התחברות

צפייה בגרסה מלאה : Article: צעדים ראשונים בצלייה לא ישירה ועישון בשטח



opl
21-04-16, 19:06
ניתן לצפות בעמוד זה ב-http://www.jeepolog.com/forums/content.php/3736-%D7%A6%D7%A2%D7%93%D7%99%D7%9D-%D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%95%D7%A0%D7%99%D7% 9D-%D7%91%D7%A6%D7%9C%D7%99%D7%99%D7%94-%D7%9C%D7%90-%D7%99%D7%A9%D7%99%D7%A8%D7%94-%D7%95%D7%A2%D7%99%D7%A9%D7%95%D7%9F-%D7%91%D7%A9%D7%98%D7%97

ד ו ר ו ן
22-04-16, 10:42
איש אכזר.

opl
22-04-16, 12:17
אני לא האכזר, מי שהעלה את הכתבה דווקא היום כשהרוב לא אוכלים כלום על הסעודה בערב הוא האכזר :-) אני חושד בנמרוד

noams20
23-04-16, 08:37
פשוט תענוג של כתבה כל הכבוד

יוש
26-04-16, 21:48
מאיפה אתה יודע את כל הדברים המדהימים האלה?

opl
27-04-16, 07:08
חלק לא מבוטל בכלל מגיע מ:
https://www.youtube.com/user/BarbecueWeb

dormiz69
28-04-16, 18:48
עשית לי חשק חחח

opl
06-05-16, 10:09
107947

107948

107949

התנסנו אתמול בעישון על מנגל גז - קופסת עישון מנייר אלומניום - שני חופנים מחזיקים כ-30-20 דקות.
מתחת לנתח שמנו נייר אלומניום על מנת שיסיט את החום.

ד ו ר ו ן
06-05-16, 11:36
התנסנו אתמול בעישון על מנגל גז - קופסת עישון מנייר אלומניום
אפשר הסבר על התהליך?

opl
06-05-16, 12:02
מכנים תא מנייר אלומניום - או שעושים כיס סגור ומחורר מלמעלה של נגיד חופן/חופן וחצי (ואז מכינים מספר כיסים) או שמכינים אמבטייה כמו שאני הכנתי.
אפשר להשרות/להרטיב מעט את השבבים הייתרון באמבטייה - אפשר להוסיף עוד שבבים מעל.

הגוש ישב עם פלפל, גרגרי חרדל ושמן שעתיים למשך שעתיים, לאחר מכן צריבה מכל הכיוונים. מדליקים מבער אחד כאשר מעליו מניחים את הכיס/אמבטיית שבבים. בצד השני של הגריל במדף העליון מניחים את הבשר, וצולים הבעיה העיקרית שנתקלנו בה אתמול היא שגם עם מבער אחד על מינימום רמת החום מאוד גבוהה, וזה קצת בעייתי לנתחים שצריכים צלייה ממש ארוכה.

לכל החוששים מוועד הבית של הבנין - זה לא מעשן ברמה כזו שממש נוצר עשן כמו בגחלים - אפילו לא קרוב לזה.

-->