צפייה בגרסה מלאה : Article: צעדים ראשונים בצלייה לא ישירה ועישון בשטח
ניתן לצפות בעמוד זה ב-http://www.jeepolog.com/forums/content.php/3736-%D7%A6%D7%A2%D7%93%D7%99%D7%9D-%D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%95%D7%A0%D7%99%D7% 9D-%D7%91%D7%A6%D7%9C%D7%99%D7%99%D7%94-%D7%9C%D7%90-%D7%99%D7%A9%D7%99%D7%A8%D7%94-%D7%95%D7%A2%D7%99%D7%A9%D7%95%D7%9F-%D7%91%D7%A9%D7%98%D7%97
אני לא האכזר, מי שהעלה את הכתבה דווקא היום כשהרוב לא אוכלים כלום על הסעודה בערב הוא האכזר :-) אני חושד בנמרוד
פשוט תענוג של כתבה כל הכבוד
מאיפה אתה יודע את כל הדברים המדהימים האלה?
חלק לא מבוטל בכלל מגיע מ:
https://www.youtube.com/user/BarbecueWeb
107947
107948
107949
התנסנו אתמול בעישון על מנגל גז - קופסת עישון מנייר אלומניום - שני חופנים מחזיקים כ-30-20 דקות.
מתחת לנתח שמנו נייר אלומניום על מנת שיסיט את החום.
התנסנו אתמול בעישון על מנגל גז - קופסת עישון מנייר אלומניום
אפשר הסבר על התהליך?
מכנים תא מנייר אלומניום - או שעושים כיס סגור ומחורר מלמעלה של נגיד חופן/חופן וחצי (ואז מכינים מספר כיסים) או שמכינים אמבטייה כמו שאני הכנתי.
אפשר להשרות/להרטיב מעט את השבבים הייתרון באמבטייה - אפשר להוסיף עוד שבבים מעל.
הגוש ישב עם פלפל, גרגרי חרדל ושמן שעתיים למשך שעתיים, לאחר מכן צריבה מכל הכיוונים. מדליקים מבער אחד כאשר מעליו מניחים את הכיס/אמבטיית שבבים. בצד השני של הגריל במדף העליון מניחים את הבשר, וצולים הבעיה העיקרית שנתקלנו בה אתמול היא שגם עם מבער אחד על מינימום רמת החום מאוד גבוהה, וזה קצת בעייתי לנתחים שצריכים צלייה ממש ארוכה.
לכל החוששים מוועד הבית של הבנין - זה לא מעשן ברמה כזו שממש נוצר עשן כמו בגחלים - אפילו לא קרוב לזה.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.