צפייה בגרסה מלאה : חדש בעניין
שלום לכולם יש לי כמה שאלות אני די חדש בעניין השטח רכשתי טרקטורון ועכשיו לפני קניה של ג'יפ רציתי לדעת איפה אני יכול למצוא חלקים לטרקטורון בזול חוץ מאיביי יש לי arctic cat 500 trv 2014 אני מאיזור חיפה ובקשר לגיפ אין הפג'ארו קינג קצר 3200 בשנים 2003 דיזל
קודם כל ברוך הבא.
כדי לקבל תשובה טובה, נסה לשים עצמך במקומו של הקורא הממוצע. אל תתבייש להוסיף סימני פיסוק, לחלק את הטקסט לפסקאות ומשפטים, לקפוץ לשורה חדשה כאשר צריך ולקרוא את כל מה שכתבת לפני שאתה משגר לאתר.
המטרה שלך צריכה להיות שכל מי שמעיין למספר שניות בטקסט יבין מה כתבת, מה אתה שואל או מבקש.
אין טעם לאסוף שאלות שונות ובלתי קשורות לשרשור אחד - עדיף לפצל ולהשיג שני שרשורים ענייניים.
תתחיל בכותרת עניינית שתעזור למשוך לשרשור שלך את כל מי שיכול לענות - למשל "היכן ניתן לרכוש חלפים זולים לטרקטורון Arctic cat 500".
לגבי השאלה על הפאגרו (שהוא מיצובישי ולא ג'יפ...) - לא ברור מה ניסית לשאול.
שבוע טוב,
שבוע טוב ותודה על הטיפים. רציתי לשאול איך הפג'רו קינג קצר בשנתון 2003,
הוא אמור להיות רכב לבית ולמשפחה
ושנוכל לרדת איתו בכל היזדמנות לשטח, והאם קיימת בעיה התחממות בסחיבת עגלה?
רכב מצויין כרכב שטח רב שימושי. לגרור אין לו שום בעיה, ובשטח אחרי התקנת צמיגים מתאימים ומיגונים - הוא לא ירגיש נחות ברוב המקומות שתנסה אותו.
כשמחפשים כזה, צריך לשים לב לנקודות תורפה - מערכת חשמל בעיקר - שלא עברו אילתורים אצל הבעלים הקודמים, ולסימני הסטוריה של התחממות.
אסף.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.