צפייה בגרסה מלאה : האם אפשר עוד למצוא סמוראי לא משופר ולא שחוט?
בוקר טוב ופסח שמח
כחלק מהחיפוש אחרי רכב פתוח לטיולים (בקטנה, שבילים לבנים ודרכי עפר) עם המשפחה חשבתי על סמוראי
השאלה אם ניתן למצוא אקזמפלר שלא שופר, לא עבר התעללות.
אין לי בעיה עם טיפולים ותיקונים אבל לא מחפש פרויקט
תודה
אה וכמובן במחיר סבבה
יש רכבים כאלו.
יש לי חבר שמוכר רכב כמו שתארת - מסולסל, צמגי 215 ונעילה אחורית.
אבל משהו לא מסתדר לי - סמוראי זה לא רכב שמתאים לטיולים עם המשפחה...יש בו 4 מקומות בלחץ ואז לא נשאר מקום לציוד יותר מדיי...מה שכן בכל מקרה לא הייתי נוסע עם אנשים מאחורה בסמוראי.
אה..אי אפשר להכניס 3 ילדים מאחורה?
מדובר על טיולים לגמרי לייט, יוצאים מהיישוב לשבילים באזור- לא לינת שטח וכו' מקסימום צידנית עם סנדויצים ובקבוק מים
חוקית, המושב בסמוראי מיועד ל2 נוסעים בלבד (אין חגורת אמצע).
מעשית, 2 ילדים קטנים וקשוחים אולי יוכלו לשבת שם. וגם להם זה לא יהיה נעים. חפש משהו גדול יותר, למשל ויטרה ארוכה מהשנתונים הראשונים. מה התקציב?
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
ויטרה ארוכה זה 4 מקומות או 5? בקצרה זה 4 נוסעים.
Sent from my iPhone using Tapatalk
אני די בטוח ש5, ושהמושב לפני בתי הגלגלים, אבל ערערת אותי. נחכה למישהו ישודע בודאות.
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
ויטארה ארוכה זה 5 מקומות, חגורת הבטיחות האמצעית היא חגורת מותניים בלבד.
GodsFather
26-04-16, 21:25
ויטרה ארוכה 5 מקומות בתיאוריה. בתכלס 2 מאחורה ו2 מקדימה. אלא אם השלושה מאחורה הם סיאמים.
3 מאחורה זה כבר גרנד ויטרה ומעלה. או התעללות, בנוסעים וברכב.
הבחור שאל על סמוראי .
אולי זה באמת מה שהוא רוצה, למה אתם דוחפים לו ויטרה וכלים אחרים .
אני מאמין שהוא מספיק חכם לבצע החלטות לבד.
eran_k (http://www.jeepolog.com/forums/member.php/18261-eran_k) אני כמעט בטוח שיש כלים טובים ולא שחוטים. קצת קשה למצוא אותם ויבקשו עליהם מחיר גבוה .
תחפש כלי שהבעלים אהב אותו והשקיע עליו .
בשביל טיולים קצרים בסביבות הבית, סמוראי סבבה לגמרי. הרבה יותר מרווח מריינג'ר או קלאב-קר שמשמש מושבניקים ברחבי המדינה לאותה מטרה בדיוק.
אני מניח שקשה למצוא משהו שמור, והוא יעלה הרבה, אבל היופי בסמוראי ישן הוא שלשימוש שלך גם כלי לא הכי שמור מאפשר לטייל כמעט בכל מצב. גם בלי ברזנט, וכשהחימום מנותק, ומזגן מעולם לא היה... הקרבורטור עובד, הסמוראי נוסע. הוינקרים עובדים - הוא גם יעבור טסט.
אין את זה בהרבה כלים אחרים מלבד האלטרנטיבה הברורה שצריכה להשקל גם - סיקס.
חפש מודל 87-88 ארוך. כל עוד הוא נוסע, זו השקעה טובה. הערך שלו יעלה בוודאות בעתיד, עוד שנה שנתיים אספנות.
כמו כן, אם אף אחד לא ציין עד כה, אם אתה מתכנן להחזיק אותו מעבר לכמה חודשים, רכב שטח ישן זה פרויקט שאין לו סוף.
בשביל טיולים קצרים בסביבות הבית, סמוראי סבבה לגמרי. הרבה יותר מרווח מריינג'ר או קלאב-קר שמשמש מושבניקים ברחבי המדינה לאותה מטרה בדיוק.
אני מניח שקשה למצוא משהו שמור, והוא יעלה הרבה, אבל היופי בסמוראי ישן הוא שלשימוש שלך גם כלי לא הכי שמור מאפשר לטייל כמעט בכל מצב. גם בלי ברזנט, וכשהחימום מנותק, ומזגן מעולם לא היה... הקרבורטור עובד, הסמוראי נוסע. הוינקרים עובדים - הוא גם יעבור טסט.
אין את זה בהרבה כלים אחרים מלבד האלטרנטיבה הברורה שצריכה להשקל גם - סיקס.
חפש מודל 87-88 ארוך. כל עוד הוא נוסע, זו השקעה טובה. הערך שלו יעלה בוודאות בעתיד, עוד שנה שנתיים אספנות.
די קלעת בול, יצא לנו לעשות טיול על קלאב קאר קצת גבוה פה באיזור אביאל, וזה מה שהדליק לי את הרעיון
אותנו הויטרה 5 דלתות שירתה מצויין כמשפחה (עם שלושה ילדים...)
על כל פנים, מאחל לך הצלחה בחיפוש אחר סמוראי.
GodsFather
30-04-16, 23:22
אותנו הויטרה 5 דלתות שירתה מצויין כמשפחה (עם שלושה ילדים...)
על כל פנים, מאחל לך הצלחה בחיפוש אחר סמוראי.
זהו? מכרת?
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.