PDA

צפייה בגרסה מלאה : למה הדיפנדר רק מתייקר?

המשוטט
09-04-16, 12:17
https://youtu.be/PRLFqa1y1Qo

Sent from my SAMSUNG-SM-G870A using Tapatalk

boaz avrahami
09-04-16, 15:59
נהדר.
אני בטוח שבעלי טויוטות יסכימו עם כל מילה בסרט כל זמן שזה מופנה לעבר לנדרובר

Bernard
09-04-16, 17:14
בועז.
תפסיק להפריע - אני מחכה לניתוח של נמרוד עם "...אז מה נשאר שמסביר את הנחשקות של הכלים האלו? להבנתי, איכות הנדסה, יצור וכנגזרת - אמינות.".

boaz avrahami
09-04-16, 17:57
אני חושב שאפילו הוא כבר הבין מזמן שהוא מדבר שטויות בנוגע לטויוטה אבל חמים בעדר

gp1
09-04-16, 20:03
המשפט המסכם של הסירטון , זה מה שמייקר את הדיפנדר : defender people. they don't really care what you think

Bernard
09-04-16, 22:21
המשפט המסכם של הסירטון , זה מה שמייקר את הדיפנדר : defender people. they don't really care what you think

טוב, תשמע...
אפילו אני, שלא חסיד גדול של "חוכמת העדר של טויוטה", מודה שלקנות טויוטה ולשלם יותר מידי, זה לא אותו הדבר כמו לקנות דיפנדר... ולא חשוב באיזה מחיר.
אלה עם הטויוטה, סתם חיים את האשלייה אבל אלה עם הדיפנדרים... זה כבר משהו שרק טיפול תרופתי יכול לפתור... אולי... עם תוספת של מכות חשמל ברקות..
ותוסיף לזה את המחירים ההזויים פה...
ודרך אגב... מעלי הדיפנדרים פה, בד"כ, בכלל לא נוסעים בשטח (כמו שאני אומר "בחיים לא ראו שטח"... זה ... מגניב כזה.
סמל סטטוס... בגדול.
כמו שההוא אמר, מחירים של אסטון מרטין ורייג' מתקדם.
קוקיות.

- - - Updated - - -

דרך אגב.
החלונות האלה, ההזזה, הם תוספת/שיפור פה... המפגרים האלה אשכרה קונים קיטים, שמחליפים את החלונות עולים/יורדים, בטימטום הזה - מגניב.
יש גם את הקיטים (כמו ברנגלר) של החלק העליון של הדלת, שמתנתק - לטובת הרגשת קרוב לשטח... והם בחיים לא יורדים לשטח.

gp1
10-04-16, 08:15
טויוטה גנבים. מעתיקים מלנד רובר מה שהם יכולים . תתרגם מאנגלית ללטינית : land rover defender ותראה מה תקבל.

המשוטט
10-04-16, 08:42
טויוטה גנבים. מעתיקים מלנד רובר מה שהם יכולים . תתרגם מאנגלית ללטינית : land rover defender ותראה מה תקבל.
[emoji108] [emoji106]

וכנראה התכוונת רק ל land rover.....

Sent from my SAMSUNG-SM-G870A using Tapatalk

Ofir Herman
12-04-16, 16:09
עם עובדות לא ניתן להתווכח. 75 אחוזים מהדיפנדרים שאיי פעם יוצרו עדיין נוסעים על הכבישים.

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

ד ו ר ו ן
12-04-16, 19:09
עם עובדות לא ניתן להתווכח. 75 אחוזים מהדיפנדרים שאיי פעם יוצרו עדיין נוסעים על הכבישים.

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

אהה.. באמת?
מי ספר?

סיסמא חלולה.

gp1
13-04-16, 00:06
דורון.
איש איש באמונתו יחיה. הוא ספר ככה ואתה בטוח ספר אחרת. כמו שאנשי טויוטה מאמינים שטויוטה אף פעם לא מתקלקל ו...... יש כאלו שיגידו שזאת סיסמא חלולה

ד ו ר ו ן
13-04-16, 07:56
איך שוב טויוטה בסיפור?
למה לאנשי רובר יש כל הזמן צורך להשוות?

תחשוב על האמירה הזו קצת, תסתובב בעולם היכן שיש רכבים כאלו (רמז-בהרבה מהם אין רשת מוסכים המתעדת טיפולים או לספור רכבים הצורה מאורגנת), ותראה שאפעס זה לא מתחבר.

הדבר היחיד שאפשר להגיד הוא כמה יצאו מהמפעל, ומסתבר שלא כ״כ הרבה אם מסתכלים בקנ״מ עולמי.

מה גם שהדגמים הישנים שמקרטעים בעולם השלישי אינם ״דיפנדר״, אלא דגמים אחרים של רובר.

-->