותר סחיר לכן קשה למצא ויקר בהרבה
לפי דעתי אם אתה מוצא 2 סרנים בסכום כולל של 3 אלף רק אז זה שווה
בחיים לא. יהיה לו מזל אם הוא ימצא אחורי לבד בכזה מחיר.
כן, אני כבר קיזזתי את מחיר הסרנים של הסמוראי מהמחיר כפי שאיתי הציע.
combina347
04-11-05, 19:26
איזה רכבים משתמשים במקור בדנה 44
מה הרוכב של הסרן וכמה רכב מהסמוראי
איך משיגים נעילות לדבר הזה
איזה בלמים יש לסרן ואיזה גאנט יש עליו
יש לי עוד המון שאלות כי אני לא מכיר את הסרן רציתי סרן של טויוטה משום שקל יותר ללמוד עליו
בגלל שהוא נפוץ
אם למישהו יש תמונות של דנה 44 אני אשמח מאוד
גם פרטים יתקבלו בברכה
combina347
04-11-05, 21:43
http://www.offroaders.com/info/tech-corner/project-cj7/project-cj7-axles.htm
תמונה של הסרן
הוא ניראה לי כבד מידי ואפילו כבד מאוד הרכב שלי לא יזוז לפי הסרן הזה אני צריך 4.3
איזה גלגל בא על הדבר הזה?
איזה סרן יש לסופה צבאית? זה דנה אבל אני לא יודע איזה ולא זוכר אם הביצה באמצע או בצד
בכל אופן יש בצריפין מכרז צבאי הכל בזול
סוזי המשתוללת
04-11-05, 21:59
סופה אחורה = דאנה 60 חזק כמו הטויוטה בערך בלי נעילות מקוריות עם קצת מזל יש כאלה עם דטרויט
יש מעט סופות דאנה 44 אורה
כל הסופות דאנה 30 קדימה
לעומת זאת סיקסים משנתונים מסויימים נוסעים על דאנה 44 צר אחורה ו30 קדימה
ברקסים כמו בסוזוקי דיסקים קדימה תופים אחורה
נעילות כמו לסוזוקי
בקיצור זיבולי שכל זה מצויין לאינטרנט רוצה תשובות ?
תן גודל גלגל
הכל מתחיל ונגמר בזה (נמרוד - אתה רואה ? אני מתחיל להמיר את דתי :twisted: )
combina347
04-11-05, 22:11
כרגע אני מחפש להשאר עם 235
לדעתי הכי גדול שאסחוב בקרוב 31 ולא יותר
אני מחפש רוחב בלבד ולא הגדלת גודל גלגל אך חשוב שהדרמים לא יהיו כבדים כמו שראיתי על הדנה
ספייסר, ג'אנט מורחב. לא החלפת סרן, אתה תפסיד יותר משתרוויח בהחלפה לכל סרן אחר (כולל ויטארה). מרווח הגחון שלך יצטמצם למשהו מצחיק.
סושי, דנה 60 גדול על שלדה של סמוראי. יקרע אותה לגזרים.
combina347
09-11-05, 00:34
לא הבנתי את העיניין עם מרווח הגחון למה הוא יצטמצם?
וראיתי סרנים של סיקס ישנה ונידלקתי עליהם
הביצה הקידמית בצד אך האחורית באמצע והם ממש לא כבדים
הם חזקים למדי ויכולים להחזיק גם ספייסר וג'אנט הפוך מבלי שיקרה להם כלום
לסרן הקידמי יש לוקרים כך שאוכל לרתך סטליטים גם מאחור וגם וקדימה.
לא הבנתי את העיניין עם מרווח הגחון למה הוא יצטמצם?
הבדיחה שלי על זה שקוטר סרן של סמוראי = קוטר של פחית קולה היא לא בדיחה. זה אחד הסרנים הקטנים ביותר שיש, הן בקוטר הצינור הן בגודל הדיפרנציאל. סרנים אחרים (טויוטה, לדוגמא) גדולים הרבה יותר (ולכן חזקים יותר), זה יעלה לך במרווח גחון. אם היית הולך על 33+ הייתי מבין את ההכרח, אבל אחרת זה סתם בזבוז זמן והרבה כסף.
וראיתי סרנים של סיקס ישנה ונידלקתי עליהם
זה רק תיאור של 20 סוגי סרנים בערך, מה שכתבת עכשיו... תקרא את המדריך לזיהוי סרנים ותחליט איזה סרן בדיוק אתה ראית.
הביצה הקידמית בצד אך האחורית באמצע והם ממש לא כבדים
הם חזקים למדי ויכולים להחזיק גם ספייסר וג'אנט הפוך מבלי שיקרה להם כלום
לסרן הקידמי יש לוקרים כך שאוכל לרתך סטליטים גם מאחור וגם וקדימה.
לרתך סטליטים מקדימה, גם עם לוקרים, זה לא רעיון מבריק.
מאיפה לך שהם חזקים? אולי זה איזה AMC 20 שנראה לך עמיד אבל למעשה הוא לא יותר טוב מסרני סמוראי? תזהה את הסרן, זה חלק בלתי נפרד מגילוי מה יש בתוכו (קוטר ציריות, מה יחס ההעברה, כמה ספלינים...).
אני עדיין בדעה שאתה מבזבז לעצמך את הזמן (ובקרוב, כסף). ליד אזור יש ואנדורה 4X4 עם שני דנה44 מתחתיה שרק מחכים למישהו שיקח אותם.
קובי אם אתה צריך סרנים של סיקס אני יכול להשיג לך בזול אם אתה זוכר מאותו אחד שהבאתי לך את הקפיצים
האם הסרנים של סמוראי משנת 84 קצר (לא טנדר) יותר רחבים ב10 סנטימטר מאלו של שנת 87 ???
לא, של 88 יותר רחבים מ87 ומטה.
combina347
10-11-05, 20:17
יש לי מחלה מידבקת
אני חולה במחלת הסמוראית
מתי זה יעבור?
combina347
11-11-05, 19:50
למדתי עוד משהו היום:
מיקום הקפיצים בטויוטה בדיוק כמו של סמוראי
הקפיץ של הטויוטה יותר רחב ועל זה ניתן להתגבר בקלילות
ניתן להרכיב נעילה קדמית ולא צריך להזמין מחול אם שמים ביצה אחורית מקדימה יש קצת עבודת שיוף והתאמה
הדראג לינק שונה ויש לבנות מתאם על השפור או להחליף שפור לשפורשל סמוראי
המחיר של שני סרנים הוא 5000 ביחד ואל תשכחו שאתם מקבלים נעילה מקורית חשמלית ללא תקתוקים ועמידה יותר סרן חזק יותר יפה יותר ורכב יותר
במידה ותרצו עוד רוכב שימו ספייסר או גאנט הפוך כמו של ידידי היקר כפיר
ולסרן לא יקרה כלום ולא ילכו לכם מיסבים בגלל שהסרן חזק מאוד למישקל של הסמוראי
חשוב להביא שני סרנים מאותה השנה משום שיש הבדלים ביחסי העברה משנה לשנה
בקרוב אלמד עוד............
את כל המידע הזה יכולת למצוא כאן, בלי לזוז מטר אחד. יש עוד הרבה יותר מזה, כמו מה בדיוק היחס בסרנים או המידה המדוייקת של תושבות הקפיצים.
למה אתה עובד קשה? אתה רוצה לדעת משהו על סרני טויוטה והתאמתם לסמוראי, תקרא בפיראטים. יש שם כתבות שלמות על זה, FAQים, מה שאתה רק צריך.
combina347
11-11-05, 20:22
כשהייתי קטן אמרולי תאכל ותהיה חייל ובאותה נשימה אמרו
אם לא תלמד תהיה נגד
בקיצור אלון אני לא טוב באנגלית ויותר קל לי בחוץ מאשר כאן על המחשב
אשמח אם מישהו כמוך שיודע אנגלית טוב מאוד ינסה להעביר משם מידע מתורגם לכתבה
תודה מראש
סבבה, אז תגיד שאתה לא מסתדר עם האנגלית. שאל שאלה שאלה, אני אמצא לך את התשובה שם (אם אני לא יודע בע"פ מרוב פנטזיות) ואשיב לך כאן. זה עשוי לקחת קצת זמן, אני די לומד רוב הזמן, אבל זה יגיע.
יש לי מחלה מידבקת
אני חולה במחלת הסמוראית
מתי זה יעבור?
זה יעבור כשיהיה לך כסף לרכב אחר.....
אתה מבזבז את הזמן שלך ולא מקשיב למה שכותבים לך, אם אתה לא מתכוון לעלות באופן משמעותי את גודל הצמיג אין לך מה לעבור לשום סוג של אחר אחר מלבד זה של הסמוראי.
מעבר לזה תעשה חיפוש בפורום טויוטה כאן באתר ותלמד הרבה על סרני טויוטה.
צא ולמד- תסתכל על מערכת הגה של טויוטה, לעומת המערכת בסמוראי. אחרי זה, תתחיל לחשוב על הכאב ראש בשילוב של שתיהן.
הבעיה, אגב, נובעת מזה שבטויוטה השאקלים מאחורי הסרן הקדמי, ובזוקי לפניו. כתוצאה מזה, כל גיאומטריית ההגה שונה.
אסף.
combina347
16-11-05, 18:30
כמו שכתבתי ליפני כן לאחר יציאה לשטח הטויוטה ולמידה
ביצת הדיפ' האחורית נמצאת במרכז עם נעילה חשמלית לגבי צינורות ברקס אני עוד לא יודע
הדרייב שאפט נשאר אותו הדבר רק מקבל תוספת ספייסר קטן בגלל הבליטה שיש לדרייב שאפט שלנו. נסו לחבר שני יוקים גב לגב ותבינו. לגבי מיקום קפיצים הבנתי שזה אותו הדבר אך עדיין לא בדקתי עם מטר והשוני היחידי שהבחנתי הקפיץ של הטויוטה רחב יותר כך שההתאמה לא מסובכת
הסרן הקידמי בנוי בדיוק כמו של הסמוראי וקיים שוני במוט ההגה והשפור ולדעתי עלינו להחליף את מוט השפור כולו ולהתאים את של הסמוראי אך יש הבדל בתפוחים של המוט שפור לכן לדעתי אפשר פשוט לחרוט את ההברגה של התפוחים של הטויוטה ולהתאימם לשפור של הסמוראי
כך אנו משאירים את בדראג ללינק של הסמוראי שדורש מעט שינוי באורך[
ניתן להרכיב נעילה חשמלית מקדימה כאשר עם חריטה קטנה אנו מלבישים ביצה אחורית.
קיימים יחסי העברה יותר טובים מהסמוראי לא ידוע לי במדוייק וכך אנו נוכל לשפר את העומס הנוצר בגלל הרוחב ואני לא חושב כלל על הגדלת צמיג
והדבר היחידי שמעניין אותי הוא רוחב משום שיש לי צמיגים של גודייר חדשים וחבל עליהם
אתה חוזר על אותה הטעות של מערכת המתלים, קובי. אתה לא יוצא ולומד, אתה יוצא ואוסף מידע. את החלק הכי חשוב של ההבדלים במערכת ההיגוי אפילו לא ציינת. למה לטויוטה יש מוט מגל/דחיף? למה לסמוראי אין?
לגבי צינורות ברקס אני עוד לא יודע
זקוקים להחלפה/התאמה.
הדרייב שאפט נשאר אותו הדבר רק מקבל תוספת ספייסר קטן בגלל הבליטה שיש לדרייב שאפט שלנו
לא רק, זה גם כי מעגל החלוקה שונה.
מיקום קפיצים הבנתי שזה אותו הדבר
הבנת לא נכון. קודם כל, זה SPOA (את זה דווקא בטח ידעת כבר). שנית, יש הבדל של 10 מ"מ בכל צד. קח מטר, כפי שהצעת, יקח לך 2 דקות להבין.
הסרן הקידמי בנוי בדיוק כמו של הסמוראי
מאוד, אבל מאוד לא. תסתכל על יד הסרן.
ולדעתי עלינו להחליף את מוט השפור כולו
למה? מכל הדברים שחייבים להחליף, זה כבראה האחד שיכול להשאר... הוא בסה"כ מעביר תנועה בין שני הגלגלים של סרן נתון והוא בנוי בדיוק לסרן הזה. זה לא חשוב לאיזה אוטו תעביר אותו, הוא לא יצטרך שינוי אלא אם הוא מהווה גורם מפריע לתנועת הסרן ביחס לשלדה.
כך אנו משאירים את בדראג ללינק של הסמוראי
להשאיר מערכת היגוי צידית על SPOA זה לא הרעיון החכם של המאה. כל תזוזה של הצמיגים תעיק מאוד על ההגה שלך.
לא ידוע לי במדוייק
כי אתה פשוט אוסף איזה מידע שנופל לך ליד, במקום לבדוק כמו שצריך. מה יקרה אם מישהו שתשאל ישכח לומר לך משהו חשוב, כמו נושא שינוי ההיגוי בSPOA?
4.11 בסרנים החדשים יותר, 4.56 בישנים יותר.
וכך אנו נוכל לשפר את העומס הנוצר בגלל הרוחב
העומס שנוצר בגלל הרוחב לא קשור ליחס ההעברה שלך. זה מתייחס רק לשינוי בהתנגדות לגלגול ובקוטר הגלגל, ששניהם תלות של מידת הצמיג וחתכו, לא מיקומו ביחס לרכב.
combina347
27-07-06, 19:53
טוב אז לאחר המון זמן אני חוזר אל כולם בשימחה וששון ומבקש שתאחלו לי מזל טוב
אני בן 25 ויומיים
וביום הולדת שלי קניתי סרנים של טויוטה כמו שתמיד רציתי
אז נתחיל כך:
אני מתכוון להגדיל צמיגים ל33 אינץ אך קודם הרכב צריך לעבור מבחן על 235
אני מחפש קינג פין עם זרוע לשפור כדי ליצור היסטיר או OTT איך שתרצו תקראו לזה
הורדתי שירטוטים מהאינטרנט על חיבור הסרנים לסמוראי ואני מתכוון לעשות זאת כמו בתמונות למטה
בהצלחה עם הפרוייקט.
מקווה שהיה לך "פשוט"...
combina347
27-07-06, 21:48
אני מקווה שאתה תצליח לפני ותגיד לי איך זה
combina347
30-07-06, 02:34
את הסרן הקידמי אני יודע איך לחבר על פי מה שלמדתי באינטרנט לבינתיים
אך עדיין לא השגתי חומר על הסרן האחורי האם מישהו מוכן לעזור
אני מחפש כל פיסת מידע גם על הסרן הקידמי כל דבר שיוכל לעזור בהרכבה
לפי ידיעתי אני אמור לגלח את הסרן האחורי לגמרי ולהרכיב את התושבות מחדש במיקום הנכון
combina347
03-08-06, 17:24
טוב עכשיו זמן לעידכונים
הסרן הקידמי יושב על הרכב ומחוזק
מוט ההגה עדיין לא חובר עקב כך שאין לי עדיין קינג פין עליון צד ימין (איפה אוכל לקנות והאם יש למישהו בבית צרו קשר בפרטי)
הסרן האחורי כמעט חובר וחסר לי היו בולטים האחוריים (כנ"ל גם בזה אני צריך את עזרתכם)
על פי בדיקה ראשונית אני חייב דרייב שאפטים של טויוטה קדמיים הזוית גדלה מאוד עם הסרנים הללו
והדרייב שאפטים שלי לא יכולים לתפקד
זרוע המגל ניקרטה עי דיסק קטן וחמוד (מה לעשות ניסיתי להחליף לשבורה אך אף אחד לא פנה אלי)
יש גאנטים 10 אינטש מוכנים להרכבה עדיין מחפש צמיגים 33
הבודי ליפט יגיע יותר מאוחר יחד עם קשת היתהפכות יחסי העברה והגה כוח של אל200
תן מידות של ה U BOLT עם תמונה, אולי אוכל לעזור לך בזה. אנחנו מייצרים כאלה.
ותן תמונה של הקינג פין, אני לא סגור מה זה, אולי גם בזה אוכל לעזור.
בהצלחה.
combina347
04-08-06, 00:38
הינה תמונות בבקשה
שים לב בסרן הקידמי המוט של ההגה מחובר לידית קטנה שנמצאת על הנאבה עם 4 ברגים קטנים זה מה שאני צריך
בקשר לU BOLT אני צריך למדוד, אני יכול למדוד קוטר צינור סרן ואורך בורג אם זה מה שצריך
תתקן אותי אם יש דרך יותר טובה למדוד
combina347
04-08-06, 00:39
רק תמונה אחת עלתה משום שאת השניה כבר פירסמתי בשירשור זה
חזור מעט אחורה
combina347
04-08-06, 00:46
הסרן הקידמי יושב כבר עם הברגים על הרכב
אך כדי להניח את הקפיצים על הסרן דחפתי כסנטימטר את מרכז הקפיצים החוצה
אני מתכוון מעיין פיסוק רגליים
לדעתי הדבר לא משמעותי אך בכל זאת אני מעוניין לדעת מה סיכונים או הנזקים שעלולים להגרם לרכב
אפילו אם הדבר נמדד לאורך זמן רב
הינה תמונות בבקשה
שים לב בסרן הקידמי המוט של ההגה מחובר לידית קטנה שנמצאת על הנאבה עם 4 ברגים קטנים זה מה שאני צריך
בקשר לU BOLT אני צריך למדוד, אני יכול למדוד קוטר צינור סרן ואורך בורג אם זה מה שצריך
תתקן אותי אם יש דרך יותר טובה למדוד
קוטר הסרן, ההיקף (או יותר נכון, חצי היקף שלו) והאורך.
מה הבעיה של היו בולטים הנוכחיים?
הסרן הקידמי יושב כבר עם הברגים על הרכב
אך כדי להניח את הקפיצים על הסרן דחפתי כסנטימטר את מרכז הקפיצים החוצה
אני מתכוון מעיין פיסוק רגליים
לדעתי הדבר לא משמעותי אך בכל זאת אני מעוניין לדעת מה סיכונים או הנזקים שעלולים להגרם לרכב
אפילו אם הדבר נמדד לאורך זמן רב
אם אני מבין אותך נכון - לחץ תמידי על הבושינגים שיגרום לבלאי גבוה שלהם
עדיין לא ראיתי חוץ מהאינטרנט סמוראי עם סרנים של טויוטה
ואני מעוניין להחליף את הסרנים שלי בסרנים של טויוטה
אני מקבל רוחב בלי לפגוע בצריות, סרן חזק יותר, ויחסי העברה משופרים, spoa מובנה וכמובן שאבנה גם תושבות מקוריות
מטרת השירשור להעלות את כל המצרכים הדרישות והפעולות שצריך כדי להרכיב סרנים כאלו
ואני אתחיל:
האם חיבורי הברקסים מתאימים?
האם צריך לחרוט פלטה לדרייבשאפט כדי שיתאים?
האם צריך לבנות דראג לינק חדש?
האם הג'אנטים של הסמוראי מתאימים?
איזה שנה הסרנים שאנו צריכים להרכבה כזו?
איזה חסרונות יש אם יש?
כמה עולה סרן כזה?
ועוד המון שאלות ואני צריך עוד המון תשובות.
אני מעוניין להתחיל בפרוייקט כמה שיותר מהר
combina347
04-08-06, 18:02
היום הבנתי דבר חדש
אם הופכים את מוט השפור ניתן לחבר דרגלינק במקום בולם הגה
אני מתכוון שמוט ההגה מתחבר עם תפוח לתושבת של הבולם על השפור
החיסרון מוט דראגלינק מתחת לקפיץ שוב פעם
היתרון אם אני ממהר בעוד שעה וחצי העסק מוכן
קומבינה קומבינה עזבתי את הארץ לחודשיים , ואתה עושה בלאגנים! אני פה באנגולה נוסע על היילקס אפריקאית עם מנוע 2.8, האמרים,אבירים,דיפנדרים וחושב על איזה כיף היה אם היה לי איזה סמוראי משופצרת כמו שמכרתי!!
בהצלחה בפרוייקט אני עוד חודש בארץ יש לי מלא תמונות מאפריקה טיולי ג'ונגלים וביצות (חלק מהעבודה שלי)
ד"ש לכולם
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.