התחברות

צפייה בגרסה מלאה : המקרה המעצבן בתחנת דלק...

tom1105
01-05-16, 20:03
אחרי 3 ימים במכתש אנחנו יוצאים מהשטח בשדה בוקר... מתדלקים ... מגיעים למשאבת לחץ אויר ובאופן מפתיע היא כבויה...
מתשאלים את המתדלקים ונאמר לנו שהיא תקולה כבר 4 ימים
בזמן שהנשים הצתיידו בארטיקים פתחנו את הארון של המשאבה (לא היה נעול) וגילינו את מקור התקלה... המפסק היה למטה והשקע היה מנותק.
אחרי ניפוח הצמיגים, דיברתי עם אחד המתדלקים שעמד והסתכל עם חיוך , מסתבר שהבעלים מכבה את הקומפרסור לפני כל חופשה ארוכה שבה יש סיכוי לשיירות של ג'יפים.
לא יודע מה תעשו עם הנתון הזה (אתם יכולים להתעצבן כמוני), אני מתחיל לקחת את זה בחשבון בתכנון מסלולים.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

GodsFather
01-05-16, 20:07
יש שרשור בדיוק בשביל זה.

נדב ש.
01-05-16, 20:25
הפסקתי מזמן להיסתמך על אוויר בתחנות דלק, גם אם זה עובד, בחגים כמו שכתבת יש עומס ותיצטרך להמתין בתור במקרה הטוב, כבר כמה שנים קומפרסור קבוע ברכב ובעליה לאספלט מנפח אוויר.

המקרה שתיארת מעצבן בלי שום קשר, ניתקלנו בזה גם בתחנה בצפון.

ד ו ר ו ן
01-05-16, 20:45
הפסקתי מזמן להיסתמך על אוויר בתחנות דלק, גם אם זה עובד, בחגים כמו שכתבת יש עומס ותיצטרך להמתין בתור במקרה הטוב, כבר כמה שנים קומפרסור קבוע ברכב ובעליה לאספלט מנפח אוויר.
.
++
במקום להתאכזר לצמיגים ב"רק רבע-עשרים-חצי שעה" נסיעה בלחץ אויר נמוך, במהירות כביש, שהורג את הצמיגים, אז עוצרים לפני הכביש, מנפחים, בודקים שהכל בסדר ונוסעים כמו שצריך.

boaz avrahami
01-05-16, 20:53
נשמע מרגיז אבל ניפחתי המון פעמים אוויר בתחנה הזו בחגים...
תעשה עם הנתון הזה מה שאתה מבין.
מה שכן, אין שם ברז מים אחד אפילו בשביל לשטוף חלון

גיא
02-05-16, 11:40
יש תחנה חדשה ביציאה הצפונית, האויר עבד שם פעם אחרונה שהייתי לפני חודש בערך.
כבר שנים לא נכנסתי לתחנה בכיכר.

וכן !! גם לי יש מדחס בתא מטען. מומלץ !

השועל
02-05-16, 14:47
גיא הוא מדבר על התחנה בשדה בוקר. לא במצפה..

בשבת בבוקר נכנסתי לשדה בוקר (לא בשביל למלא אוויר) והעמדה הייתה לא שמישה.
הייתי צריך להוציא את הקומפרסור בשביל אלה שהיו צריכים לנפח על מנת שיוכלו לחזור הביתה כי אין עוד תחנות בדרך.

התחנה בשדה בוקר היא תחנה פיראטית.. מנוהלת על ידי בני מיעוטים וככה היא גם נראית. פעם זה היה אחרת.. משתדל שלא לעצור שם.

גיא
02-05-16, 14:55
גיא הוא מדבר על התחנה בשדה בוקר. לא במצפה..

בשבת בבוקר נכנסתי לשדה בוקר (לא בשביל למלא אוויר) והעמדה הייתה לא שמישה.
הייתי צריך להוציא את הקומפרסור בשביל אלה שהיו צריכים לנפח על מנת שיוכלו לחזור הביתה כי אין עוד תחנות בדרך.

התחנה בשדה בוקר היא תחנה פיראטית.. מנוהלת על ידי בני מיעוטים וככה היא גם נראית. פעם זה היה אחרת.. משתדל שלא לעצור שם.
אההההה

סליחה .. לא שמתי לב.
אבל גם שם אני נוהג לא לעצור מזה שנים.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

ד ו ר ו ן
02-05-16, 19:07

מאיפה הבאת את זה?
ממש לא פיראטית, ובכל הפעמים הרבות שהייתי שם האויר היה תקין.

רוב התחנות בדרום מאוישות במיוחד בסופש ע״י בני מיעוטים, מה הבעיה בזה?

-->