התחברות

צפייה בגרסה מלאה : סיפור.ככה עושים טסט היום.

DANI1
21-04-16, 20:07
מצחיק או מקומם.
הבוקר ניגשתי לעשות טסט ,עומד בתור ומשלם 101 ₪ ,מחיר לא מובן ,,(למה לא 100 עגול) אפילו במחירון במכון כתוב זה המחיר ואין קיזוזים והנחות.
נכנס למסלול, מראה את הרשיון וטופס הבדיקה וגם את שטר המכר למנוע החדש ,הבוחן לא מתייחס ולא בודק את המנוע, ממשיך במסלול וניגש למשרד לקבל את גזר הדין ,נכשל ,או לא נכשל ,הפקידה אומרת לי גש לבוחן הראשון שיבדוק לך את מס המנוע ,ניגשתי בודק ,הכל תקין ,הבוחן אומר לי תן את הטופס לפקידה ,אמרתי וואלה הכל בסדר , נוסעים הביתה ,הפקידה אומרת לי גש למשרד השני ושלם 50 ₪ עבור הבדיקה של מס המנוע ,שילמתי (יש לי ברירה ) ניגש שוב לפקידה הראשונה ,מראה לה שהכל תקין ,ושוב היא אומרת לי ,עכשו תיגש לרב הבוחנים שיבדוק שוב את מס המנוע ,ניגשתי (עד שמצאתי אותו ) הוא בדק ,ואומר לי לא רואים טוב את המס של המנוע ,אמרתי לו עכשו הבוחן בדק וראה שהכל תקין ,ואז התחילו צעקות בין הרב בוחן ,לבוחן ,הסכמתי לנקות רק שיגמרו את הסיפור ,סוף סוף הוא בדק והכל תקין וחוקי ,עכשו נשאר לכתוב את פרטי המנוע החדש במחשב ,הופ תקלה בתקשורת של משרד הרשוי וכל רשת הטלפונים במכון ,מה קרה אתם שואלים ,בחור עם טרקטור קרע כבל תקשורת ,אחרי שעתיים (שכבר הייתי שעה במכון ) נרשם המנוע החדש ,נסעתי הביתה בשעה טובה.
למה ,למה צריך את כל הטרטרת הזאת רק כדי לרשום את מס המנוע החדש.
DANI 1

דרור ברלי
21-04-16, 21:08
תנוח דעתך.... הסיפור של הטרקטור שקרע את כבל התקשורת רץ אצלם כבר כמה שנים טובות.
זה מה שאמרו לי בזמנו כשתהיתי למה אין תקשורת בין מחשב משרד הרישוי למחשב המשטרה....
אם זה לא היה עצוב, זה היה קורע מצחוק.

yoni_0000
21-04-16, 21:33
אתה חושב שזה נורא..? כשהחלפתי מנוע לסיקס, מסתבר שמה שרשום בשטר מכר (בכתב יד) במקום i רשום 1.. כל זה אחריי המתנה של שעה בתור.. חוזר למוסך לתיקון- אי אפשר, צריך לסוע ליבואן שינפיק שטר מכר חדש.. ועליו צריך לחתום המוסך, ורק אז למכון רישוי.. בקיצור, מהמוסך בגנות, למכון טסטים ביהוד, חזרה למוסך בגנות, לתל אביב להנפיק שיר מכר חדש, חזרה לגנות לחתום על אישור מוסך, למכון טסטים והבייתה... משמונה בבוקר עד 1 בצהריים..

נמרוד - מערד
21-04-16, 23:05
איזה כייף, אם זה לא היה אז היה משעמם לנו.
נמרוד

Bernard
22-04-16, 17:31
היתה לי אופל אסטרה GSI - חדשה, באדיבות ה"מחנק" של בועז.:cool:
אין ספור תקלות... קצרה היריעה מלספר.
אחרי שנתיים, טסטס ראשון - אני נכנס למכון (אוטו בן שנתיים, נקנה חדש מהסוכנות) ו.. לא עובר!
מספר המנוע לא תואם לרשיון - הייתי בהלם.
בדיקה עם המוסך המרכזי של UMI בקריית אריה (כבר הכירו אותי.. בן בית.. אוטוטו אני מקבל גם מהם פנסייה) העלתה ששנה וחצי קודם לכן, אחד התיקונים/אישפוזים של האוטו, הוחלף המנוע באסטרה!! איש לא טרח לספר לי ולא לשנות את הרשיון בהתאם...

tamir128
22-04-16, 18:04
היתה לי אופל אסטרה GSI - חדשה, באדיבות ה"מחנק" של בועז.:cool:
אין ספור תקלות... קצרה היריעה מלספר.
אחרי שנתיים, טסטס ראשון - אני נכנס למכון (אוטו בן שנתיים, נקנה חדש מהסוכנות) ו.. לא עובר!
מספר המנוע לא תואם לרשיון - הייתי בהלם.
בדיקה עם המוסך המרכזי של UMI בקריית אריה (כבר הכירו אותי.. בן בית.. אוטוטו אני מקבל גם מהם פנסייה) העלתה ששנה וחצי קודם לכן, אחד התיקונים/אישפוזים של האוטו, הוחלף המנוע באסטרה!! איש לא טרח לספר לי ולא לשנות את הרשיון בהתאם...

כבר הבנתי שאתה מאלו שרואים תמיד את חצי הכוס הריקה!
יש כאלה שמתחננים שיחליפו להם מנוע, ולא מחליפים להם, ואתה מיילל?! :cool:

יאללה שים עליך חוטיני :)

Bernard
22-04-16, 18:09
כבר הבנתי שאתה מאלו שרואים תמיד את חצי הכוס הריקה!
יש כאלה שמתחננים שיחליפו להם מנוע, ולא מחליפים להם, ואתה מיילל?! :cool:

יאללה שים עליך חוטיני :)
אתה אומר את זה, כאילו שיש דרך אחרת לראות את הדברים... איזה איש משונה אתה.. [emoji6].

ותחשוב על זה... בערך חצי שנה אחרי שקיבלת אוטו חדש, מחליפים גיר( זה ידעתי - כמה שבועות עד שהגיע מגרמניה, עם רכב חלופי) ומנוע(זה לא ידעתי)... והמנוע, שמו משומש(מגרמניה) במקום חדש עם כמה אלפי קמ' בודדים באמתחתו... ואלו רק חלק מהתקלות, במהלך שלוש וחצי השנים..
זה לא כוס ריקה?

Sent from my SM-N900T using Tapatalk

asafk
23-04-16, 11:40
במקרה הזה- מלאה או ריקה לא משנה, יותר חשוב נראה לי ששמו לך משהו בכוס...

http://images.saloona.co.il/madrich/files/2014/01/gyd56k52ld8wjhfq03za.jpg

אסף.

-->