צפייה בגרסה מלאה : המלצה לרכב שטח ראשון, 7 מושבים
הי,
בשבועות האחרונים אני עוקב אחרי הפורום, קורא המלצות עבר ובכלל מתרשם מכמה אני לא יודע שאני לא יודע. כל הכבוד לחברה פה.
-- המצב
- משפחה בת 5 נפשות
- מטיילים הרבה - כל סוף שבוע שני, שלוש פעמים בשנה חופשות ארוכות
- עדיפות ברורה לטיולי רגליים, מיטיבי לכת
- ולאחרונה מדגדג לי להגדיל את הטווח - "גווי חווה", "עין אם אל צלח" וכו'
- אין לי מושג ברכבים, למרות שתמיד רציתי לדעת (רקע הנדסי). מכירים את זה שנכנסים למוסך ורוצים להיות מתלמדים לאיזה תקופה ?
-- מה השתנה
-החלטנו לקנות רכב 7 מושבים, ואז נכנס לי הג'וק שאולי נלך על רכב שטח
-- מה מחפשים
- תקציב - 100,000
- רכב שלא יכנס למוסך אחרי כל נסיעה. האישה תהרוג את זה מהר.
- 7 מושבים
- אני נוהג בטיולים. באמצע השבוע כנראה האשה. לא קריטי.
- באמצע השבוע נוסע 10-20קמ ביום. בשנה 12,000-16,000 קמ.
- אנחנו נוסעים הרבה שנים על פוקוסים בני 0-6. ומאוד אוהבים את המרחב והנוחות. אין לנו קטע של ביצועים.
- מעדיפים בנזין ואוטומטי. יתכן ונוותר על אוטומטי לרכב הנכון
- קראתי שאין דבר כזה "שטח קל" ושזה מאוד סוביקטיבי. אבל, אנחנו מטיילים הרבה לבד. אז נראה לי שנהיגה מאוד טכנית זה לא במקום.
מה אומרים המומחים?
גור
בהנחה ורוב הטיולים שלכם יתמקדו בשטח קל .פג'רו קינג מהשנה האחרונה שנכנסת לך בתקציב ישרת אותך ואת האישה נאמנה... עלויות התחזוקה והדלק יותר גבוהות (בהרבה) מהפוקוס אבל לפחות תשמור על נוחות די דומה
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
אם אתה מתכנן להגיע עם הרכב לנקודות עמוקות יותר בשטח ומשם לצאת לטיול רגלי, הרעיון אינו טוב עקב הסיכון הממשי לגניבת הרכב.
שקלתם רכב שטח יחסית זול כרכב שלישי רק לטיולים?
לנדקרוזר בנזין- קשה למצוא, אבל שווה עד מאוד.. הקילומטרזים שלהם גם בדרך כלל נמוכים משמעותית משל הדיזלים. גם פאג'רו בנזין אופציה מעולה.
אם אתה מתכנן להגיע עם הרכב לנקודות עמוקות יותר בשטח ומשם לצאת לטיול רגלי, הרעיון אינו טוב עקב הסיכון הממשי לגניבת הרכב.
מסכים. בעיה שעליך לקחת בחשבון. גם אנחנו מטיילים בהרכב מצומצם, ויש בעיה אמיתית לשלב קטעים רגליים, כשאין את מי להשאיר לשמור..
Sent from my iPhone using Tapatalk
ב-100,000 ש"ח תמצא פג'רו סביב השנתונים 2007-2008 (סתם משיטוט ביד 2) שזה לטעמי מתחיל להיות רכב מזדקן. אם בכל זאת הלכת על השנתונים האלה, אפשר גם למצוא טאראקן (יובא לדעתי עד 2007 אבל יתכן ואני טועה) בחצי מהמחיר ואת השאר לשים על יישור קו, או קרן חסכון לתיקונים.
מבחינת הדרישות שלך בשטח הוא מתאים.
עריכה:
יבואו המומחים לjeep ויגידו אם קיים גרנד צ'ירוקי עם 7 מקומות אבל בתקציב שלך, (ואם אתה מוכן לעלויות של הבנזין) נכנס גם גרנד מעט חדש יותר מהפג'רו.
אין oןןןןןןןo עם 7 מושבים...
חבל:(. עד שאני כבר מפרגן לחברה המתחרה.....
יש ג'יפ עם 7 מושבים. קומנדר.
לא הכי יפה שבעולם , אבל מהמשפחה הנכונה :)
הבנתי שהקטע של הבנזין הוא משמעותי בעלויות ?
מצטער על הבורות - כאחד שנוסע כל החיים על בנזין, זה עוד פער שצריך לסגור.
הצריכת דלק במנועי בנזין היא משמעותית גובהה יותר ?
והקטע של ה JEEP בכלל הוציא מאיפוס :)
האם הוא ניתן להשוואה ל PAJERO ? או TERRANO ?
ובסוף - אני מאזור השרון - כפר סבא - בהינתן שמוסך טוב שווה זהב - עד רמה של לבחור רכב (אין לי עוד "אמונה הדוקה" בדגם כזה או אחר) יש לזה השפעה ?
אין oןןןןןןןo עם 7 מושבים...
קומנדר ... גרנד צ'רוקי 7 מקומות
לדרישות והתקציב שלך המועמדים הטבעיים הם היפאנים הגדולים - מיצובישי פאג'רו, טויוטה לנדקרוזר, או ניסאן פאת'פיינדר. אל תגביל את עצמך לאחד מהם (כמו שכתבת, עדיין לא נשבעת אמונים לאחת הדתות!) אז פשוט חפש ביד 2 ובשלב ראשון אפילו אצל סוחרים - כל דבר זמין בסביבה שלך ובתקציב שלך, לך לבדוק ולהתרשם. זה קריטי שאתה תתרשם בעצמך, בנהיגה, מכלי הרכב האלו. אחרי שתחווה מעט, תחזור אלינו עם תובנות.
אין טעם, לעניות דעתי, לחפש משהו בכנסיות המאמינים האמריקאים, או ח"וח האנגליקנים... תצמד לפרקטיות והפשטות של היצרנים היפאנים המובילים.
סאניאנג רקסטון 7 מושבים, פחות קורץ לגנבים
הקומנדר 7 מקומות, פלטפורמה זהה ל גראנד WK , רק בודי אחר.
היתרונות - אמריקה, עם כל המשתמע לכך, שפע אפשרויות שיפור וחלקים זולים בחו"ל. ועם קצת מזל נפלת על דגם נעול כפול עם קוואדרה דרייב2.
החיסרון - נדיר בארץ, מרובע ויש הרואים בו הבן המכוער של המשפחה, אני דווקא ראיתי כאלה על 32" והגבהה סולידית של 3.5" והם נראו טובבב, משהו כמו צרוקי XJ שעבר טיפול אצל הפלסטיקאי של משפחת קרדישיאן.
ובסוף - אני מאזור השרון - כפר סבא - בהינתן שמוסך טוב שווה זהב - עד רמה של לבחור רכב (אין לי עוד "אמונה הדוקה" בדגם כזה או אחר) יש לזה השפעה ?
אם תרצה, ביום חמישי (כמו בכל שבוע) מנחם יפרסם כאן הזמנה פתוחה לכולם לבקר ב"אש-קפה" בגבעת הכלניות בהוד השרון, ניתן להגיע עם פרייבט. תוכל לדבר עם בעלי פאגרו ולנד קרוזר (וגם רכבים אחרים), להתרשם מנוחיות הישיבה בהם ולשמוע שלל דעות לכאן או לכאן.
אם תרצה, ביום חמישי (כמו בכל שבוע) מנחם יפרסם כאן הזמנה פתוחה לכולם לבקר ב"אש-קפה" בגבעת הכלניות בהוד השרון, ניתן להגיע עם פרייבט. תוכל לדבר עם בעלי פאגרו ולנד קרוזר (וגם רכבים אחרים), להתרשם מנוחיות הישיבה בהם ולשמוע שלל דעות לכאן או לכאן.
הם עוד ימירו אותו לכנסיה האנגליקנית...
כדאי שתמתין שבועיים שארז ואני נחזור מחו"ל, אחרת ימכרו לך דיסקו חלוד.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.