צפייה בגרסה מלאה : מכשירי קשר ניידים לשטח
שלום לכולם, קרוב משפחה מגיע מארה"ב
האם יש למישהו המלצות לגבי מכשירי קשר ניידים (לא ווקיטוקי שטוב ל300מ') שכדאי להביא משם
קיבלתי המלצות ל2 דגמים האם למישהו יש מושג לגביהם?
Motorola MR350R 35-Mile
Baofeng Pofung GT-3TP Mark-III Tri-Power 8/4/1W Two-Way Radio Transceiver, Dual Band 136-174/400-520 MHz True 8W High Power Two-
Way Radio, with Upgraded Chip, 23CM(9") High Gain Antenna, Car Charger
תודה לכל המשיבים
יש לי את הבאופנג. גם את זה שציינת ב8W וגם את הישנים יותר- UV5R על סוגיהם של ה5W.
חשבתי שהמכשיר החדש וה"חזק" יותר ייתן תוצאות יותר טובות אבל בבדיקה של שניהם בשטח קשה (בתוך קניון) נראה שאין ייתרון ל8W. על הבאופנגים אני ממליץ מאוד ואפשר לחסוך כמה שקלים ולקנות גם את הדגמים היותר ישנים שנמכרים היום בסביבות ה35-40$.
בנתיים לא ראיתי שום מכשיר כזה שנותן בבדיקות (לא בדקתי בעצמי - סקירות ברשת) יותר מ 6W ב UHF, ששם נמצאים התדרים שלנו בד"כ.
ב VHF המצב שונה ואכן מגיע ל 8W.
לאיזה שימוש אתה מייעד את המכשירים? אם לטיולי ג'יפים, הנסיון שלי שהצעצועים של מוטורולה רחוקים מלספק. גם מכשיר של באופנג למשל uv82hp בתוספת אנטנה מגנטית חיצונית לא ישתווה למכשיר קבוע אבל בכל מקרה עדיף על המוטורולות הקטנות. קח בחשבון שהבאופנג וורסטילי יותר וניתן לתכנות. מסתובב בו בשרשורים שונים מכשיר קבוע קומפקטי של QYT שיכול להיות פתרון מעניין ואקונומי
אני חושב שלכולם ברור שמכשיר של 0.5W לא שווה כלום.
אבל אני חושב שלטיול ג'יפים מכשיר נייד של 5W עדיף על מכשיר קבוע ברכב.
במרחקי נסיעה של קבוצה, הוא מספיק חזק ואין בעיית כיסוי.
היכולות של להשתמש במכשיר לצורך הכוונה (ואז צריך לעמוד בחוץ) או לטיול רגלי זה יתרונות גדולים.
לי אישית יש גם אנטנה קבועה ומטען ברכב. שחשוב לי טווח, אני מחבר אנטנה חיצונית.
מי שמבין שהוא לא בצבא, וקודקוד לא צריך לדבר עם החמל בקריה..... שיפרד ממכשירים קבועים של 25-40W.
מכשיר ידני חזק יספק בקבוצה קטנה. בקבוצה גדולה שמתפרסת לאורך טור ארוך יותר, גם עם אנטנה חיצונית זה לא תמיד מספק. לעניין הכוונון במעברים/עליות- נקודה חשובה
בעיקר לטיולים , לא בהכרח גיפים גם בין המכוניות וגם רגלי, בד"כ נוסעים קבוצה של 3 כלי רכב, חשוב לנו הטווח
מחפש המלצה למכשירים ניידים[
QUOTE=YDF;699918]לאיזה שימוש אתה מייעד את המכשירים? אם לטיולי ג'יפים, הנסיון שלי שהצעצועים של מוטורולה רחוקים מלספק. גם מכשיר של באופנג למשל uv82hp בתוספת אנטנה מגנטית חיצונית לא ישתווה למכשיר קבוע אבל בכל מקרה עדיף על המוטורולות הקטנות. קח בחשבון שהבאופנג וורסטילי יותר וניתן לתכנות. מסתובב בו בשרשורים שונים מכשיר קבוע קומפקטי של QYT שיכול להיות פתרון מעניין ואקונומי[/QUOTE]
- - - Updated - - -
על איזה ניידים אתה ממליץ ומה הטח הממשי שלהם , אנו מחפשים מכשירים לטווח שבין 10-20 ק"מ
תודה
היכולות של להשתמש במכשיר לצורך הכוונה (ואז צריך לעמוד בחוץ) או לטיול רגלי זה יתרונות גדולים.
מי שמבין שהוא לא בצבא, וקודקוד לא צריך לדבר עם החמל בקריה..... שיפרד ממכשירים קבועים של 25-40W.
באיזה סוג של טיול יהיה סים המשתתפים מרחק של 10 ק"מ?
המרחק הוא רק פרמטר אחד, איכות השמע והיכולת להבין את הדיבור, גם מהווה שיקול, אין להשוות את איכות השמע בין המכשיר הנייחים לניידים.
+1
אני עם מכשיר 5 וואט ואנטנה חיצונית ומגיע בקלות ל 10 ק"מ.
אין צורך ביותר מזה.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
איזה מכשיר יש לך ?
האם יש לך המלצות ספציפיות ?
תודה
+1
אני עם מכשיר 5 וואט ואנטנה חיצונית ומגיע בקלות ל 10 ק"מ.
אין צורך ביותר מזה.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
איזה מכשיר יש לך ?
האם יש לך המלצות ספציפיות ?
תודה
Uv-82 מכשיר מעולה
Sent from my Mi-4c using Tapatalk
רק כאלו, כל השאר צעצועים מצחיקים...
http://www.helloradio.ru/upload/iblock/c27/c274fc37fcfed07333fbaf838c35990a.jpg
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.