PDA

צפייה בגרסה מלאה : מגשים חלום ג'יפ ראשון - ארוך , עזרה??!!

amirpinchas
29-05-16, 13:19
היי ג'יפולוגים
אחרי הרבה שנים ללא שטח (בעבר גם אופנועים וגם ג'יפים בעיקר עם עבר צבאי) הדיגדוג הפך לעיקצוץ ועכשיו כבר אי אפשר להתעלם אני צריך ג'יפ!!!
לאחר קריאה מעמיקה בפורום אני מתלבט בין פאג'רו, טאראקן או גרנד ויטרה שיעבור שיפוץ

תקציב עד 110K כולל יישור קו
מעדיף 7 מקומות למרות שאנחנו 5 נפשות (אבל צריך מקום לציוד וכו אז עדיפות ל-7 מקומות)
ביום יום הרכב ישרת את אשתי (כ-10K לשנה ועוד טיולים) אז צריך משהו אמין יחסית

לאחר שיטוט נראה כי פאג'רו בשנתונים 2008-2006 יעשה את העבודה אך אולי כדאי לשקול טאראקן? או גרנד שהם יותר שמינים אבל נראים לי קטנטנים.
בנוסף איפה מחפשים רכבים חוץ מביד 2 - נראה שההיצע של פאג'רו ארוך הוא לא גבוהה. אני מפספס משהו?
תודה
אמיר

oferc
30-05-16, 09:57
הי
תעדכן מה רמת הטיולים
שרשמת גרנד , התכוונת לוויטארה או לגרנד שורוקי ?

לגבי הפאגרו מנסיון הוא רכב מאד אמין , אני בעלים של אחד קצר לא מוגבה כבר 3 שנים ללא שום תקלה , מטייל פעם בחודש ולא חוויתי שום בעיית עבירות(בטח בהשוואה לויטארה) , לרכב יש נעילות סטנדרטיות ומנוע מאד חזק מאד.

חפש מודל 2009 ומעלה עם דגש על מנוע 200 כ"ס שהוחלף בדגמים של סוף שנת 2009 , ההבדל רציני.

בהצלחה

erezgur
30-05-16, 11:45
מעדיף 7 מקומות למרות שאנחנו 5 נפשות (אבל צריך מקום לציוד וכו אז עדיפות ל-7 מקומות)

אם אתה צריך את המקום לציוד - אז אינך צריך 7 מקומות.
אין מה לצמצם מראש את מבחר האפשרויות אם אינך מסיע יותר מחמישה נוסעים (כולל הנהג).

amirpinchas
30-05-16, 15:59
כשרשמתי גראנד ויטרה התכוונתי לסוזוקי גרנד ויטארה.
לגבי כמות מקום- אני פתוח לאופצייה של 5 מקומות וללכת על גגון.
איפה אפשר לחפש רכבים חוץ מביד 2?
תודה

ש01
30-05-16, 16:52
מופיע כאן באתר כבר זמן מה גראנד ויטרה XL7 2005.
אמנם ישן משחיפשת אבל בחצי מהתקציב.
לא מכיר אישית את הרכב, חבר מכר אחד כזה 2003 לאחרונה.
רכב מאוד אמין, חזק ונוח.
המון מקום מאחור בתא המטען.
עם מיגון והגבהה קטנה הפתיע ביכולותיו בשטח.

nirs
30-05-16, 19:32
במחיר שציינת +1 לפאגרו.
יש מספר אתרי גיפים בהם יש לוחות מודעות.

oferc
30-05-16, 19:35
לדעתי יד 2 מרכז את רוב ההיצע בארץ , חפש באופן יומי מודעות חדשות עד שתמצא רכב שמתאים לך
קצת סבלנות ותמצא אחד טוב

amirpinchas
05-06-16, 10:10
יש מועמד :)
פאג'רו 2008 לימיטד ארוך עשה רק 137K עם מיגוני שטח והכל (ללא וו גרירה- למרות שאני לא צריך בשלב זה), נראה סה"כ שמור, רוצים עליו 110K - לא משאיר כמעט מקום ליישור קו אבל הק"מ נמוך?
נראה לכם שזה עסקה טובה או לחכות להזדמנות?

לביא
05-06-16, 10:28
אני לא יודע להתייחס למחיר.
רכב דיזל שעשה פחות מ 20000 קמ בשנה הוא מצרך נדיר.
חוסר בוו גרירה הוא יתרון ולא חיסרון. זה אומר פחות עומס על מכלולי ההנעה. בעיקר הגיר.

נמרוד
10-06-16, 09:24
יש מועמד :)
פאג'רו 2008 לימיטד ארוך עשה רק 137K עם מיגוני שטח והכל (ללא וו גרירה- למרות שאני לא צריך בשלב זה), נראה סה"כ שמור, רוצים עליו 110K - לא משאיר כמעט מקום ליישור קו אבל הק"מ נמוך?
נראה לכם שזה עסקה טובה או לחכות להזדמנות?

על פניו זו ההזדמנות. הקילומטראז' נמוך עד כדי חשוד, אבל אם הוא מיד פרטית ויש היסטורית טיפולים מסודרת שמאשרת שהקילומטראז' נכון ושהוא אכן מטופל כמו שצריך - זה בדיוק הרכב שנכון לקנות.

-->