צפייה בגרסה מלאה : מיגוני גחון ודלק
slinski785
04-11-05, 22:20
מישהו שבנה מיגון גחון \ מיגון למיכל דלק :
אולי קצת תמונות ?
כמעט ואי אפשר למצוא , ובטח לא מידות.
תודה !
מגן דלק לסמוראי זה השיפור הכי בסיסי לאוטו
יש חצי מליון דוגמאות בפורום של הסוזוקים.
בגדול, אתה יכול אפילו לחזק את המגן המקורי ולעבות אותו.
slinski785
05-11-05, 16:12
את האמת... לא מצליח למצוא כלום !
יש אמנם צילומים מרחוק, אבל איפה מקומות החיבור וכו' : חסר...
אם אתה מתכוון לייצר לבד
תוריד את הקיים ותעתיק.
עזוב דוגמאות.חצי שעה עבודה ואתה מסודר (עדיף מאשר חצי שעה חיפושים בפורום :D )
תפרק את המגן שלך - זה דבר ראשון.
תעיף מבט בצינורות - רקובים / לא רקובים / חזקים מספיק בשביל ההתעללויות שלך ברכב ?
כל אחד והמצב של הג'יפ שלו , כל אחד והרמה של הנהיגה שלו.
לי עם הסגנון נהיגה שלי מספיק משהו אחד ולאחר שטוחן סלעים כל הזמן מספיק משהו אחר.
אחרי שבדקת את הצינורות תעבור לחומר - אלומיניום / פלדה.
עובי חומר מעל 3.5 מ"מ לדעתי מספיק לסמוראי ( שלי מסתדר יפה מאוד עם 2 מ"מ אלומיניום עד היום ותאמין לי שהוא אכל מספיק מכות בשטח )
כמה חורים עם מקדחה , כמה ברגים/ניטים וסגרת עניין.
באמת שזה לא סיפור למישהו עם ידיים שאין להם את אותו מספר סידורי.
בהצלחה
:D :D :D :D
עובי חומר מעל 3.5 מ"מ לדעתי מספיק לסמוראי ( שלי מסתדר יפה מאוד עם 2 מ"מ אלומיניום עד היום ותאמין לי שהוא אכל מספיק מכות בשטח )
:D :D :D :D
עידן, עובי חומר מינימלי נדרש זה לא עניין של דעה. לא בוחרים מיגון לפי "האם אני אפגע בו מספיק חזק" אלא "מתי". כשאתה תפגע במיגון שלך (וזה יקרה), אתה תתחרט מאוד על עובי החומר. העובדה ההנדסית המאוד פשוטה היא שאלומיניום כמו שיש אצלך, בעובי ובמרחק בין נקודות תמיכה כמו שיש אצלך, פשוט לא מסוגל להחזיק מכה. לא אולי, לא "אצלי כן", אלא לא יכול. אתה פשוט עוד לא הכית בו מספיק חזק. גם אם תטייל עם האוטו עוד חמש שנים ולא תעקם אותו, זה עדיין לא מפריך את העובדות - החומר הזה לא מסוגל לעמוד במכה. הדבר היחיד שזה יוכיח זה שאתה נהג מוכשר ובעל מזל.
מיגון אלומיניום למיכל דלק של סמוראי לא נופל את ה 5 מ"מ, בהנחה שאתה משתמש באלומיניום תעופתי רגיל (הסטנדרט, 6062 נדמה לי).
מיגון מפלדה לא נופל את ה3 מ"מ. אני לא הייתי יורד את ה4.
יכול ליהיות , בגלל זה רשמתי דעה סובייקטיבית שלי.
אני יודע על המון סמוראים שמטיילים כמוני רק בשבילים מסומנים שיש להם את ה"מיגון" המקורי (אם אפשר לקרוא לדבר הזה ככה) במשך שנים (בני כמה הרכבים שלנו ??) ועדיין לא החליפו מיכל דלק.
בכל מקרה אין בעיה עם מיגון 3 מ"מ כאשר אתה עושה חיזוקי צינורות לרוחב ומונע את הקריסה שלו ע"י כך (אגב מספיקה תוספת של שני צינורות למבנה הקיים לדעתי).
בכל מקרה אני לא מתיימר להיות מהנדס מכונות ואני לא מבין כלום בחוזק חומרים :D .
slinski785
05-11-05, 19:50
נהדר, כבר התגבשתי על החומר (פלדה) ועובי (4 מ"מ).
א ב ל
אצלי אין כרגע שום מגן לתא דלק, ככה שאין לי מושג לאן "להתחבר".
אם למישהו יש מיגון ובא לו לפרסם תמונות קלוז-אפ, יהיה הכי יעיל...
שבוע טוב !
מכאן זה באמת עניין של דעה, עידן, כי אתה יכול לומר שלך זה לא יקרה; חירור מיכל הדלק הוא תקלה נדירה מאוד גם בלי שום מיגון, מכות זה רוב הנזק. אבל אם מישהו כבר בונה, למה לא עד הסוף?
סלינסקי, המיגון המקורי מתחבר לאותו מקום שמיכל הדלק עצמו מתחבר, אותם ברגים. זה לא אופטימלי, אבל זה הכי פשוט וזה מספיק טוב גם למתחרים הכבדים בחו"ל, אז אני מניח שגם לנו.
אבל אם מישהו כבר בונה, למה לא עד הסוף?
בזה אתה צודק. :D
אלון, המיכל שלי קיבל מגן מיד לאחר שניקבתי אותו בטיול. יש אפילו תמונות. תאמין לי שלפרק מיכל דלק בטיול באמצע הטיול זה כיף חיים NOT !!!!!!
מצד שני, 5 מ"מ ? .... טיפל'ה מוגזם לא ? ...
אה ....
המגן המקורי מתחבר לברגים של מיכל הדלק עצמו, לבחור ששאל.
slinski785
06-11-05, 22:17
הלאה פילוסיפיה
קצת תמונות !!! אני רוצה פורנוגרפיה !!!
וקוראים לי שמואל, נעים מאד ! ( לא סלינסקי).
5 מ"מ לאלומיניום, גיא. לא לפלדה...
שמואל, הנה לך פורנוגרפיה.. יש לך שם שלושה עמודי דיון עם תמונות דיעות ורעיונות.
http://www.jeepolog.com/jp_forum/viewtopic.php?t=5629&highlight=%EE%E9%E2 %E5%EF+%EE%E9%EB%EC+%E3%EC%F7
slinski785
07-11-05, 14:12
אחי, לא ממש פורנוגרפיה....
ל א רואים ציצי : לא רואים איפה מתחברים בכלל...
אם יש לך מיגון כזה, תן כמה שוטים...
תודה !
עם כל הכבוד שמואל זה שירשור מצויין לדעתי.
אתה רוצה מיקומי ברגים מדוייקים : תאזור אומץ ותתכופף מתחת לאוטו - זה הכל לא צריך כלום חוץ מזה.
התמונות שיש כאן זה ממש להאכיל בכפית ,זה לא עובד בטלפטיה.
בסה"כ 4 ברגים מסכנים (12 או 14 )שמחזיקים את כל העסק גם את המיכל וגם את המיגון זה הכל בלי פורנו ובלי בלבולי שכל.
עדיין לא הבנתי מה הבעיה בדיוק .
שמע שמואל, אני מבין שאתה קצת מסתבך כיוון שאין לך את המגן המקורי אז אתה לא מבין איפה זה מתחבר.
המגן המקורי מתחבר בארבע נקודות, כמו שהמהנדס כתב לך. בקישור שנתתי לך יש דיון על כל האופציות - חיזוק המגן המקורי - איך וכמה, או בניית מגן חדש לגמרי.
קח אויר, בנסיעה הבאה שלך תעצור ליד סמוראי חונה שתראה בצידי הדרך. תכנס מתחתיו ותראה איך מחובר המגן המקורי. כנס מתחת לסמוראי שלך, תשווה ותראה איפה יש את אותם ארבעת הברגים.... אבל אין מיגון. לשם זה מתחבר!
אם במקרה אתה זוחל מתחת לסמוראי אדום, סגור, נקי, מרופד, שנראה מבפנים כמו פרייבט, תגנוב לו את המיגון שלו. זה של המהנדס. ככה יהיה גם לך מיגון, הוא יבנה לעצמו אחד חדש מפלדה 4 מ"מ. ככה גם אתה תהיה מרוצה, גם הוא וגם אלון....
slinski785
07-11-05, 20:48
מהיום אני רק מחפש אדומים סגורים כמו םרייבט מבפנים... הבנתי שיש להם מיגון מעולה... אולי אקטוף לי אחד ... :)
תודה, אני אמשיך בחיפושיי..
חברים מה לגבי מיגון טראנספר? אם משהו יוכל להעלות תמונה.
לפי מה שאני הבנתי מהסתכלות על הגחון, אם אני מתבסס על חורים מקוריים של השלדה אז
הפלטה צריכה מחוברת לשלושה נקודות. אם אני טועה אשמח אם משהו יתקן אותי,ושוב תמונה
של עיגון הפלטה לשלדה בהחלט תעזור.
תודה.
מיגון טרנספר, אם אתה מחליט שאתה צריך (וזו תהיה החלטה תמוהה מאוד, לא פחות ממיגון גחון, בהנחה שיש לך סמוראי ולא ויטארה) לא בונים מהשלדה. בונים אותו מתושבות הטרנספר, יחד עם תושבות חדשות ומשופרות. רואים את זה בעיקר על רכבים עם יחס העברה בטרנספר, שם נדרשת החלפת התושבות ממילא.
יש בארץ משפרים שבונים את המיגון שלהם לטרנספר סמוראי כמו שבונים לויטארה. השאלה שאתה צריך לשאול את עצמך היא האם אתה זקוק למיגון שתכנונו רחוק מהצורה המיטבית, לחלק הרכב שתחת תנאי השימוש שלך סביר להניח שאיננו זקוק כלל למיגון?
http://www.puresuzuki.com/SS5040fs.jpg
http://www.trailtough.com/images/mtykong1.jpg
slinski785
10-11-05, 19:25
בני: לצערי לא שמים תמונות.
נו יאללה יא עצלנים!
(תרגע חבר, תכבד את הפורום הזה כמו שהגולשים האחרים מכבדים אותך! - מערכת ג'יפולוג)
סלינקי/שמואל, מה יש לך?!
שש פעמים אתה מבקש תמונות. נותנים לך תמונות, אתה רוצה פורנוגרפיה...
קח אויר... הכל בסדר..
ראשית תודה על התגובה והתמונות.
לגבי אופן השימוש שלי ברכב, אותו אני יודע-יש מקום למיגון. מדובר בסמוראי ארוך.
גם אם המיגון ישמש אותי פעם בשנה הרוחתי, וגם אם לא שווה את השקט שלי.
התמונה העליונה לא ברורה, לגבי התמונה התחתונה-לפי הצורה של המיגון הוא מעוגן לשלדה
ולא לתושבות של הטראנספר כלומר לא כך עושים,הבנתי נכון?
את המיגון כמובן שאני אבנה.
גם אם המיגון ישמש אותי פעם בשנה הרוחתי, וגם אם לא שווה את השקט שלי.
שאלה קטנה , כמה זמן יש לך סמוראי ?
חודשיים וחצי.
השאלה שלך לא ברורה.
לדעתי אתה צריך קצת לנסוע ברכב ולהבין שמיגון טרנספר זה לא הדבר ששווה להשקיע בו את האנרגיה / כסף / זמן.
יש הרבה דברים אחרים שבאים הרבה לפני.
למיטב ידעתי אין כאן אפילו חבר אחד עם מיגון לטרנספר ועד עכשיו לא שמעתי על יותר מידי טרנספרים מפוצצים.
לעומת זאת מיגונים חשובים לסמוראי הם מדרגות צד ומיכל דלק.
רשימת ה"קניות" לשיפור סמוראי צריכה להראות ככה לטעמי:
1) מיגון מיכל דלק.
2) מדרגות צד
3) צמיגים 215/75/15
------------------------
עד פה אתה יכול לטייל "בראש שקט" ובסבבה
-----------------------
4) נעילה אחורית
5) יחסי העברה
6) נעילה קדמית
----------------------
עד פה הרכב שלך משופר ברמה טובה מאוד
---------------------
7) שיפורי מתלים
8) שיפורי מנוע
.
.
.
.
.
מיגון טרנספר
זו דעתי , אתה לא חייב לקבל אותה. :D
שכחתי גגון - מוצר חובה בסמוראי (שלך ארוך אז אתה מסודר בקטע הזה)
שכחתי דבר הכי חשוב:
פגושים/נקודות עיגון , לפני הכל (לא המקוריות הן לא ממש שוות) - כשנתקעים חייבים למשוך מאיפה שהוא .
סמוראים נתקעים לפעמים - במיוחד כשמנסים לשבור טרנספר :D .
תודה, תראה עידן אני לא יודע כמה אתה מכיר את הארוך אבל הוא יותר פגיע מהקצרים-את זה אתה בטח יודע. מהמעט שטיילתי אם האוטו-מוחרקה ,הר חורשן , נוכחתי לגלות שגם טויוטה
היילקס לפעמים "מלטף" את האדמה, ולהיילקס אין בעיה של מרווח גחון! לכן באה המחשבה
למגן את הטראנספר.
לגבי שאר הדברים שכתבת , יש לי עוד כמה שאלות כך שאני אשמח לשוחח איתך. אם תרצה
לשלוח לי את הנייד שלך אחלה. בכל אופן שלי הוא:050-7286747.
סוף שבוע רווי בוץ לכל החברים!
אני מכיר את הארוך אבל אני לא יכול לחוות עליו דעה.
לעומת זאת שני (SHAINOK) ואיתי (ITAYHI) יכולים ומוזמנים ....
:wink:
אני לא יודע כמה אתה מכיר את הארוך אבל הוא יותר פגיע מהקצרים
תתפלא, הוא לא. זה שהאינטואיציה שלך אומרת שמשהו נכון לא הופך את זה לנכון, גם אם זה הגיוני.
תסתכל על זה ככה - כשאתה מלטף את הרצפה, משהו קורה מזה? אתה מכיר מישהו שקרה לו משהו מזה (עם אותו רכב כמו שלך)? שמעת אי פעם על מישהו כזה?
אתה לא חושב שאם הייתה כזו בעיה, אז רכבים כמו שלי (ובפרט שלושת הארוכים שיש בארץ שמשופרים באותה הקיצוניות, פחות או יותר) היו שמים כזה מיגון דבר ראשון? אנשים שמשחקים בסלעים כמה שרק אפשר?
בחו"ל, אולי? שם יש הרבה יותר רכבים. גם שם אף אחד, לא משנה באיזו רמת רכב הוא עומד, לא מתלונן על בעיה כזו.
שים מיגון אם זה מה שירגיע אותך. הוא לא זניח לחלוטין, יש לו את היתרונות שלו. אם הוא מרגיע אותך, זה הכי חשוב. אבל אל תלך ותשים פלטה בין קורות השלדה, שים משהו טוב או שאל תשים כלום.
אני צריך מיגון גחון (ויטרה ארוכה), ראו את הבעיה בשרשור :
http://www.jeeptrip.com/page.aspx?div=Forums&group=3&item=629237
אולי באותה הזדמנות אמצא גם מקום יותר הולם למצנן שמן גיר כך שאוכל להוסיף לו וונטה :
http://www.jeeptrip.com/page.aspx?div=Forums&group=9&item=558406
בקיצור, מחפש המלצה למקום שיפנק את הנסיכה שלי בבניית מגן איכותי (רצוי גם במחיר שלא דורש שיחה קלה לפני כן עם מנהל הבנק שלי ....)
שבת שלום
רענן
רענן, במקרה שלך עדיף לפתוח שרשור חדש משום שהוא פרטני, הוא איננו מתאר את כלל המיגונים לויטארות/סמוראים מה שלא יהיה.
boba banay
09-12-05, 00:04
שורה תחתונה - מה כדאי(אם כדאי?) למגן מעבר למיכל הדלק ומדרגות צד???
הרבה תלוי בך, יש לי ולעוד כמה סמוראים הרבה שעות
שטח, שטח לא כורכר, ואין לנו מיגון.
להגיד שלא צריך ? תלוי בך ובנהיגה שלך.
הסמוראי הוא רכב קצר וגבוה יחסית, כך שממילא הבעיה לא מיידית.
בכל זאת, מאוד פשוט למגן מיכל דלק ולא מזיק, הדבר הבא
לטעמי יהיה מיגון טרנספר דווקא.
הטרנספר נמצא בערך במרכז הרכב וגם בולט מעט, נקודה זו היא
המקום בו הרכב נמצא על ה"שפיץ", כשעולים על "סכין" לפני שהגלגלים
האחוריים עולים נקודה זו הופכת להיות הנמוכה ביותר, תוסיף לזה את
תפקידו של הטרספר בתנועה = תקבל חלק שרצוי להגן עליו.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.